Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben bu randevu işinden bişey anlamadım kaan bey randevu almamız için bi numara vermiş oda özelin numarasıymış bizi neden özele çağırdı acaba hastaneye gelin felan niye dememiş.özelden randevu alındı ama ben kararsızım bana akıl verin lütfen

Melis evet almış kart üstünde dosya no yazıyormuş sanırım ..
İnşş hiç kimseden almazlar..
Ben Ankara2da oturuyorum başka illerden gelen insanlar var ve zaten çok masraf oluyor onlara gelip gitmek..
cnm randevuyu nsl aldınız özelden de bakıyor mu biz de gidemiyorduk ist tan bana hangi nu aldığın yazabilirsin inşallh biz de alırız çünkü saatli olması çok güzel gider gelebiliriz çook sağol
Aruna Kaan Hoca için mi randevu almaya çalışıyorsun ?
Kızlar neden illa randevu almak için çabalıyorsunuz?
Biz hiç randevu almadık özel muayenehanesi mi varmı bilmiyorum ama oraya da gitmedik..
Ben rast gele birgün cebeci hastanesini aradım Kaan Hoca hangi gün hastanede dedim cuma dediler ..
Eşimide cuma sabahı hastaneye yolladım öğlen olmadan bitti işi..
Sonra pzt günü gitti tahlil vermeye , sperm dna ihasar testi için spermlerin yıkanması gerekiyordu eşim diğer binaya götürücem biraz acele eder misiniz demiş 15.00 çıkan sonuçar ı 20 dk içinde vermişler..
Eşim çok uyanıktır..
Bunu hatırlatmak lazım labratuara ..
Neyse sonuç olarak kızlar iyice araştırın 200 lira falanda verilmiyor biz vermedik !
canim neden yaptirdiki 1.5 gunluk perhizle
yaptirmasaydi bekleseydi 2 gun daha
Kris eşim işten izin almıştı 2 gün sonra git dedim o gün bir daha vermezler izin dedi..
Mecburen bende git napalım ne çıkarsa artık dedim ..
nerden baksan 7-8 kere sperm verdi eşim 2.5 senede ama hiç başımıza gelmedi, günleri hesaplardım perhiz için çok dikkat ederdim ama o gün unuttuk..
Neyse nasılsa Kaan Hoca bir kaç ay sonra tekrar bakmak istebilir..O zaman böyle bir hata yapmayız kesinlikle!
EKİN79
BİLGEMMM
Sizler nasılsınız fıstıklar

Sağol Fatma canım sen nasılsın ?
Görüyorsun ya tahliller tetkikler bunlarla uğraşıyoruz..

Arkadaşlar kusura bakmayın rapor aldım annemdeyim 2 hafta dinleneceğim burada internete giremiyorum sizi unuttuğumu sanmayın en kısa zamanda eve dönünce internete girecem durumum iyi sağlığım yerinde biraz grip oldum sadece hepinizi öpüyorum

sen dinlenmene bak canım çok geçmiş olsunnn
Rabbim seni ve meleğini korusunn

Ronya+,meri58+,pamuk58,krishazel+,eneslena+,boncukboncuk,Bilgemmm,fatma_84+,ekin79,
kızlaaaaaaaar nasılsınızı bende geldim

boncukum dikkat et kendine bebişine de iyi bak sağlam yerdesin anneciğin sana çok güzel bakar
biz burdayız canım herzaman öpüyorum seni

Dualarımız seninle ve minişinle...
Rabbim yardımcınız olsun bitanem...
Allaha emanet olun

total motil sperm sayisi demek toplam hareketli sperm sayisi demek
motil sperm yuzdesi demek de hareketli spermin yuzdesi demek

Evet öğrendim Kris sağolasın .. 11 milyon spermin 8 milyonu hareketli buda iyi bişey aslında !
sayi haric hersey mukemmel

proxeed kullaniyorsunuz degil mi ? sayiyida halledin sizin is tamam arkadasim
Proxeed 2 kutu bitti henüz 3. kutudayız Kris..
Sayı daha yüksek çıkabilirdi perhiz yapsaydık..
Bir önceki testte 4 günlük perhizle 13 milyon çıkmıştı bu sefer 1.5 günlük perhizle 11 milyon çıktı..
Adam akıllı perhiz yapılsa idi sayı daha yüksek çıkardı..
Birde birşey söyleyeceğim bu sonuç yıkama sonrasımı öncesimi bilemiyorum ..
Çünkü eşim sormamış yıkama sonrasında vermişler..
Cuma günü öğreneceğim ..
Aynen pamuk şekerim...
Kızlar Ankara da hem de öyle sakin sakin yağmıyor kar...
Resmen tipi şeklinde...
Zaten yarın okullar tatil :))
Ay sorma ben balkona çıktım hatta çıkmadım yalnızca kafamı uzattım dışarda ne oluyor diye resmen uçacaktım .. 6 katta evim fatma , diğer binaların çatılarından karlar püskürüyor rüzgar sayesinde..
Bende hemen içeri kaçtım mazallah beni uçururda bi yerlere sonra :)

Enes hiç sakın özelden alma boşyere para verirsin .. Benim yaptığım gibi yap .. Ara cebeci hastanesini numarası Kaan Hoca'nın sitesinde var ..
Kaan Hoca cuma günü hastanedemi diye sor evet derlerse büyük ihtimalle derler direk gitsin eşin..
Özelde de aynı şeyler normaledede aynı şeyler fark eden bişey yokki..

geçmiş olsun canım kendine ve bebişine çok dikkat et bol bol yat dinlen

Ronya+,meri58+,pamuk58,krishazel+,eneslena+,boncukboncuk,Bilgemmm,fatma_84+,ekin79,
kızlaaaaaaaar nasılsınızı bende geldim

hoşgeldin fıstık ben iyiyim sen nasılsın?

canim parasiz bakilan yeri varsa oraya gidin
randevuyu iptal edersiniz
ogren iyice
yarin tel ac randevuyu aldiginiz yere sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…