Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 li testte free bhcg değerine göre cinsiyet tahmini
kızlar aranızda 2 li test yaptırıp cinsiyet öğrenenlere soruyorum dr alper mumcunun sitesinde bir makale okudum 2002 de yapılan bir araştırmaya göre 2 li testte bhcg düşük olanların erkek olma ihtimali daha yüksekmiş öğrenenler cevaplayabilir mi
bende yarın ikili testimi yaptırmaya gdicem inşallah 50 nin üstünde olur :))) tabi en önemlisi sağlıklı olsunda... bende duymuştum öyle bişey canım yarında doktora sorucak bu konuyu.
Sen yaptırmadınmı ikili testi
bende yarın ikili testimi yaptırmaya gdicem inşallah 50 nin üstünde olur :))) tabi en önemlisi sağlıklı olsunda... bende duymuştum öyle bişey canım yarında doktora sorucak bu konuyu.
Sen yaptırmadınmı ikili testi
benim de 33 çıktı,henz cinsiyetini bilmiyorum merakla bekliyorum..şöyle bir şey duymuştum ikili testtin yapıldığı gün hafta önemliymiş,değişebiliyormuş taarihe göre:44:
13+2 haftamızda ikili testimiz yapılmıştı ve sonucumuz 8,69 gibi bir şey çıkmıştı.....
ve bebeğimin erkek olduğunu öğrendik....
bu demek oluyor ki beta hcg-free sonucu 50 altındaysa (en azından bizim sonuca göre)erkek çıkıyor....