Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim 6 ayi gecmis
proxeed te 3 ayi dolduruyor
bir kez daha sperm testi versin bence esin yakin zamanda

bakalim nasil bir degisiklik olmus , eger ilerleme varsa super ama yoksada bilelim zaman kaybetmeyelim.

Bu hafta yumurtlama dönemine giricem sonraki haftaya inşallah testi yenileyelim ..

04.01.2011 tarihli sperm testimiz
>
>
> sayı: 93 milyon/ml
> total motil sperm sayısı: 1 milyon/ml
> motil sperm yüzdesi : % 1
> ileri yavaş: % 1
> yerinde hareketli:%2
> hareketsiz :% 57
>
> bide 18 milyon/ml yuvarlak hücre görüldü yazıyo
>
>
> 1 ay önceki fsh : 6.89
> testesteron: 1630
>
> şuan için kullandığımız ilaçlar menagon iğne haftada 2 kez
> pregnyl: haftada 1 kez

benim kaan hocaya sorum bunları gönderdim bu değerlerle bu ay doğal gebelik gerçekleşebilirmi

kaan hocanın cvbı :)))

Doğal yolla hamile kaılnabilir. Pregnyl'i kesebilirsiniz. Sadece haftada 3 kez Menagon ile devam edin. İsterseniz önümüzdeki ay gelin, bir kez daha değerlendirelim. Cuma günleri hastanede poliklinik günüm, ister buraya gelin, isterseniz 0312 4373121'den randevu alıp, özel olarak gelin. Ama gelmeden önce hormonlarınıza lütfen yeniden baktırın. Sperm testi de yaptırın.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

Pamuk birşey soracağım yazarsan sevinirim ..
total motil sperm sayısı ve motil sperm yüzdesi ne anlama geliyor ..

hayatım sende bana sordun ama ben de bu konuda çok bilgisizim sanırım ml diye biliyorum ama krishazel gelince ona sorarız :))

Canım benim bildiğim hareketli sperme sayısı ve yüzdesi anlamına geliyor.
örneğin:
toplam 10 milyon sperm
hareket toplamı %10
1 milyon hareketli sperm sayısı oluyor.

kızlar bizim bu ilk sperm testimizdi yani tedaviye yeni başladığımız bir test şimdi martın 8 indeyiz ve bu süreçte iğneler vitaminler kullandık düzelme illaki olmuştur ki inşallah

dogal yolln hamıle kalınabılecek dereceye geldıysenız tbr valla
ınş rabbım yuzunu guldurur

Kızlar o zaman ben sperm testimizin tamamını yazayım öyle yorumlasın Kris yada bilenler..

Sayı :11 milyon
Total motil sperm sayısı :8 milyon
Motil sperm yüzdesi:%73

Hareket (a+b)=%73 - ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı ..

Yerinde hareketli :%9
Hareketsiz :%18

Perhiz 1.5 gün ..
Likefaksiyon süresi:20 dk..

Ah şu perhiz 3 gün olsaydı sonuç eminim yükselecekti ama unuttuk işte !

Sayı 11 milyon ama ml de olup olmadığı belirtilmemiş..Bence büyük ihtimalle yıkama sonrası sonucudur bu.Çünkü sayı düşüyor hareket artıyor yıkama işleminde
11 milyonun %73 ü yani 8 milyonu hareketli..

bilgecim bence bu haliylede sonuçlarınız kötü değil sayı düşük ama a+b nin oranı çok iyi bence bu değellerle bebşinin gelmesi yakındır

kızlar bizim bu ilk sperm testimizdi yani tedaviye yeni başladığımız bir test şimdi martın 8 indeyiz ve bu süreçte iğneler vitaminler kullandık düzelme illaki olmuştur ki inşallah

Pamuk bence mutlaka düzelme olmuştur , bizim hareket 0'lardan geldi buralara ..
Eşim cuma günü dna hasar ve hormon tahlilleride çıkıcak Kaan Hocaya göstereceğiz..
İlk defa hormon testi yapılıyor fsh vs ne durumda ilk defa öğreneceğiz..

Son düzenleme:
Ekin yıkama sonrası verilmiş bu test ama öncesimi sonrasımı yazılmamış 11 milyonda ml'de, benim bildiğimde yıkamadan sonra hareket artar .. Ama yıkama sonrası bile olsa sonuçta bir yükselme olmuş..
Bundan bir öncekinde 13 millyon /ml 'de yıkama sonrası 5 milyon hareket a+b 45 ti..Cinsel perhiz 4 gündü..
bilgecim bence bu haliylede sonuçlarınız kötü değil sayı düşük ama a+b nin oranı çok iyi bence bu değellerle bebşinin gelmesi yakındır

Meri bir gaflete düştük ve 1 .5 gün perhizle gitti eşim teste belki perhiz olsa 16-17 milyon çıkacaktı..
Neyse artık bir daha ki teste kaldı inş..

dogal yolln hamıle kalınabılecek dereceye geldıysenız tbr valla
ınş rabbım yuzunu guldurur
sağol canım arkadaşım hepimizin yüzü gülsün inşallah
ama ıkısıde gusel cıkmıs öle sölemıs doktor
bnce senın durumun genetık demıs
kafamı hangı duvarlara vursam acaba

sen ankaraya gelsene hayatım kaan hocanın yanına baştan aşşağıya tedavinizi orda yürütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…