- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.041
Sağolasın pamuk .. Ben apse geçince dişimi ameliyatla aldıracağım çünkü dediğin gibi 2-3 ayda bir apse yapıyor , bu dişin temizliği bakımı zor ve bakteriler hep çenenin arkasında biriktiği için o kısmın apse olması normalmiş..
İnan şu acıdan daha zor değilmiş , o kadar araştırdımki hiç duymuyormuşsun ben gerçi 1 tanesini aldırdım ordan da biliyorum..
Sağolasın Ronya sen nasılsın ?
Ben artık çooook iyiyim , diş ağrım geçti, eşim yarın gidiyor Kaan Hocaya bakalım neler diyecek !
Sonuçlar elime geçer geçmez yazacağım mutlaka ..
Bu fsh ,lh vs vs .. hiç yapılmadı eşime , ilk defa hormon tahlili yaptıracağız..
Bana yapılmıştı ve hepsi normal çıkmıştı hormon ve biyokimya ama eşim yarın ilk defa yaptıracak ..
İnşş herşey güzel gider..
bonccuk eşin test sonucları eşiminkine cok benziyo İNŞALLAH bende senin gibi hamile kalırım sen preseed kullanmışmıydınkızlar eşim sper tahilili yaptırdı cumartesi, sonuçları aldık.
ml de 13 milyon(önceki 3,5 milyondu)
toplam sayı 28 milyon(önceki 21 milyondu)
ileri hareketli %13 toplam hareketli %46
hareketsiz %54
morfoloji normal %11
azalan sadece volum...Şuanda 2,1 cc, öncekilerde 5 cc civarıydı. Oda eşimin tam boşalamamasından kaynaklanıyo sanırım.
ronya eşinin sonucları İNŞALLAH iyi cıkar cümlemizin hakkında hayırlısıboncuğummm ya ben heyecanlıyım pazartesi eşim test vercek
bakalım sonuç nasıl çıkacak biliyorsun en son durum berbattı
ALLAHIM tamamına erdirsin işte ALLAHIM ol dedimi oluyo İNŞALLAH bizede der yaradanım bizde meleklerimize kavusuruziyi akşamlar kızlar
bu gün bi arkadaşımın güzel haberini aldım
eşi azospermiydi ve şu anda normal yolla hamileymiş çooook sevindim
hazel cok erken olmuşsun canım dr gitmende fayda var ronya gecenlerde bahhsediyodu lutealfazyetmezliyi oluyomuş bi araşatır istersenslm kızlar.ben hastalandım bugun(( yaa kızlar benım adetım cok duzenlıydı ve 25 gunde mutlaka gelırdı.ama son 3 aydr cok dengesızlestı.3 ay once 31. gunde,sonrakı ay 29. gunde bu ayda 23. gunde adet oluyorum.adetın 3. gunu dr. a gıtcem ama sızce neden boyle oluyor.15 yıldır 25 gunde olan adetım 3 aydr neden boyle ((
hoşgeldin arkadaşım aramıza İNŞALLAH sende kavusursun en kısa sürede yavrunaArkadaşlar merhaba;
Aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim.Eşimle bir seneden beri çocuk için uğraşıyoruz.Ama baktık olmayınca doktora gittik eşim de sol tarafta hafif variskosel çıktı ve ameliyat olursa şansımızın daha da artacağını söyledi.Ama tam ameliyat olmaya karar verirken hep başka aksilikler çıktı bir türlü olamadı.Ben genede hiç umudumu kaybetmedim çünkü etrafımda çok kişinin eşinin sperm sayısı çok az olup hatta doktor hamile kalması mümkün olmadığını söyleyipte hamile kalan arkadaşları duydum.Ne bilim her ay belki ümidiyle diye hep hamilelik belirtileri yaşadım:)))) Ve bu ay adetimi 2 gün geçti normalde günüm geç gelmezdi yine ümitlendim ama az önce hastalandım gene(( Sizde de acaba eşi ameliyat olmadan doğal yolla kalan arkadaşlar varmı
gecmiş olsun bilge diş agrısı kötütür bende de var boş dişlerim dr gitmem lazım ama şuan gidememArtık gerisini Allah'a havele etmiş olursun Ronya ..
Merhaba kızlar ..
20 lik dişimin bana yaptığı tüm eziyetler artık geçmeye başladı..
Bugün nihayet yemek yedim doya doya..
