Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kris hayatım nerdesin seni bekliyorum kaan hocanın bana yazdığı maili okurmusun bebişim :)))))))

canim neden yaptirdiki 1.5 gunluk perhizle
yaptirmasaydi bekleseydi 2 gun daha

bende iyiyim canım sağol kaan beyle randevu meselesiyle uğraşıyoruz

kızlar dün kaan hocanın hastanesini aradım randevu sistemimi başlattınız dedim hayır eskisi gibi cuma günleri muayene günüdür eğer isterseniz özelde muayanesine gidebilirsiniz dedi yani randevu almanıza gerek yok sadece gitmeden kaan hoca muayenedemi diye sorun cuma günleri için bazen seminerleri olabilir çünkü

oy oy oy oy oy oy oyyyyyyyyyy

yoksa cips dogrumu soyluyor

bende tüm aylarda fink atıp ikinci tura geçmiş biri olarak arada hala uğrarım oralara

ben yeni girmiyorum ki oralara hamilemiyim diyenleri sonuna kadar merak edip takip ediyorum seviniyorum onların adına :)))) senin yaptığın gibi

oy oy oy oy oy oy oyyyyyyyyyy

yoksa cips dogrumu soyluyor

cips sabahtan beri arıyo şuran ağrıyomu buran ağrıyomu :)))) ayy yeter dedim kaan hocayı duyduya artık havalarda bir şekil :)))))))))))
canımıniçi inşallah öyledir ya çok umutluyum bu ay kaan hocadan bu kelimeleri duymak benim zaferim demektir

bbenim bütün gün gözümm camdaydıı
yağmur şeklinde yağdıı kar ama hiç tutmadııı

krisimmm güzel meleğim hoşgeldinn :103::103:

sayi haric hersey mukemmel

proxeed kullaniyorsunuz degil mi ? sayiyida halledin sizin is tamam arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…