2 MART TRANSFER OLDUM BELIRTILER NELERDİR

Belirti aramayın arkadaşlar..
2 negatif tüp bebek deneyimim var ve hepsinde belirti vardı...
Göğüs hassasiyeti.. kasık da batma..
Bacakta çekme.. vs vs...
Bunlar hep ilaçlardan...
Ve 8. Gün den sonra bhcg salgılanmaya başlıyor lütfen erkenden test yapıp moralinizi boşuna bozmayın... Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...

Transfer aşamasında neden çatlama iğnesi kullandınız?
Yok canim transfer asamasindan bahsetmiyorumyumurta toplamanin 36 saat oncesinde yapilan catlatma ignesinin etkisi bir sure vucutta kaliyor.bir hafta kadar.ornegin transferin 6. Veya 7.gunu gebelik testinde silik cizgi gormenize neden olur.en azindan 9.gun beklenmeli.benim basima geldi maalesef doktorumun aciklamasi bu.erken yapmayin gebelik testini

Tup bebekte 4 kere negatif 1 kere pozitif almis biri olarak soylebilirimki belirti diye birsey yok arkadaslar.vucudunuzu cok dinlerseniz psikolojik olarak cok belirti yasarsiniz.benim belirti sandigim mide bulantisi bile yasadigim zamanlarda sonucum koskoca bir sifirdi. Ama hicbir belirti hissetmedigim tedavimde gebelik vardi. Keseyi gordukten sonra yani bHcg nin hizla yukseldigi ortalama 5.6.haftalar civarinda hamilelik belirtileri yasamaya basliyorsunuz.oncekiler sadece psikolojik.sabirla bekleyecegiz baska yolu yok

Bugün benimde 8. Günüm iki gündür lekelenmem vardı doktorum bugün kan vermemi söyledi sonuç 32.3 çıktı doktoruma gönderdim gebelik var ama devam eder mi bilmiyorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi

Bugün benimde 8. Günüm iki gündür lekelenmem vardı doktorum bugün kan vermemi söyledi sonuç 32.3 çıktı doktoruma gönderdim gebelik var ama devam eder mi bilmiyorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi
Hayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı denemen bu benim ilkti.galiba benim olumsuz

Sağol canım bu benim üçüncü denemem ikisinde de negatif gördüm 0.06 sonucum böyleydi ikincisinde. şükürler olsun 9 senedir bekliyordum 32.3 görünce hastanede ağlamaya başladım herkes bana bakıyordu valla kimseyi gözüm görmedi

Benim ilk tüp bebek denememdi ve 6. günde idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gelişimi durduğu için 10. haftadayken yani geçen hafta kürtaj oldum. Çok üzüldüm. Tuttu mu tutacak mı derdinden başka dertler de varmış. Gelişti mi , kalbi atacak mı vs.

Yaşın da küçükmüş canım rabbim yardımcın olsun inşallah yükselir allahım büyük

Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Belirti de aramayın aldığımız ilaçların etkisi çok. Nasipse zaten olacak.

Yaa canım çok üzüldüm gerçekten yaşadıklarımız zor

Çok geçmiş olsun canım hamile kalıyorsun en azından yine olucaktır eminim. Peki neden dedi nasıl oldu gelişimi neden geri kalmış günü gününe mi gitmiyordu kanama mi oldu hatırlatmak için sormuyorum k bkma nolur 10. Hafta geç çünkü doktor ne dedi

Patalojiye gönderildi henüz sonucu çıkmadı ama bende anlayamadım. Tedavi sürecim hiç aksamadan çok güzel geçti. Hiç kanamam falan olmadı. Ama mide bulantılarım halsizliğim azalmıştı yok denecek kadar azdı. Anlamıştım gariplik olduğunu. Nasip böyleymiş.

Pıhtılaşma problemin mi var acaba kan sulsndrci vermiş miydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…