Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi akşamlar canım ne zamndır görmüyorum seni iyisin dimi
ben yaşanılanlardan kendime ders çıkardım hep herşeyin hayırlısını istiyodum ama şimdi daha bi canı gönülden hayırlısı diyorum,hayatın gerçekleri herkesin kendine göre dertleri var bazen bizler of pof diyoruz sırf çocuk mevzusunda ama öyle insanlar varki canının derdinde

ben iyiyiym meliscim sende iyi olmaya çalış hayatta herşey bizler için zor oluyo ama geçicek inşallah bu günlerde

kriscim 21.günde yapılan pregesteron tahlili varya ben hiç yaptırmadım doktora söyletip yaptırmak istiyorum da bu tahlil ne için yapılıyo onuda bilmiyom

tatlım ben de bu ay yaptıracağım yumurtlama olup olmadığını görmek için yapılıyor adet düzenli yumurtlama var ama çatladı mı bu testle anlaşılıyor

kızlar DURU yu ben hiç görmüyommm nerelerdee hiç gelmiyooo
bide TUGOK yokk TUNAMİNE de yokk
nerdesiniz kaçaklarrr özletmeyin kendinizii

aaa melisimm duygusala bağlamışın sen bugünn
lütfen güzel düşün demekki vakti zamanı gelmedi
inşallah olacak sabır güzel arkadaşımm sabırr

valla sorma ronyam ( bazen canım çok sıkılıyor, ya tek bebek mevzusu değil konu, başka şeylerde çıkınca bazen gücüm kalmıyor ama toparlanacam inşAllah..Birde kendimme çok kızıyorum bazen, kaan hocanın yanına gittik, sperm testi öyle gelişigüzel yapıldı, bir sayı vardı, kaan hoca demesinmi bunlarda canlımı cansızmı bilmiyoruz, eee bakamazlarmıydı o zaman, çok şükür hareketlenme var ama işte oraya gidince aklındaki tüm sorular gidiyor malesef, ve hemen tüp bebeğe yönlendirildik, ne bileyim yaa..bidaha gidersem zaten burdan tüm öğrendiklerimi orda yaptırcam :)))

ben iyiyiym meliscim sende iyi olmaya çalış hayatta herşey bizler için zor oluyo ama geçicek inşallah bu günlerde
İnş canım yaaa..sende üzülme, Rabbim hayırlısını verir inşAllah..herşey insanlar için, demekki o kadar kuvvetli bir bünyemiz varki herşeyi kaldırabiliyoz :)) bizimde 2 akşam önce bir tanıdığımızın oğlu intihar etmiş çocuk kendini asmış yaa..o kadar üzüldüm ki anlatamam..bazende böyle vazgeçiyoruz işte herşeyden

Melis hareket arttı gibi görünüyor ama bu değerler yıkama öncesimi sonrası mı onu öğrenemedik..
Büyük ihtimalle yıkama sonrası diye düşünoyorum ..
Ona rağmen biraz artış oldu..
Proxeed sabah akşam ..
Evicap 400 mg ..
Keçiboynuzu kürü..
Arısütü bal polen ..
Endol ve trental 1 ay kullandık bitti..
Bunlardan hangisi artırdı bilmiyorum ..
Ama dediğim gibi yıkama öncesi mi sonrasımı öğrenemedim ..
Birde 200 lira neden verdiniz..
Biz hiçbir ücret ödemedik .. Dna hasar testi ve hormon istedi ayrıca Kaan Hoca yaptırdık ama cuma çıkıcak sonuç..
Randevu falanda almadık biz..
21 lira ödemiş eşim sadece neye ödedi sormadım onun dışında kuruş vermedim diyor .. 2 ayrı testede vermemiş..

