- 20 Ağustos 2019
- 3.168
- 7.346
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Hayır değildi. Ama hep avukat gibiydi. Kendinde hiç sorun görmezdi. Aldattı beni yakaladım şahitler var buna rağmen bana sen de beni aldattım deyip iftira attı. Ondan sonra boşadım ve kurtuldum.Haklısınız, bu coğrafyada mesleğin de olsa kadın olmak kolay değil.
Ama insan okumuş,eğitimli, işi olan kadınların daha cesaretli olmasını bekliyor.
Umarım konu sahibi bu evliliği bitirir.
Sizin olayınıza da üzüldüm, erkekler eşkiya olmuş. O da mı hukukçuydu?
İyi yapmışsınız..Hayır değildi. Ama hep avukat gibiydi. Kendinde hiç sorun görmezdi. Aldattı beni yakaladım şahitler var buna rağmen bana sen de beni aldattım deyip iftira attı. Ondan sonra boşadım ve kurtuldum.
INSAALLAH. Ben de istiyorum. Boşanınca kendi değerimi anladim. Kendime bakıyorum. Spor yapıyorum. Çok güzel bir hayat varmış bunu anladimİyi yapmışsınız..
Çok karaktersiz biriymiş.
Toplumdaki erkeklerin karakterinde ciddi bir dejenerasyon var.
Hiç bir kötülük cezasız kalmaz,umarım ettiğini bulur.
Umarım karşınıza sizin değerinizi bilecek biri çıkar.
Süpersiniz..INSAALLAH. Ben de istiyorum. Boşanınca kendi değerimi anladim. Kendime bakıyorum. Spor yapıyorum. Çok güzel bir hayat varmış bunu anladim
Niye bu evliliği canımı kurtarsam yeter noktasına gelene kadar sürdürdünüz ki. Size ve çocuklarınıza şiddet uygulayan ve daha kötüsü ölümle tehdit eden bi adamın gerçekten düzelebileceğini mi düşündünüz. Neden çocuklarınızı böyle bi adama maruz bıraktınız. Ücretsiz izinde olduğunuza göre memur olduğunuzu varsayıyorum. Ayrıca anneniz bakıyor çocuklara neden kendinize ve çocuklarınıza bunu yaptınıznafaka filan hicbir sey almicam canimi kurtardigima sukretcem.
Öldürülen tüm kadinlarin polis korumasi vardı. Bence faydasiz.Bosaninca ayri il daha doğru.Allah yardımcın olsun canım polis koruması aldır derim
Basladi bile simdiden, ama kararim kesin cekmiyorum davayi burdaki arkadaslarin onerilerini de dikkate alip cocuklarimi huzurluca buyutebilecegim yere gidecegim insallah.Katılıyorum ayrıca konu sahibinin güzel mesleği var, bence istediği yere gidebilir.
Umarım eşi artık değiştim, o eski ben değilim (Tabi tabi..) gibi vaatlerle aklını çelmez.