Neyse ben bugün çok heyecanlıyım kızlar eşim yarın Kaan Hocaya gidiyor..
Bakalım ne diyecek, hormon tetkiki ile spermiyogram yapılır büyük ihtimalle ben birde varikosel ameliyatı için kontrol yaptırt dedim ben işte olduğum için gidemeyeceğim inşş adam gibi herşeyi güzelce konuşur..
Kızlar en son 13 milyondu sperm sayımız..
Morfoloji %4 harekette %24 dü toplamda ..
Bakalım kaç olmuş, gerçi çok fazla bir değişiklik olur mu bilmiyorum..
1.5 aydan biraz fazla keçiboynuzu ve arısütü bal polen , 2.5 kutu proxeed, 1 kutu evicap, 1 ayda endol ile trental kullandı.. Endol ve trental hariç gerisine devam ediyoruz..
Rabbim yardımcı olsun , bu arada ben kürtaj olalı 40 gün olacak nerdeyse hala adet olmadım ..
En son beta 57'den 42 ye düşmüştü ve gebelik hayallerimde suya düşmüştü biliyorsunuz..
Sıfırlandımı beta bilmiyorum adetten sonra yaptıracaktım 3. testi çünkü ama henüz adet olmadım ..
Önümüzdeki haftaya kadar olmazsam tekrar kan tetkiki yaptıracağım ..
ahhh diş korkusu olmasa çoktan gitmiştim ama böyle yaşamak ta zor
Yaşadığınız şehirde testi yaptırıp sonucunu gönderseniz değerlendirir herhaldegünaydın kızlar
hayırlı cumalar
bana k... hocadan cevap gelmiş.
morfolojinin %3 olması güzel.dfı testinin yapılmasını isterim buraya gelirseniz hem muayene eder hemde dfı testini isterim demiş
bu kadar fsh ile ilgili bişey dememiş.offfffff
ben gelemiyecegimi söylemiştim. nolcak şimdi.
merhaba antalaya dfı testi ne oluyo ben onu bilmiyorumgünaydın kızlar
hayırlı cumalar
bana k... hocadan cevap gelmiş.
morfolojinin %3 olması güzel.dfı testinin yapılmasını isterim buraya gelirseniz hem muayene eder hemde dfı testini isterim demiş
bu kadar fsh ile ilgili bişey dememiş.offfffff
ben gelemiyecegimi söylemiştim. nolcak şimdi.
bu arada herkese özür, Bilgemm dışındakilere de selam nasılsınız:78:
Yaşadığınız şehirde testi yaptırıp sonucunu gönderseniz değerlendirir herhalde
merhaba antalaya dfı testi ne oluyo ben onu bilmiyorum
aleykümselam papatya biz iyiyiz sen nasılsın
araştırdım ama başka testten bahsediyorlar.
yapan bir yer bulsak.
sende hoşgeldin canım
duaların kabul olur inşallah
çok şükür bende iyiyim
DNA fragmentasyon indeksi (DFI) çeşitli tedavi yöntemlerinin başarı ihtimali hakkında bilgi verir. Bu test ile sadece spermler değerlendirilir
DFI % 0-15:Normal yoldan gebelik mümkündür.
DFI % 15-25:Normal yoldan gebelik mümkün. Ama, bunun olması yine de uzun zaman alabilir. Uzun süredir çocuk isteyen hastalarda en azından bir inseminasyon tedavisi (sperm transferi) yapılması düşünülmelidir. Kadında başka bozukluklar tespit edildiğinde ve ileri yaşlarda IVF (in-vitro fertilizasyon) yapılması önerilir.
DFI > % 30: Ne normal yoldan ne de inseminasyon yardımı ile gebelik mümkün değil. IVF (in vitro fertilizasyon, tüp bebek) yöntemi ile gebe kalma şansı yükselebilir.
DFI > % 50: IVF ile gebelik mümkün değil. Mikroenjeksiyon yöntemi (ICSI) bu şansı arttırır.
DFI > % 60: Gebe kalma şansı çok az. Tek olasılık, ICSI yaptırmak veya donör spermlerini kullanmak
kızlar ben cıkıyorum sela verilcek abdet alıp namaz kılmam lazım
herkese hayırlı cumalar kendinize iyi bakın hoşcakalın
sen ne kadar bilgiliymişsin bu konuda
sizinki ne durumda şimdi nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?