çok kötüyüm2 li testim biyokimyasal riskim 1 :209 çıktı ,ultrasonumuz gayet iyi ama doktor risk yüksek aminosentez yapalım diyor....
ne yapmam lazım bilmiyorum günlerdir ağlıyor sadece dua ediyorum.....
testi benim gibi çıkan aminosentez yapan bebişini sağlıklı kucağına alan var mı ????
allah korusun aminosentezde kötü çıkarsa ne yaparım ......dualarınızı eksik etmeyin lütfen ....
çok kötüyüm2 li testim biyokimyasal riskim 1 :209 çıktı ,ultrasonumuz gayet iyi ama doktor risk yüksek aminosentez yapalım diyor....
ne yapmam lazım bilmiyorum günlerdir ağlıyor sadece dua ediyorum.....
testi benim gibi çıkan aminosentez yapan bebişini sağlıklı kucağına alan var mı ????
allah korusun aminosentezde kötü çıkarsa ne yaparım ......dualarınızı eksik etmeyin lütfen ....
arkadaşlar allah razı olsun hepinizden yazdıklarınız moral oldu.....insan böyle zamanlarda kendini çok yalnız hissediyor sanki kimse beni anlamaz gibi düşünüyor ve onun içinde bu durumu yaşamış veya bu durumlara tanık olmuş insanların tesellisine ihtiyaç duyuyor....
dualarınızı eksik etmeyinhergün sanki bir yıl gibi uzun geliyor zaman geçmek bilmiyor bir an önce zaman geçse bebişimi sağlıkla kucağıma alsam diye dua ediyorum rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesim rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın
arakadaşlar benimde sonucum dün çıktı.bütün değerler normal birtek hcg=307 2.6 mom çıktı.ben ultrasonu devlette kan vermeyi bir labta yaptırmıştım.bebek tam 11.0 haftalık görünüodu ultrasonda dr randevu verdi diye.ve devlet hastanesindeki dr ultrasonda 2 dakka da ölçüm yaptı bebek uyuyodu sanırım ondan okadar rahat yaptı.sonuç olarak hcg normaline göre 2 katı çıktı.tek başına anlam ifade etmio dedi.ama down sendromuna eşlik eden bi durum dedi.tabi ben karalar bağlıyorum dünden beri.kabuslarla uyanıyorum.çok kötüyüm yani
]Seni çok iyi anlıyorum....birbirimizi bu durumda en çok bizler anlarız.......benimde hcg normalin ilk tahlilde 6 kat bir hafta sonrakinde 3 kat fazla çıktı..sakin olalım birbirimize destek olalım dua edelim birbirimize ....inşallah hepimiz bu günleri geride bırakır sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...[/QUOTE]kesinlikle öyle canım benim 2li testimi doktor yapmadı bile o kadar hareketli sağlıklı bir bebek gördüki ultrasonda ama nazar değdi 3lü test için kan verdim ve ölçümleri yaptı doktor normal her sey ama bebeğimin ufacık kalbinde beyaz bir leke gördü doktor ve böyle durumlarda down sendromundan daha cok şüpheleniyoruz daha cok dikkat ediyoruz dedi beni düşünün yıkıldım o an ve haftaya pazartesi kan sonucu gelecek 20 haftalık olunca bebeğim detaylı ultrason yaptıracağız günler gecmiyor benim için de( cinsiyetini de yumurtalıklarını gördüm kız dedi daha 15 hata 3 günlüktüm ertesi gün baska doktora gittim o da kalpteki noktayı gördü daha rahatlatıcı konustu kesin diye bir sey yok sadece daha cok önemsiyoruz dedi ama benim kafama girdi bi kere cinsiyeti belli değil daha kalçaları tam gelişmedi açmıyor dedi ... artık hayırlısı inşallah sağsalim alırız kucagımıza bebeklerimizi hala iştahım yok zorla yıyorum aylarca kustum serumlar yedim zomuş annelik zor... inşallah sağlıklı olsunlar da dayanırız biz ((
bu testler neden hep kötü sonuç veriyor.çevremdede okadar hamile hamileliklerinin tadını çıkaramıyor kötü düşünceler içinde uykuları kaçıyor.ben kendi isteğimle yapmadım bu testi.yaptırmadım.doktorumda zaten kesin değil bu sonuçlar dedi.şuan çok sağlıklı görünüyor dedi.hem kötü çıksaydıda sonucu nasıl kesin olmayan sonuçlara göre bebeğimi kaybetmeyi kabul edeyim.içinizi rahat tutun.o kötü sonuç alan arkadaşlarımın bebekleri şuan maşallah kıpır kıpır dolanıolar.merak etmeyin okadar sıkmayın kendinizi kalbinizi ferah tutun.kötü düşünceleri silin atın kafanızdan.allahtan hayırlısı ne ise onu dileyin.iyi düşün iyi olsun demişler ağıt ağıt getiriride unutmadan söylemek istedim.
Söylediklerin çok doğru mantıklı ....ama inan ben kendi adıma bunun gibi daha binlerce teselli veriyorum kendime olumlu düşünmeye çalışıyorum ...sağlıklı doğsa sanki garantisimi var rabbim vermesin yine kaderde varsa başına bişey gelir diyorum ve daha binlerce olumlu düşünce .....AMA inan bu binlerce olumlu düşünceye karşılık bir an insanın aklına gelen '' ya bebeğim sağlıklı değilse ? '' sözü bir anda insanın tüm psikolojisini motivasyonunu mantığını yerle bir ediyor...
Seni çok iyi anlıyorum....birbirimizi bu durumda en çok bizler anlarız.......benimde hcg normalin ilk tahlilde 6 kat bir hafta sonrakinde 3 kat fazla çıktı..sakin olalım birbirimize destek olalım dua edelim birbirimize ....inşallah hepimiz bu günleri geride bırakır sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...
ne abuk bi doktor bu.canım amniyodan önce çoook seçenek var,sen başka bi yerde tekrar yaptır,sonra 4lü var en olmadı detaylıya gir onlarda rsikli çıkarsa amniyo yaptır.benim 2lide kan değerlerim çok iyiydi ama ense kalınlığımız vardı hemde 3-3.5 mm lerde.4lü testimde temiz çıktı,şimdi detaylıyı bekliyorum,doktoru dinlesem stresten ölmem gerekiyodu şimdiye kadar ama benim içim öyle huzurluki bu mucizeyi veren rabbim nasıl layık görürse o benim kabulüm.gaybı O'ndan başkası bilemez sen bol bol dua et,içinide ferah tut.hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıcaz inşallah yavrularımızı.
Allah razı olsun inan bana beynimin sol yarım küresinden boynuma doğru bi ince sızı baş ağrısı indi dünden beri.Ben sağlıklı hissediyorum ama herhangi bi cümle bile hamile bi kadını yataklara düşürebiliyor.çok korkunç bunlar çok korkunç.yani yaptırmayanı anlıyorum artık.Ama senin değerleri yazdınya inan raatladım sadece ben değilmişim dedim.bişi olmayacağına daa inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?