- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.921
kızlar ıste 1 ay kullanım sonucu tahlıl sonucumuz
fsh 10.7
e2 7
tsh 1.97
lh 5.55
prolaktın 17.81
total testesteron 2.72
yorumlarsanız sevınırım
arkadaşlar benimde eşimin fsh 2.83 bu klomenle mi yükselecek acaba 1.5 aydır kullanıyor eşim acaba yükselirmi? birde dna hasar testi yaptırdık %19 hasarlı çıktı bu fsh düşük olduğu için olabilirmiş birde kaan hoca bizden hiç testesteron istemedi neden acaba?
mail atip sorsana tekrar hocam kullanmaya devam edelimmi diye
ben geldiiiimmmmmm :) pamuk naptın tahlil yaptınmı canım :) ay hadi inşallah hamilesindir
pamukcum sizde kaan hoca için cebeci hastanesinemi gidiyorsunuz?
evet canım cebecide sen ankaradamısın
hayır canım samsunda oturuyorum
ayyy tamam pardon biliyodum :))))) ne zaman gideceksiniz kaan hocaya
kaan hoca sadece cuma günlerimi cebeci de bir bilgin varmı hayatım
kaan hoca sadece cuma günlerimi cebeci de bir bilgin varmı hayatım
kaan hocaya ilk defa gidecekseniz eğer cebecideki hastanesinde dosya parası 200 tl alıyolar başka vermiyosun daha sonra cuma günleri muayene günü özele gidip para vermene gerek yok tatlım ya bende nisan 1 de gidicem cuma gününe ayarladım
iyiakşamlar arkadaşlar.artık profesör farkı yok yani gidenler 200 lira fark ödemiyor ama ayın 14ü gitmeyi düşünenler varsa diye yazıyorum doktorlar iş bırakma eylemi yapacak ogün bu farkların kalkmasından dolayı.k.hoca hergün orda ama diğer günler çok yoğun öğle arası falan bakıyor hastalarına.cuma ameliyatı falan olmuyor galiba
evet ilk defa gideceğiz canım bilgemm var oda ankarada oturuyormuş onlarda gitmiş ama hiç ücret ödememişler
iyiakşamlar arkadaşlar.artık profesör farkı yok yani gidenler 200 lira fark ödemiyor ama ayın 14ü gitmeyi düşünenler varsa diye yazıyorum doktorlar iş bırakma eylemi yapacak ogün bu farkların kalkmasından dolayı.k.hoca hergün orda ama diğer günler çok yoğun öğle arası falan bakıyor hastalarına.cuma ameliyatı falan olmuyor galiba
yani bu cuma gitsek muayene olabiliriz o zaman
canım ilk giden hastalar için dosya mutlaka açılır tedavi dosya olmadan olmazki mesela biz dosya açtırdık sonra kaan hocanın yanına gittik kaan hoca bizimle konuşmadan önce dosyaya bakıyor ve sırada bekleyenlerin hepsinin elinde dosyası mevcut ama inşallah senin dediğin gibidir bir git bakalım hayatım ama yinede hazırlıklı ol
evet olursunuz muayene.0 312 595 68 15 bu numaradan da sorarsanız hocayı hangi günler var diye yardımcı oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?