Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım k...... hocanın peşini bırakmayın çok kişiye faydası oldu.şifa bulursunuz inşallah

Kızlar eşim aradı şimdi, Kaan hocaya muuyene olmuş..
Kaan hoca sizin doğalla yolla çocuğunuzun olması lazım bu değerlerle demiş..
Endol ve trentali kesin , proxeed"e sabah akşam devam edin demiş.. zaten endol ile trental 1 ay kullanılıyor..

pzt günü tekrar çağırmış kaan hoca kızlar, spermiyogram, hormon ve dna hasar testi yapılacakmış..
cuma günüde yine gelirsin sonuçlara bakar konuşuruz demiş..
Umutlu konuşmuş, sevindim..
Kızlar eşim diyor ki Türkiye"nin her yanından insan gelmiş, iyi ki Ankara"da oturuyoruz diyor..

güzeller selam öpüyorum hepinizi naparsınız

sarı kedimm krisimmm güzeller güzeli arkadaşım benim nasılsın :103::103::103:

selam canlarım nasılsınız..ben geldimm..1 haftadır giremiyorum siteye yokluğumu hissetmediniz galiba...:))rahatsızdım biraz hayatımda ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oldum...ve böbreklerde taş görüldü..öldüm öldüm dirildim..şuan iyiim çok şükür ilaç kullanıyorum...ultrosona girdm bi gelişme olsaydı görülürdü bu ayda bişey olmadı yani((bu arada herkesin cuması mübarek olsun...ben geçmişi okuyorum.. maşalllah 200 sayfa birikmiş..hepinizi öpüyorum:)))

Bismillahirrahmânirrahiym
Elem neşrah leke sadrak. Ve veda'nâ anke vizrak. Ellezi enkada zahrak. Ve rafa'nâ leke zikrak. Fe inne me'al usri yüsrâ. İnne me'al usri yüsrâ. Fe iza ferağte fensab Ve ilâ rabbike ferğab.
Açıklama: Rahman Ve Rahiym olan Allah'ın adıyla
Biz gösünün(kalbini) yarıp genişletmedik mi?. Senden yükünü indirip atmadık mı?. Ki o yük senin belini bükmüştü. Senin şanını(şerefini) yükseltmedik mi? Demek ki zorlukla beraber bir kolaylık var. Evet O zorlukla beraber bir kolaylık var. O halde boşaldın (Boş kaldın) mı, dua ve ibadetle yorulmaya devam et. Ve ancak Rabbine rağbet et, hep O'na doğrul(yönel).

HERKESE HAYIRLI CUMALAR

geçmişi okuduğun için rahatsız etmek istemedim ama geçmiş olsun diyemeden de duramadım. çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun bende düşürdüm ve yeni dogmuş gibi olmuştum.çok zordur.

sanada hayırlı cumalar
kızlar ister inanın ister inanmayın bugün her ikinizide aklımdan geçirmiştim.vedael ve edanurlu yazmıyorlar diye.kalbim temizmiş.sizi çagırmışım.demekki

inşallah hayırlı haberler alırsınız canım
gerçektende çok şanslısınız.

teşekkür

klavyem sorunlu

inş öyledir canım çektirince görücez bakalım...biz 13 aydır uğraşıyoruz bebek için ..eşimde varikosel vardı 2,5 ay önce ameliyat oldu...test sonuçlarına bakıp ona göre tedavi alıcaz...bende bi problem yok canım kontrollerimi yaprırmıştım ama eşimin doktoru varikosel ameliyetı için gittiğimizde bana da mutlaka hsg çektirmem gerektiğini söylemişti...eşimin test sonuçlarıne yakın bi zamanda olsun diye bu ayı seçtim...7 sinde adet olmam gerekiyo....haftaya inş çektiricem...sen de ne var ne yok gelişmeler nasıl canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…