- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.061
antalya İNŞALLAH hersey hepimizin gönlüne göre olur
kızlar ben cıkıyorum sela verilcek abdet alıp namaz kılmam lazım
herkese hayırlı cumalar kendinize iyi bakın hoşcakalın
google sağolsun.
bizde erkek infertilitesi.yıkama sonrası canlı kalan sayı ml de1 milyon, toplam 3milyon,hepsi yavaş hareketli.ileri hızlı sıfır.morfoloji hiç bakılamadı hücre sayısı az olduğu için onuda sıfır kabul ediyorlar.
bir kez tüp bebek denedim 5.gün transferi oldu 10.haftadakalp atışı durdu aldılar (yazması nekolay gibi of of ... hayırlısı Allah'tan) dondurulmuşum var ama transfer ettirmeye korkuyorum.şimdi kaan hocaya gideceğiz dfi testi yapılacak ona göre bir yol belirleyeceğiz. ilk sonuçlara göre eşim hiç tedavi görememişti.tansiyon hastası ve karaciğer yağlanmasından dolayı.ama artık karaciğeri kontrol altında kaan bey ilaç verirse normal yolla olması için tedavi olacağız.
ayrıca hemşireyim ama kendime hiç faydam yok mum dibin ışık vermez misali
canım k...... hocanın peşini bırakmayın çok kişiye faydası oldu.şifa bulursunuz inşallah
Hayirli cumalar arkadaslar
hayırlı cumalar
Nasilsin guzel kardesim:)
selam canlarım nasılsınız..ben geldimm..1 haftadır giremiyorum siteye yokluğumu hissetmediniz galiba...:))rahatsızdım biraz hayatımda ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oldum...ve böbreklerde taş görüldü..öldüm öldüm dirildim..şuan iyiim çok şükür ilaç kullanıyorum...ultrosona girdm bi gelişme olsaydı görülürdü bu ayda bişey olmadı yani((bu arada herkesin cuması mübarek olsun...ben geçmişi okuyorum.. maşalllah 200 sayfa birikmiş..hepinizi öpüyorum:)))
çok geçmiş olsun bende düşürdüm ve yeni dogmuş gibi olmuştum.çok zordur.selam canlarım nasılsınız..ben geldimm..1 haftadır giremiyorum siteye yokluğumu hissetmediniz galiba...:))rahatsızdım biraz hayatımda ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oldum...ve böbreklerde taş görüldü..öldüm öldüm dirildim..şuan iyiim çok şükür ilaç kullanıyorum...ultrosona girdm bi gelişme olsaydı görülürdü bu ayda bişey olmadı yani((bu arada herkesin cuması mübarek olsun...ben geçmişi okuyorum.. maşalllah 200 sayfa birikmiş..hepinizi öpüyorum:)))
Bismillahirrahmânirrahiym
Elem neşrah leke sadrak. Ve veda'nâ anke vizrak. Ellezi enkada zahrak. Ve rafa'nâ leke zikrak. Fe inne me'al usri yüsrâ. İnne me'al usri yüsrâ. Fe iza ferağte fensab Ve ilâ rabbike ferğab.
Açıklama: Rahman Ve Rahiym olan Allah'ın adıyla
Biz gösünün(kalbini) yarıp genişletmedik mi?. Senden yükünü indirip atmadık mı?. Ki o yük senin belini bükmüştü. Senin şanını(şerefini) yükseltmedik mi? Demek ki zorlukla beraber bir kolaylık var. Evet O zorlukla beraber bir kolaylık var. O halde boşaldın (Boş kaldın) mı, dua ve ibadetle yorulmaya devam et. Ve ancak Rabbine rağbet et, hep O'na doğrul(yönel).
HERKESE HAYIRLI CUMALAR
Kızlar eşim aradı şimdi, Kaan hocaya muuyene olmuş..
Kaan hoca sizin doğalla yolla çocuğunuzun olması lazım bu değerlerle demiş..
Endol ve trentali kesin , proxeed"e sabah akşam devam edin demiş.. zaten endol ile trental 1 ay kullanılıyor..
pzt günü tekrar çağırmış kaan hoca kızlar, spermiyogram, hormon ve dna hasar testi yapılacakmış..
cuma günüde yine gelirsin sonuçlara bakar konuşuruz demiş..
Umutlu konuşmuş, sevindim..
Kızlar eşim diyor ki Türkiye"nin her yanından insan gelmiş, iyi ki Ankara"da oturuyoruz diyor..
s.a hayırlı cumalar nasılsınız kızlar vedael canım geçmiş olsun
çok geçmiş olsun bende düşürdüm ve yeni dogmuş gibi olmuştum.çok zordur.
sanada hayırlı cumalar
kızlar ister inanın ister inanmayın bugün her ikinizide aklımdan geçirmiştim.vedael ve edanurlu yazmıyorlar diye.kalbim temizmiş.sizi çagırmışım.demekki
canım rahim filminden hiç korkkam öyle abarttıkları gibi değil yani en azından ben fazla acı hissetmedim sadee spekulum takarken bi acı hissediyosun birde ilacı verirken adet sancısı gibi bi sızı oluyo 5 dk da bitiyo zaten..
sen ne kadardır bebek istiyosun yani doktorun daha yenimi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?