2 li tarama testi sonucu ense kalınlığı 2.53 yardımcı olun lütfennnn:((((((((((((

ebru37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
255
69
68
35
merhaba kızlar ben 12+5 günlük hamileyim bu gün 2 li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı 1.ölçümde 2.40 2.ölçümde 2.53 çıktı 2 üstü down sendromu riski yada kalp hastalığı riski dedi doktor.kan tahlili aldı ankara ya gönderildi 3 gün içinde belli olacak sonuç ama benim içim içimi yiyor down sendromu riski olan çocuklarda burun kemiği oluşmuyor seninki oluşmuş dedi yardımcı olun sizce bebeğim down sendromu hastasımı yada başka bişeymii:((((((((:18::18::18::5::5::5::5::5:

Canım Benim Öncelikle Sakin Ol Ve Sürekli Dua Et. Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler.... Sen Duanı Et Rabbine Sığın Gerisini Ona Bırak. Gör Bak Bebişinin Hiç Bişeyi Çıkmıcak :emir_bebek:

Canim bol bol dua et. Bir tanidigima da down sendromu dendi. Aldir dendi hasta olacak dendi. Aldirmadi. Maasallah cok da saglikli afacan bi oglu var. Sende allahtan sakin umidini kesme. Bunlar hep sinav bizler icin. Sadece dua. Allahin izniyle hicbisey olmaz canim merak etme sen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar ben 12+5 günlük hamileyim bu gün 2 li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı 1.ölçümde 2.40 2.ölçümde 2.53 çıktı 2 üstü down sendromu riski yada kalp hastalığı riski dedi doktor.kan tahlili aldı ankara ya gönderildi 3 gün içinde belli olacak sonuç ama benim içim içimi yiyor down sendromu riski olan çocuklarda burun kemiği oluşmuyor seninki oluşmuş dedi yardımcı olun sizce bebeğim down sendromu hastasımı yada başka bişeymii:((((((((:18::18::18::5::5::5::5::5:[/Q
bence tek doktorla kalmayın.maalesef yanıltıcı olabiliyor.değerler normal çıksa da başka bir dr götürmenin doğru olduğunu düşünüyorum.doktorunuz özelse devlette da bi baktırın.çünkü özellerde yanılma payı daha yüksek oluyo nedense .olumlu yada olumsuz.
sağlıkla inşallah...

merhaba kızlar ben 12+5 günlük hamileyim bu gün 2 li tarama testi yapıldı.ense kalınlığı 1.ölçümde 2.40 2.ölçümde 2.53 çıktı 2 üstü down sendromu riski yada kalp hastalığı riski dedi doktor.kan tahlili aldı ankara ya gönderildi 3 gün içinde belli olacak sonuç ama benim içim içimi yiyor down sendromu riski olan çocuklarda burun kemiği oluşmuyor seninki oluşmuş dedi yardımcı olun sizce bebeğim down sendromu hastasımı yada başka bişeymii:((((((((:18::18::18::5::5::5::5::5:

Üzülme cnm bu tarama testlerinde yanılma payı çok fazla oluyor %100 doğru değil.bol dua et ve bekle cnm eminim güzel haberler alacaksın

Üzülme canim benim. Indallah bi sey yoktur.Allah yardimcin olsun. Moralini yuksek tut. Bebisler hissediyor. .

Canim hiç üzülme yüce Rabbimin bir bildiği vardır elbet seni belkide bununla sınıyor herseyi zamana bırak inşallah hakkına hayırlı olan bir çocuğun olsun benimde yemgemin çocuğuna Yaşamaz dediler ciğeri cok küçüktü doktorlar en fazla bir gün dedi ama yengem yinede doğuracam dedi o da bir can taşıyor Rabbimin bir bildiği vardır elbet dedi halbuki o çocuğu orda aldirsaydi bir canın gunahina girecekti ama sabretti ve bol dua etti hep olumlu düşündü ve Rabbim ona öyle güzel bir kız verdi ki şimdi maşallah herkese laf bile söylüyor minik :* yani bu hayatta hiç bir şey plansız değil herkesin sınavı farklı sende sabret ve bol dua et allah onu şüphesiz karşılıksız bırakmaz allahtan ümit kesilmez hersey seni yanılgılar...sen yeter ki inan

2 üstü mü :KK57: yanlış anlamış olabilir misiniz? 2,5 mm diye biliyorum ben

Back
X