- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Bu seferde kadına sarar işimden oldum diyeDarp raporu alıp koruma kararı istesen ya? Şiddet uygulayıp da asker olması çok zır şeyler. Şiddet gösterdiğini belgelersen işinden de olur pislik.
Aynen oyle o yuzden cesaret edemedim bi de yine de bizim yuzumuzden isinden olmasin diye vicdan yapiyodum oysa ki gozum mor cok gittim is yerine.Bu seferde kadına sarar işimden oldum diye
Allah kızlarımıza zengin yerine vicdanlı merhametli koca versin bu devirde en önemlisi bu olmuş yazık kadına yasaa
Annem bakiyo zaten cocuklarima canim ona ragmen bunlari yapabildiİsabetli bir karar vermişsiniz. Umarım en az zararla atlatırsınız. Ailemizden birleri yok mu yanınıza gelebilecek bu süreçte
Kadina siddet uyguluyor, zorla birlikte de olmus olabilir. Bizler kadin olarak bir birimizi daha iyi anlamamiz gerekir. Bu sebebten hic sormaya gerek yok. Kim böyle birinden israrla cocuk yapar ki ??Elinde bir darp raporu olsun mutlaka. Nolur nolmaz. Gerektiginde kullanirsin. Bi de yanlis anlama ama bu durumdaki kadinlarin cogunda var sadece meraktan soruyorum. Boyle bi adamdan neden ard arda bu kadar kisa surede 2 cocuk? Gercekten meraktan soruyorum
Bunu kinamak icin degil gercekten merak ettigim icin sordum. Cok rastlaniyor bu duruma. Ne dusunuyorlar. Belki onlarin soyledikleri ile onlarla ayni durumdaki baska insanlar daha dikkatli olur. Zira cocukla ayrilmak ve sonrasinda bununla bas etmek cocuk sayisi arttikca zorlasiyor.Kadina siddet uyguluyor, zorla birlikte de olmus olabilir. Bizler kadin olarak bir birimizi daha iyi anlamamiz gerekir. Bu sebebten hic sormaya gerek yok. Kim böyle birinden israrla cocuk yapar ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?