Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sonunda alabilmişsiniz çok sevindim canım inş çok beklemezsiniz..öğleden önce girmeye çalışın öğleden sonra daha yoğun oluyo....ameliyatları varmıymış öğrenebilseydiniz keşke...

canım sağol ama bizimki özelden almış galiba randuvu akşam 6:30 da eğer bi sorun çıkarsa diye numarasını almışlar o kadar

canım sağol ama bizimki özelden almış galiba randuvu akşam 6:30 da eğer bi sorun çıkarsa diye numarasını almışlar o kadar

cnm randevuyu nsl aldınız özelden de bakıyor mu biz de gidemiyorduk ist tan bana hangi nu aldığın yazabilirsin inşallh biz de alırız çünkü saatli olması çok güzel gider gelebiliriz çook sağol

cnm randevuyu nsl aldınız özelden de bakıyor mu biz de gidemiyorduk ist tan bana hangi nu aldığın yazabilirsin inşallh biz de alırız çünkü saatli olması çok güzel gider gelebiliriz çook sağol

canım randuvuyu eşim 4373121 nolu numaradan almış.ben özel olduğunu dün bi arkadaştan öğrendim bilmiyordum

Abbovvvv!!!!!!
Kız pamuk şekerim bişeyler var da bize ağız mı yapıyorsun yoksa
Çıkar kuşum ağzındaki baklayı :))

hayatım bende bişeyler olsa emin olun ki hemen yazarım farkındaysanız belirtilerimi bile paylaştım adet tarihim 14 mart bilginize :))))))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…