- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.761
Pamuk bence mutlaka düzelme olmuştur , bizim hareket 0'lardan geldi buralara ..
Eşim cuma günü dna hasar ve hormon tahlilleride çıkıcak Kaan Hocaya göstereceğiz..
İlk defa hormon testi yapılıyor fsh vs ne durumda ilk defa öğreneceğiz..
Kızlar o zaman ben sperm testimizin tamamını yazayım öyle yorumlasın Kris yada bilenler..
Sayı :11 milyon
Total motil sperm sayısı :8 milyon
Motil sperm yüzdesi:%73
Hareket (a+b)=%73 - ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı ..
Yerinde hareketli :%9
Hareketsiz :%18
Perhiz 1.5 gün ..
Likefaksiyon süresi:20 dk..
Ah şu perhiz 3 gün olsaydı sonuç eminim yükselecekti ama unuttuk işte !
ekincim ben bu ay paranoyak oldum tatlım kendimi iyice hamile moduna soktum o yüzden dayanamayıp kaan hocaya o maili gönderdim onunda cvbı benim düşündüğüm gibi oldu ama hayırlısı Allah tan canım
Ekincim zaten ilk hormonlarla tedavi ediyor son aşamada sperm testi istiyor kaan hoca hakkında hayırlısı olsun arkadaşım
Ekin yıkama sonrası verilmiş bu test ama öncesimi sonrasımı yazılmamış 11 milyonda ml'de, benim bildiğimde yıkamadan sonra hareket artar .. Ama yıkama sonrası bile olsa sonuçta bir yükselme olmuş..
Bundan bir öncekinde 13 millyon /ml 'de yıkama sonrası 5 milyon hareket a+b 45 ti..Cinsel perhiz 4 gündü..
Meri bir gaflete düştük ve 1 .5 gün perhizle gitti eşim teste belki perhiz olsa 16-17 milyon çıkacaktı..
Neyse artık bir daha ki teste kaldı inş..
pamukcum bence paronaya şeklinde düşünme ben bu ay eşi azolu bir arkadaşımın bile doğal hamilelik haberini aldım ,o yüzden vakti geldiğinde bizler içinde bence hamilelik düşüncesi hiç uzak değil
mericim insan hiç kalamayacağını düşünüyo sanki hiç başına gelmeyecekmiş gibi ama benim bu ay kasıklarım ve belim çok ağrıyo şüphelendim doğal olarak ondan hayatım :))) hepimiz inşallah hamile haberlerimizi veririz burada
İnşş Pamuk Kaan Hoca'yı çok sevdik çok tatlı bir Hoca ..canım perhizi keşke 4 gün yapsaydınz tedavi aşamanız çok güzel gidecek bence canını hiç sıkma bunlar tavan yapacak bak görürsün
Bilgem tabiki yıkama öncesi oldukca iyidir.
bizde toplam sperm sayısı mlde 8 milyon a+b %23 ken yıkama sonrası değer 5 milyon a+b%70 di..
inşallah güzel sonuca ulaşacaksınız..
Kız hamile kal çabuk bana moral ol..
Benim herüf düzelene kadar ben menapoza bağlanıcam bu gidiişle
mericim insan hiç kalamayacağını düşünüyo sanki hiç başına gelmeyecekmiş gibi ama benim bu ay kasıklarım ve belim çok ağrıyo şüphelendim doğal olarak ondan hayatım :))) hepimiz inşallah hamile haberlerimizi veririz burada
bende hep reglim yaklaştığında senin gibi düşünüyorum ama vakti geldiğinde oluyo
belli olmaz belkide vardır bişieyler :)
hazırlıklı olayım değilmi senin yaşadığını yaşıyorum şuan :)
Pamuk bence mutlaka düzelme olmuştur , bizim hareket 0'lardan geldi buralara ..
Eşim cuma günü dna hasar ve hormon tahlilleride çıkıcak Kaan Hocaya göstereceğiz..
İlk defa hormon testi yapılıyor fsh vs ne durumda ilk defa öğreneceğiz..
selam kızlar nasılsınız???
BİLGEM bişey sorcam, siz neler kullandınız da hareket arttı canım??
MERİM çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin,
PAMUKUM inş hamilesindir, sana da bişey sorcam canım, siz doğal yoldan olmasınımı istiyoruz dediniz kaan hocada size iğne verdi? merak ettim, bize vermiyor yabirde biz gittiğimizde ne yıkamalı bakıldı ne bişey vardı, sadece sayı vardı..200 tl verdik geldik, sinir oldum yaaa..bizde niye bakılmadı ((
sağol meliscim sen nasılsın
valla iyi diyelim iyi olsun, biraz bazı şeylerde problemim var onlarıda atlatırsam inş daha iyi olacam, ya birde bu tedavi süreci beni çok sıkmaya başladı, yapıyoruz ama sanki hiç bir şey olmuyor( ona canım sıkılıyor, yerimizde sayıyoruz gibi bişey yani, urfaya gittim geldim, ordada çocuk sevmeler falan, bunaldım yani...bunların dışında iyi olmaya çalışıyorum, geç yazdım kusura bakma, daha yeni yeni geçmişi okuyorum, inş sende iyisindir..offf bazen bu hayat o kadar sıkıyor ki beni (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?