Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim kaan hocada bize proxeed i kesin demişti ama ben sadece geceleri verdim ve devamda ediyo:)

kızlar ıste 1 ay kullanım sonucu tahlıl sonucumuz

fsh 10.7
e2 7
tsh 1.97
lh 5.55
prolaktın 17.81
total testesteron 2.72

yorumlarsanız sevınırım

canım çok sağol yarın bende arayıp soracağım ama belki fikriniz vardır diye birşey daha sormak istiyorum tetkikler uzun sürerse cuma ters bir gün olacak araya hafta sonu giriyor acaba başka günlerde muayenesi yokmu kendi sitesine baktım bulduğum numaralar Telefon: 0312 5956815 veya 0312 5956832 Telefon: 0312 3103333 / 2258 bunlar hafta içi olursa tahlil rahatlıkla yapılır artık kalmak gerekirsede 1 gece kalırdık

arkadaşlar benimde eşimin fsh 2.83 bu klomenle mi yükselecek acaba 1.5 aydır kullanıyor eşim acaba yükselirmi? birde dna hasar testi yaptırdık %19 hasarlı çıktı bu fsh düşük olduğu için olabilirmiş birde kaan hoca bizden hiç testesteron istemedi neden acaba?

Son düzenleme:
pamuk gonul ıster tabıkı orada gelım tedavı olım ama nasıl geleyım bebegım yha
hem maddı yonden cok yıprandım tupten dolayı
hemde mesafe cok uzak
sızın sıfırkenmı bukadar yukseldı maşşş

üzülmem bebeğim değerleniz çok güzel yükselmiş testesteron değeriniz düşük fsh bizden iyi ozaman kaan hocayla mail yoluyla devam edersin hayatım kasımda sıfırdı değerler dur kız daha hamiş olmadım :))))

dna hasarını bilmem ama klomenle fsh dengelenince sperm değerleride yükseliyo

Şimdide dna hasarları çıktı..
Habier tüp bebek tedavisini geliştireceklerine spermlere yumurtalara yönelik tedavi araştırsalar olmaaz
Para kazanmalarını sağlayacak araştırmalar yapılır anca..

hımm canım benim pek bilgim yok o konuda
ileri hareketli bizimde bazen sıfır çıkıyo
bazende % 6 -25 arası çıkıyo ama bizden bu testi kimse istemedi hiç

bu testleri kadın doğumcular istemiyor zaten androloglar bakıyor daha çok bu dna hasarı 100 milyon spermdede olabilir sayı bunda pek önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…