- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.861
keyfim nasıl olsun oturuyorum kafede köşeye sindim hava çok soğuk canımhoş geldin eminecim keyifler nasıl
Hoşgeldin güzellik
Keyifler nasıl?
hoşgeldinnn sarı şekerimmmm
Arkadaşlar kusura bakmayın rapor aldım annemdeyim 2 hafta dinleneceğim burada internete giremiyorum sizi unuttuğumu sanmayın en kısa zamanda eve dönünce internete girecem durumum iyi sağlığım yerinde biraz grip oldum sadece hepinizi öpüyorum
oooooooooooo kızlar dolmuş burası çok güzel olmuş:)krisim sen nasılsın hayatım
en yakın zamanda cumayı bekliyorum ahhh bir gelse şu cuma :))))pamuk hadi mujdeyi verelim arkadaslara:))))))))))
ölçmedim eve gelince dizlerimden anladım :))))))))))))olctun yani:)))))))))))))))))))))))))))))
iyiyim ben canım asıl sende bir bomba var galiba hadi artık patlat:))))
BİLGEMM,ben de iyiyim fıstık
Rabbim kolaylıklar versin inşallah canım benim...
evet tabi var bizdekiler 3 boyutlu meselakarin dami boyutu var yaaaa
Pamuk mart ayında hamile kalmak isteyenler topicinde görüldü
sagol guzeller guzeli fatmam
sen naslsin?
nasil gidiyor tedaviniz son durum nedir?
kris ya benim geçem ayki ovülasyon tarihimden beri sol kasıkta bi ağrı oluyo ara ara hiç bitmedi neden olurki hep sol taraf
evet tabi var bizdekiler 3 boyutlu mesela
Evet öğrendim Kris sağolasın .. 11 milyon spermin 8 milyonu hareketli buda iyi bişey aslında ![/COLOR][/FONT][/B]
Proxeed 2 kutu bitti henüz 3. kutudayız Kris..
Sayı daha yüksek çıkabilirdi perhiz yapsaydık..
Bir önceki testte 4 günlük perhizle 13 milyon çıkmıştı bu sefer 1.5 günlük perhizle 11 milyon çıktı..
Adam akıllı perhiz yapılsa idi sayı daha yüksek çıkardı..
Birde birşey söyleyeceğim bu sonuç yıkama sonrasımı öncesimi bilemiyorum ..
Çünkü eşim sormamış yıkama sonrasında vermişler..
Cuma günü öğreneceğim ..
Ay sorma ben balkona çıktım hatta çıkmadım yalnızca kafamı uzattım dışarda ne oluyor diye resmen uçacaktım .. 6 katta evim fatma , diğer binaların çatılarından karlar püskürüyor rüzgar sayesinde..
Bende hemen içeri kaçtım mazallah beni uçururda bi yerlere sonra :)
Enes hiç sakın özelden alma boşyere para verirsin .. Benim yaptığım gibi yap .. Ara cebeci hastanesini numarası Kaan Hoca'nın sitesinde var ..
Kaan Hoca cuma günü hastanedemi diye sor evet derlerse büyük ihtimalle derler direk gitsin eşin..
Özelde de aynı şeyler normaledede aynı şeyler fark eden bişey yokki..
canim parasiz bakilan yeri varsa oraya gidin
randevuyu iptal edersiniz
ogren iyice
yarin tel ac randevuyu aldiginiz yere sor
kris ya benim geçem ayki ovülasyon tarihimden beri sol kasıkta bi ağrı oluyo ara ara hiç bitmedi neden olurki hep sol taraf
meri aynısı bende var ama 3 aydır falan sol kasığım da ara ara hep ağrı batma oluyo neden olur ki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?