- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.488
- 408
- Konu Sahibi Duyguffural
-
Yok canim transfer asamasindan bahsetmiyorumTransfer aşamasında neden çatlama iğnesi kullandınız?
Hayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı denemen bu benim ilkti.galiba benim olumsuzBugün benimde 8. Günüm iki gündür lekelenmem vardı doktorum bugün kan vermemi söyledi sonuç 32.3 çıktı doktoruma gönderdim gebelik var ama devam eder mi bilmiyorum iki gün sonra tekrar kan ver dedi
Sağol canım bu benim üçüncü denemem ikisinde de negatif gördüm 0.06 sonucum böyleydi ikincisinde. şükürler olsun 9 senedir bekliyordum 32.3 görünce hastanede ağlamaya başladım herkes bana bakıyordu valla kimseyi gözüm görmedi
[/QUO
Benim ilk denemem ve yaşım 22 daha ama cok zor bi bekleyişo kadar iğme hormon tutmayışı zor insallah mucize gerceklesir de degerim yükselir
Sağol canım bu benim üçüncü denemem ikisinde de negatif gördüm 0.06 sonucum böyleydi ikincisinde. şükürler olsun 9 senedir bekliyordum 32.3 görünce hastanede ağlamaya başladım herkes bana bakıyordu valla kimseyi gözüm görmedi
çok erken test için canım neden tarihi gelmeden canınızı sıkıyorsunu, bekleyin gününüzü elbet çıkar henüz cok yeniKızlar bugün 8.gün dayanamadım kan testi verdim 0.11 çıktı sizce sonuc nedir
Erken mi yükselir mi
Yaa canım çok üzüldümBenim ilk tüp bebek denememdi ve 6. günde idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gelişimi durduğu için 10. haftadayken yani geçen hafta kürtaj oldum. Çok üzüldüm. Tuttu mu tutacak mı derdinden başka dertler de varmış. Gelişti mi , kalbi atacak mı vs.
Çok geçmiş olsun canım hamile kalıyorsun en azından yine olucaktır eminim. Peki neden dedi nasıl oldu gelişimi neden geri kalmış günü gününe mi gitmiyordu kanama mi oldu hatırlatmak için sormuyorum k bkma nolur 10. Hafta geç çünkü doktor ne dediBenim ilk tüp bebek denememdi ve 6. günde idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gelişimi durduğu için 10. haftadayken yani geçen hafta kürtaj oldum. Çok üzüldüm. Tuttu mu tutacak mı derdinden başka dertler de varmış. Gelişti mi , kalbi atacak mı vs.
Patalojiye gönderildi henüz sonucu çıkmadı ama bende anlayamadım. Tedavi sürecim hiç aksamadan çok güzel geçti. Hiç kanamam falan olmadı. Ama mide bulantılarım halsizliğim azalmıştı yok denecek kadar azdı. Anlamıştım gariplik olduğunu. Nasip böyleymiş.Çok geçmiş olsun canım hamile kalıyorsun en azından yine olucaktır eminim. Peki neden dedi nasıl oldu gelişimi neden geri kalmış günü gününe mi gitmiyordu kanama mi oldu hatırlatmak için sormuyorum k bkma nolur 10. Hafta geç çünkü doktor ne dedi
Pıhtılaşma problemin mi var acaba kan sulsndrci vermiş miydi canımPatalojiye gönderildi henüz sonucu çıkmadı ama bende anlayamadım. Tedavi sürecim hiç aksamadan çok güzel geçti. Hiç kanamam falan olmadı. Ama mide bulantılarım halsizliğim azalmıştı yok denecek kadar azdı. Anlamıştım gariplik olduğunu. Nasip böyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?