Simdi de diyo ki “beni en cok yaralayan konu senin adin dula cıkacak, ben bununla nasil basedecem, dua et unutayim sizi yoksa cocuklari da seni de en son da kendimi de öldürürüm.”Niye bu evliliği canımı kurtarsam yeter noktasına gelene kadar sürdürdünüz ki. Size ve çocuklarınıza şiddet uygulayan ve daha kötüsü ölümle tehdit eden bi adamın gerçekten düzelebileceğini mi düşündünüz. Neden çocuklarınızı böyle bi adama maruz bıraktınız. Ücretsiz izinde olduğunuza göre memur olduğunuzu varsayıyorum. Ayrıca anneniz bakıyor çocuklara neden kendinize ve çocuklarınıza bunu yaptınız
Kizlar konularimi bilen bilir evlendim evleneli cekmedigim eziyet ozellikle de cocuklarim icin katlanmadigim cile kalmadi.Esim asker.En son doguya geldik onun isinin geregi herkesten uzaktik burda duzelir belki dedim ama kaydedebildigi en iyi asama bir gun cocuklara babalik yapiyosa 5 gun itelemesi kapiyi kapatip alakasi olmamasi bagirmasi oldu.Cocuk derken de daha biri 2 digeri 3e gircek cok cok kucukler.Onun disinda bana siddeti hakaretleri “sen kari misin” gibi itamlarinin ardi arkasi hic kesilmedi ve cok sinirlenince cocuguma da vuruyo.En garip tarafi da bana kusunce onlara da kusuyo onlardan da soguyomus biz ona yuk gibiymisiz , onun yuzunden cocuklarim asiri derecede siddete meyilli cocuklar oldu.Ve bi de ben evde oturdum mu aninda ona batiyo ben koleymisim daima hizmet edicem telefonumu alir vermez disari cikmama izin vermez ve asla bizi kendi de gezdirmez dizi izlerim batar izletmez kardeşimle gulerim zoruna gider cocuklarimi guzelce yer icirir giydiririm sorun eder en son 3aydir filan evin alsiverisini cocuklarin sutunu yogurdunu da almayi birakti artik burama geldi her yerim mor geziyorum zaten, ucretsiz izindeyim su an dilekceyi verdik ve 20gun sonra ise baslayip tayin isticem.Canakkale amasya zonguldak afyon ordu gibi yerler var isteyebilcegim alanlarda, orali olanlar var mi ya da bi fikri olan 2 kucuk oglumla rahat edebilir miyim?Bi de bi Emine bulut da sen olcaksin filan dedi bikac gun once surekli beni oldurmeyi dusunuyo zaten kac zamandir ama su an sakin efendi gibi ayrilmaktan yana herkes de konusunca ikna oldu.
Ay bu saatte sana mesaj mi atiyor o ruh hastasi? Ekran görüntüsü al hepsiniSimdi de diyo ki “beni en cok yaralayan konu senin adin dula cıkacak, ben bununla nasil basedecem, dua et unutayim sizi yoksa cocuklari da seni de en son da kendimi de öldürürüm.”
Eve geldi gece yuzume soyledi, sonra da goreve gittiAy bu saatte sana mesaj mi atiyor o ruh hastasi? Ekran görüntüsü al hepsini
Canim eger sana mesaj çekerse ekran görüntüsü al onları yakin bir arkadasina falan yolla kaydet ne olur ne olmaz elinden telefonu alabilir,askerler kurnaz olur ses kaydi almasin dikkat et konusurken sana bisey dediginde cevap verme sakınEve geldi gece yuzume soyledi, sonra da goreve gitti
Hanımefendi dediğiniz gibi yapın ve bu adamdan uzaklaşıp canınızı ve çocuklarınızın canını kurtarın. Normal bi adam olmadığı belli. O evden, o adamdan uzaklaşın ailenizin yanına gidin ve eşinizin ailesi ile konuşun. Sizi düşünmüyorlarsa ve genelde düşünmezler kendi oğullarının (her ne kadar hak etsede) hapislerde yatmasını istemiyorlarsa müdahale edip boşanmanıza yardım etsinler. Bazı arkadaşlar koruma kararı, uzaklaştırma falan yazmış ama bu kararların kadınları kurtarmadığı son yaşanan olaylarda açıkça görüldü. Ama yinede aldırın ve ben bunları yapmak zorunda kaldım dersiniz. Eşinizin komutanlarından tanıdığınız varsa yardımcı olabilecek onunla konuşun. Eşinizle konuşup bu tavırlarına devam ederse mesleği ile ilgili başına gelecekleri anlatıp, sözlü olarak uyarsın. Sizde artık onunla aynı evde yaşamayınSimdi de diyo ki “beni en cok yaralayan konu senin adin dula cıkacak, ben bununla nasil basedecem, dua et unutayim sizi yoksa cocuklari da seni de en son da kendimi de öldürürüm.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?