- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.841
canımmm saolasın iyiim sen naıslısn..adet dönemindeydin sanırım benimde 5. gün canım..inş bu ayın şanslıları arasında biz de oluruz:)))
Melis evet almış kart üstünde dosya no yazıyormuş sanırım ..demekki değişti canım, bizde cebecidekine gitmiştik..iyi olmuş ama, çok saçmaydı o paranın alınması bence, inş hep öyle devam eder..sizde dosya falan açıldı ama demi, kart falan verdiler elinize, dosya no falan yazan..
Aruna Kaan Hoca için mi randevu almaya çalışıyorsun ?cnm randevuyu nsl aldınız özelden de bakıyor mu biz de gidemiyorduk ist tan bana hangi nu aldığın yazabilirsin inşallh biz de alırız çünkü saatli olması çok güzel gider gelebiliriz çook sağol
Kris eşim işten izin almıştı 2 gün sonra git dedim o gün bir daha vermezler izin dedi..canim neden yaptirdiki 1.5 gunluk perhizle
yaptirmasaydi bekleseydi 2 gun daha
EKİN79
BİLGEMMM
Sizler nasılsınız fıstıklar
Arkadaşlar kusura bakmayın rapor aldım annemdeyim 2 hafta dinleneceğim burada internete giremiyorum sizi unuttuğumu sanmayın en kısa zamanda eve dönünce internete girecem durumum iyi sağlığım yerinde biraz grip oldum sadece hepinizi öpüyorum
Arkadaşlar kusura bakmayın rapor aldım annemdeyim 2 hafta dinleneceğim burada internete giremiyorum sizi unuttuğumu sanmayın en kısa zamanda eve dönünce internete girecem durumum iyi sağlığım yerinde biraz grip oldum sadece hepinizi öpüyorum
Ronya+,meri58+,pamuk58,krishazel+,eneslena+,boncukboncuk,Bilgemmm,fatma_84+,ekin79,
kızlaaaaaaaar nasılsınızı bende geldim
benimi takip ediyorsun cadı :)))
neyapayım enerjimi orda çıkarıyorum :))))))))))))))
Ronya+,meri58+,pamuk58,krishazel+,eneslena+,boncukboncuk,Bilgemmm,fatma_84+,ekin79,
KRİSİM
Hoşgeldin bitanemmmmmm
Nasılsınız canım...
Meleğimiz iyidir inşallah
balkonumun camına kadar ulaşacak oderece düşün :)))))))))))
hoşgeldin emoşum naber bomba gibiyiz :)))))))
total motil sperm sayisi demek toplam hareketli sperm sayisi demek
motil sperm yuzdesi demek de hareketli spermin yuzdesi demek
Proxeed 2 kutu bitti henüz 3. kutudayız Kris..sayi haric hersey mukemmel
proxeed kullaniyorsunuz degil mi ? sayiyida halledin sizin is tamam arkadasim
Ay sorma ben balkona çıktım hatta çıkmadım yalnızca kafamı uzattım dışarda ne oluyor diye resmen uçacaktım .. 6 katta evim fatma , diğer binaların çatılarından karlar püskürüyor rüzgar sayesinde..Aynen pamuk şekerim...
Kızlar Ankara da hem de öyle sakin sakin yağmıyor kar...
Resmen tipi şeklinde...
Zaten yarın okullar tatil :))
kızlar ben bu randevu işinden bişey anlamadım kaan bey randevu almamız için bi numara vermiş oda özelin numarasıymış bizi neden özele çağırdı acaba hastaneye gelin felan niye dememiş.özelden randevu alındı ama ben kararsızım bana akıl verin lütfen
kızlar ben bu randevu işinden bişey anlamadım kaan bey randevu almamız için bi numara vermiş oda özelin numarasıymış bizi neden özele çağırdı acaba hastaneye gelin felan niye dememiş.özelden randevu alındı ama ben kararsızım bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?