Ronya'mmm inşallah daha da düzelir..
İçimde bir acı var ki anlatamm perhiz yapmayı unuttuk..
Eşimde söylememiş Kaan Hoca'ya perhizim yok diye..
Ağlanacak halime gülüyorum şuan ..

canımm belki ben hastanede çalışıyor olduğumdan bu konuda şanslıyımmm
hergün ne hayatlar görüyorum duyuyorumm hastane bahçesinde çaresizce ağlayan insanlar görüyorum
bazen ölümü hiç yakıştıramadığım insanlar oluyorrr ve bunlardan dersler çıkarıyorum kendime.
size gördüğüm bir aileyi anlatmak istiyorummm
kadının yıllar sonra bir çocuğu oluyor
ve tanısı konamayan genetik bir hastalığı var ateşli bir hastalıkla 1 hafta içinde böbrekleri çürüyor
nakil yapılamıyor yapılırsa yapılacak böbrekte çürüyecek
amerikadan bile doktor getirtiyolar nafile hastalığa tanı konamıyorr
vücut böbreği çürütüyorr atıyorr
ve çocuk eninde sonunda ölecek
anne öğretmen işi bırakmış baba hastane bahçesinde yatıyır
3 yaşından beri hastanedeler şuan 10 yaşında çocuk

bence mutlu olmak için mezarlığa veya hastanelere uğramak gerek

Son düzenleme:

bilmiyorum canım yaa ilk gidişte dosya açma parası diye aldılar kasımda, acaba şimdi değişti mi? sizinde mi ilk gidişinizdi peki??? ya bizde şimdi proxeed kullanıyoruz, evicap kullanmadık, klomen kullanıyoruz yarım, böle işte birde diğer vitaminler krisin söyledikleri..

öyle canım üzülsende bazen değişen olmuyo herşey olucana varıyo
ben gittim memlekete fakat annem geri gönderdi beni ,bende geldim şimdi bol bol dua ediyorum
önemli tarihlerde yaklaştı onları değerlendiricem bi aksilik olmassa yeni umutlara yelken açtık bakalım bu ay gelicekmi mucizemiz
tanıdığın için üzüldüm allah affetsin ailesine de sabır versin

bencede ol belli olmaz bu işler
olmasa bile bi dahaki ay çok uzak değil yeni bir umut için
inşallah mericim inşallah :)))

canım benim sağol inşallah öyleyimdir :) evet canım kaan hoca tüp e geçelim dedi ben normal istiyorum demiştim bize menagon iğne vermişti fsh için pregnyl testesteron değeri için vermişti ama herkesin durumu farklı canım ondan size vermemiştir kaan hoca bize şöyle demişti aslında iğne kullanımıda zararlı çok kullanmamak gerekli ama şuan mecburuz demişti bize canım size kaan hocanın hastanesinde dosya açılması için verilen para bizde ilk dosya açımında 200 tl verdik ama bidaha para ödemeyeceksin

ronyam tşk ederim kuşum kaan hoca öyle yazınca iyice kafayı yedim eee artık gelsin yeğeniniz dimi :))))))))))))

Melis evet biz ilk defa geçen hafta gittik.. Dosya parası isteyebilirler diye ben eşimi tedarikli yolladım ama almadılar belkide değişti..
Ünv hastanesi olduğundan belli bir ücret alıyolar 20 30 lira bizde 21 lira verdik yani eşim vermiş..
Onun dışında 200 lira falan verilmedi hiç..
Cebeci hastanesine gitti eşim yalnız..
Tahliller ibni sinaya yollandı cuma tekrar cebeci hastanesine gönderecekler sonuçları ve bizde kaan hocayla bakıcaz ne çıkmış nasıl çıkmış sonuçlar diye !

demekki değişti canım, bizde cebecidekine gitmiştik..iyi olmuş ama, çok saçmaydı o paranın alınması bence, inş hep öyle devam eder..sizde dosya falan açıldı ama demi, kart falan verdiler elinize, dosya no falan yazan..

sırf mutlu olmak için değil ronyacım bence sağlıklı olarak uyandığımız her yeni güne binlerce kez şükretmemiz lazım,dediğn gibi o kadar insan varki canlarının mücadelesini veriyor hastanelerde
benim teyzem 26 yıl bu hastalığın sıkıntısını çekti son 10 yılda hiç bir ihtiyacını kendisi karşılayamadığı halde tek bir gün bile neden demedi o haliyle bile ibadetini yapmaya çalıştı birkez olsun canım acıyo demedi,hep şükretti ve gülmeye çalıştı ,o böyle yaparken şimdi biz yakınlarına oturup ağlamak değil duasını okumak düşer bence
ve birşeylerin farkına başımıza gelmeden varmak ve kıymet bilmek çok önemliymiş bu hayatta geç kalmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…