2 MART TRANSFER OLDUM BELIRTILER NELERDİR

Canım benimde dün transferim oldu bugün ikinci günüm sakin olmaya çalışmamız lazım rabbim halkımızda hayırlısını versin inşallah hepimiz emeklerinizin sonucunu alırız

Özellikle belirti aramayın kızlar. Çünkü bir sürü ilaç kullanıyoruz. Hormon ilaçları bir kısmı. O hormonlar zaten bir takım değişiklikler yapıyor vücudumuzda. Burada hamile kalanlardan belirti yaşayanlar da var hiç belirti yaşamadan hamileliğini öğrenen de var. Dolayısıyla herkesin farklı seyrediyor gidişatı. Siz dikkat edilmesi gerekenlere uyun. Bolca dua edin gerisi tevekkül inşallah pozitif sonuçlar görürsünüz

benim transfer tarihimde 2 Mart
4. gün taze embriyo transferi yapıldı
şuan için bir problem yok
ara sıra adet sancısı gibi sancılar oluyor kasıklarımda
onun da normal olduğunu düşünüyorum
hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah

Kızlar benim iki negatif tüp bebek deneyimim var... ve diyorum ki bütün belirtilerim vardı ikisinde de bunlar sadece ilaçlardan...
Tutunmaya çalışmamışlar bile her ikiside 0
Yazık o kadar emek ettim bari ayıp olmasın anama diye biraz yüksek çıksaymış değerler ama yok çok nazlı cıktı teyzeleri benim bebeler anasından da nazlı.. allahım sonumuzu hayır etsin inşallah nisanda tekrar tedaviye başlayacağız nasipse...

Kizlar benimde dün transferim vardi. 5.gun embriyosu ve 1 taneydi. Test günüm 15 mart hepimizinde yakınmış tarihler insallah hepimiz o guzel haberi aliriz

Günaydın kızlar. Bugün transferin 3. Günü ve ben hiçbirşey hissetmiyorum. Gaz sancım bile yok diyebilirim sizler ne durumdasınız

Selam kızlar benimde transferimin 5. Günü ama bende aşırı bulantı var sebebini bilmiyorum kafam kazan gibi dik tutamıyorum aslın olumlu oldugunusa düşünmüyorum belki psikolojiktir bu söylediklerim hayırlısı olsun 12 mart test tarihim hepimiz olumlu güzel sonuclar alıroz inşallah

Benimde dün transfer günümdü.5.gün embriyosu.hiç belirti aramayın erkenden idrar testide yapmayın,çatlatma iğnesinin etkisi yanıltıcı olabiliyor.En az 10.güne kadar sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…