Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooo hadi kolay gelsin

:))

bacaklari dik unutma hemen banyo yapmayada kalkma bekle ....

cok su icmede wc yede kalkma .

ve orgazm olmaya calis:)))))))))))))))
artık yeni sitilimiz oldu :)) olmassa olmazlarımız artık onlar bizmm ve preseedi unutmayalım tabi

evet sorun fsh yuksekligi

bunun icin tedavi ne verdiler hangi ilaci verdiler?

canim öncelikle cok ama cok tesekür ediyorum hepinize ilginiz icin :)

cnim bize dediler damar tikanikligi var kontrole yoladilar özel bir merkeze ama orada bize böyle
birsey yok dediler bulunamiyor,
hic bir ilac vermediler ancak tüp bebekle olur dediler ,, ama dogal burasi almanya doru düzgün doktor yok off off sence ne yapabilirim???

merhaba arkadaşlar. ben sitede yeniyim. sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. insan bu tarz sorunları herkese anlatamıyor. neyse 2.5 yıllık evleyim. yaklaşık 1 senedir çocuk düşünüyoruz. ilk zamanlar çok farkına varamadık, çok bilinçli değildik. sonradan doktora gittik. doktor beni çok detaylı muayene etmemekle birlikte bir sorun olmadığını söyledi. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 3 milyon falan. ne hikmetse doktor bunu pek ciddiye almadı. bizim o zaman sperm sayısının kaç olması gerektiğinden bile haberimizi yok. doktor da uyandırmayınca 2-3 ay ööyle geçti. ilaçlar verdi doktor ama tabi fayda etmedi. sonra yine gitti eşim özel hastaneye o varikosel dedi, sonra başka bir doktor, sonra başka bir doktor... sonuncusu ameliyata gerek yok direk tüp bebek dedi. ben de çalıştığım için sanırım yaza kadar bu girişimde bulunamayacağız. amacım sizlerle paylaşmak, sıkıntılarımı hafifletmek. içime atmaktan bunaldım. aslında çok takmıyorum, allah isterse verir, yaratan o... ama elim kolum bağlı, doktorlara güven olmuyor. hiçbir şey net değil. öyle bir dönem ki eşim doktora gitmek için çok izin de alamıyor. neyse hayırlısı olsun, umuyorum kısa zamanda ne yapacağımız belli olur. herkese iyi akşamlar...

canim fsh inizi dusururseniz sorun kalmaz zaten

kaan hoca ya maille sorununuzu yaz ilac versin fsh i dusurmek icin

ondan sonra biz sana vitamin takviyesi yapariz
ama fsh in dusmesi sart

almanyadamisin sen

canim sakin tup ten uzak dur
esinin varikoseli varsa ameliyat olmasi sart aksi halde tupte tutmaz bosa hersey

hangi sehirdesiniz ve hangi hastaneye gittiniz?
yaslariniz kac?
dr esini elle muayene ettimi?

canim hosgeldin nasil gecti ?

meri buradami?

kızlar bende geldim yolda kırmızılarla birlikte geldim malesef2 günde gecikmişti ama olmadı herşey nasip kısmet zamanı değilmiş.merim nasılsın bir sen varsın şuan ikimizden başki kimsecikler yok

kızlar kusara bakmayın bi ara açmıştım ama başında değildim bakamadanda çıktım

hoşgeldin canım nasılsın :)
iyiyim canım senin sonucunu gördümde yuvarlak hücre sayısı 1 milyonu geçmemeli diye biliyorum
sagol canim benim
iyiyim sorun yokta kan sayim dusuk cikiyor surekli dun yite yatirdi dr .
bakalim ne olacak
birşey olmaz inşallah azda kaldı
artık yeni sitilimiz oldu :)) olmassa olmazlarımız artık onlar bizmm ve preseedi unutmayalım tabi

kadser pressedi kaçıncı kullanışın inşallah faydasını görürsün
bende ebay üye olayım dedim onay kodunu gönderdi giriyorum olmadı şimdi eşimi üye edicem.alabilirsek.
bu giti gidiyordakiyle ebaydaki aynımı biliyormusun:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…