Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ekincim ben bu ay paranoyak oldum tatlım kendimi iyice hamile moduna soktum o yüzden dayanamayıp kaan hocaya o maili gönderdim onunda cvbı benim düşündüğüm gibi oldu ama hayırlısı Allah tan canım
Ekincim zaten ilk hormonlarla tedavi ediyor son aşamada sperm testi istiyor kaan hoca hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

canım perhizi keşke 4 gün yapsaydınz tedavi aşamanız çok güzel gidecek bence canını hiç sıkma bunlar tavan yapacak bak görürsün

pamukcum bence paronaya şeklinde düşünme ben bu ay eşi azolu bir arkadaşımın bile doğal hamilelik haberini aldım ,o yüzden vakti geldiğinde bizler içinde bence hamilelik düşüncesi hiç uzak değil

Bilgem tabiki yıkama öncesi oldukca iyidir.
bizde toplam sperm sayısı mlde 8 milyon a+b %23 ken yıkama sonrası değer 5 milyon a+b%70 di..
inşallah güzel sonuca ulaşacaksınız..

pamukcum bence paronaya şeklinde düşünme ben bu ay eşi azolu bir arkadaşımın bile doğal hamilelik haberini aldım ,o yüzden vakti geldiğinde bizler içinde bence hamilelik düşüncesi hiç uzak değil

mericim insan hiç kalamayacağını düşünüyo sanki hiç başına gelmeyecekmiş gibi ama benim bu ay kasıklarım ve belim çok ağrıyo şüphelendim doğal olarak ondan hayatım :))) hepimiz inşallah hamile haberlerimizi veririz burada

Kız hamile kal çabuk bana moral ol..
Benim herüf düzelene kadar ben menapoza bağlanıcam bu gidiişle

canım perhizi keşke 4 gün yapsaydınz tedavi aşamanız çok güzel gidecek bence canını hiç sıkma bunlar tavan yapacak bak görürsün
İnşş Pamuk Kaan Hoca'yı çok sevdik çok tatlı bir Hoca ..
Eşimde hiç ikilemeden gidiyor normalde hastaneleri pek sevmez..
Gerçi kim sever ki..
İnşş hepimizin değerleri artacak güzelce bebeklerimiz gelicek sonra tek tek !
Bilgem tabiki yıkama öncesi oldukca iyidir.
bizde toplam sperm sayısı mlde 8 milyon a+b %23 ken yıkama sonrası değer 5 milyon a+b%70 di..
inşallah güzel sonuca ulaşacaksınız..

İnşş arkadaşım hep birlikte ..
Bugün yine ovulasyon kiti ve gebelik testleri aldım ..
Önümüzdeki ayda preseed alacağım inş..

Kız hamile kal çabuk bana moral ol..
Benim herüf düzelene kadar ben menapoza bağlanıcam bu gidiişle

ayyyyyyyyyy inşallah kafayı yediğim gün ilan edicem ben kalırsam :))))
ne menapozu girsem ben girerdim ama umudumu hiç yitirmedim ve halada yitirmiyorum doğal olana kadar savaşıcam :))))

bende hep reglim yaklaştığında senin gibi düşünüyorum ama vakti geldiğinde oluyo
belli olmaz belkide vardır bişieyler :)

bilgemmm evt kaan hoca pamuk gibi adam ya bayılıyorum yanaklarını sıkasım geliyo :)))

selam kızlar nasılsınız???
BİLGEM bişey sorcam, siz neler kullandınız da hareket arttı canım??
MERİM çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin,
PAMUKUM inş hamilesindir, sana da bişey sorcam canım, siz doğal yoldan olmasınımı istiyoruz dediniz kaan hocada size iğne verdi? merak ettim, bize vermiyor ya birde biz gittiğimizde ne yıkamalı bakıldı ne bişey vardı, sadece sayı vardı..200 tl verdik geldik, sinir oldum yaaa..bizde niye bakılmadı ((

sağol meliscim sen nasılsın

sağol meliscim sen nasılsın

valla iyi diyelim iyi olsun, biraz bazı şeylerde problemim var onlarıda atlatırsam inş daha iyi olacam, ya birde bu tedavi süreci beni çok sıkmaya başladı, yapıyoruz ama sanki hiç bir şey olmuyor ( ona canım sıkılıyor, yerimizde sayıyoruz gibi bişey yani, urfaya gittim geldim, ordada çocuk sevmeler falan, bunaldım yani...bunların dışında iyi olmaya çalışıyorum, geç yazdım kusura bakma, daha yeni yeni geçmişi okuyorum, inş sende iyisindir..offf bazen bu hayat o kadar sıkıyor ki beni (

iyi akşamlarr güzell hatunlarrr
bilgemm canım bence değerleriniz iyi hatta hareket süperrr
meroşumm anneannenin ve teyzenin yaşadıklarını gözlerim dolarak okudum
Rabbim kimseyi hastalık derdiyle sınamasın çok zor
pammukumm esmer bombam yakında inşallah güzel haberini alırız
şuan durumunuz iyi her an herşey olabilirrr
vedoşummm evet güzelim bende 81 liyimm ve malesef 30 a adım atanlardanım

aaa melisimm duygusala bağlamışın sen bugünn
lütfen güzel düşün demekki vakti zamanı gelmedi
inşallah olacak sabır güzel arkadaşımm sabırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…