Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahhh diş korkusu olmasa çoktan gitmiştim ama böyle yaşamak ta zor

selam Bilgemmm nasılsın eşin Kaan hocaya nasıl muayene olacak merak ettim. ben iki haftadır mail atıyorum mailde bana bir telefon numarası verdi arayıp ordan randevu alacakmışım ama 7 Marttan sonra aramalıymışım sizde öyle mi gittiniz ?:26:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
bana k... hocadan cevap gelmiş.
morfolojinin %3 olması güzel.dfı testinin yapılmasını isterim buraya gelirseniz hem muayene eder hemde dfı testini isterim demiş
bu kadar fsh ile ilgili bişey dememiş.offfffff
ben gelemiyecegimi söylemiştim. nolcak şimdi.

bonccuk eşin test sonucları eşiminkine cok benziyo İNŞALLAH bende senin gibi hamile kalırım sen preseed kullanmışmıydın
boncuğummm ya ben heyecanlıyım pazartesi eşim test vercek
bakalım sonuç nasıl çıkacak biliyorsun en son durum berbattı
ronya eşinin sonucları İNŞALLAH iyi cıkar cümlemizin hakkında hayırlısı
iyi akşamlar kızlar

bu gün bi arkadaşımın güzel haberini aldım

eşi azospermiydi ve şu anda normal yolla hamileymiş çooook sevindim
ALLAHIM tamamına erdirsin işte ALLAHIM ol dedimi oluyo İNŞALLAH bizede der yaradanım bizde meleklerimize kavusuruz
hazel cok erken olmuşsun canım dr gitmende fayda var ronya gecenlerde bahhsediyodu lutealfazyetmezliyi oluyomuş bi araşatır istersen
hoşgeldin arkadaşım aramıza İNŞALLAH sende kavusursun en kısa sürede yavruna
gecmiş olsun bilge diş agrısı kötütür bende de var boş dişlerim dr gitmem lazım ama şuan gidemem

İNŞALLAH kolay bi şekilde atlatırsın
ahhh diş korkusu olmasa çoktan gitmiştim ama böyle yaşamak ta zor

Son düzenleme:
Yaşadığınız şehirde testi yaptırıp sonucunu gönderseniz değerlendirir herhalde

merhaba antalaya dfı testi ne oluyo ben onu bilmiyorum
bu arada herkese özür, Bilgemm dışındakilere de selam nasılsınız:78:

aleykümselam papatya biz iyiyiz sen nasılsın

merhaba antalaya dfı testi ne oluyo ben onu bilmiyorum

aleykümselam papatya biz iyiyiz sen nasılsın

çok şükür bende iyiyim

DNA fragmentasyon indeksi (DFI) çeşitli tedavi yöntemlerinin başarı ihtimali hakkında bilgi verir. Bu test ile sadece spermler değerlendirilir
DFI % 0-15:Normal yoldan gebelik mümkündür.

DFI % 15-25:Normal yoldan gebelik mümkün. Ama, bunun olması yine de uzun zaman alabilir. Uzun süredir çocuk isteyen hastalarda en azından bir inseminasyon tedavisi (sperm transferi) yapılması düşünülmelidir. Kadında başka bozukluklar tespit edildiğinde ve ileri yaşlarda IVF (in-vitro fertilizasyon) yapılması önerilir.

DFI > % 30: Ne normal yoldan ne de inseminasyon yardımı ile gebelik mümkün değil. IVF (in vitro fertilizasyon, tüp bebek) yöntemi ile gebe kalma şansı yükselebilir.

DFI > % 50: IVF ile gebelik mümkün değil. Mikroenjeksiyon yöntemi (ICSI) bu şansı arttırır.

DFI > % 60: Gebe kalma şansı çok az. Tek olasılık, ICSI yaptırmak veya donör spermlerini kullanmak

Son düzenleme:

sen ne kadar bilgiliymişsin bu konuda
sizinki ne durumda şimdi nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz

sen ne kadar bilgiliymişsin bu konuda
sizinki ne durumda şimdi nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz

google sağolsun.
bizde erkek infertilitesi.yıkama sonrası canlı kalan sayı ml de1 milyon, toplam 3milyon,hepsi yavaş hareketli.ileri hızlı sıfır.morfoloji hiç bakılamadı hücre sayısı az olduğu için onuda sıfır kabul ediyorlar.
bir kez tüp bebek denedim 5.gün transferi oldu 10.haftadakalp atışı durdu aldılar (yazması nekolay gibi of of ... hayırlısı Allah'tan) dondurulmuşum var ama transfer ettirmeye korkuyorum.şimdi kaan hocaya gideceğiz dfi testi yapılacak ona göre bir yol belirleyeceğiz. ilk sonuçlara göre eşim hiç tedavi görememişti.tansiyon hastası ve karaciğer yağlanmasından dolayı.ama artık karaciğeri kontrol altında kaan bey ilaç verirse normal yolla olması için tedavi olacağız.
ayrıca hemşireyim ama kendime hiç faydam yok mum dibin ışık vermez misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…