Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet klomen fsh i yukseltecek tamam diyene kadar kullanin

gerek duysa isterdi canim

testesteron u su sebeple istiyor
esinizde cinsel isteksizlik veya ereksiyon sorunu varsa bu sikayetleri dile getirirseniz ister

kaan hoca sadece cuma günlerimi cebeci de bir bilgin varmı hayatım

kaan hocaya ilk defa gidecekseniz eğer cebecideki hastanesinde dosya parası 200 tl alıyolar başka vermiyosun daha sonra cuma günleri muayene günü özele gidip para vermene gerek yok tatlım ya bende nisan 1 de gidicem cuma gününe ayarladım

kaan hoca sadece cuma günlerimi cebeci de bir bilgin varmı hayatım

iyiakşamlar arkadaşlar.artık profesör farkı yok yani gidenler 200 lira fark ödemiyor ama ayın 14ü gitmeyi düşünenler varsa diye yazıyorum doktorlar iş bırakma eylemi yapacak ogün bu farkların kalkmasından dolayı.k.hoca hergün orda ama diğer günler çok yoğun öğle arası falan bakıyor hastalarına.cuma ameliyatı falan olmuyor galiba

evet ilk defa gideceğiz canım bilgemm var oda ankarada oturuyormuş onlarda gitmiş ama hiç ücret ödememişler

iyiakşamlar arkadaşlar.artık profesör farkı yok yani gidenler 200 lira fark ödemiyor ama ayın 14ü gitmeyi düşünenler varsa diye yazıyorum doktorlar iş bırakma eylemi yapacak ogün bu farkların kalkmasından dolayı.k.hoca hergün orda ama diğer günler çok yoğun öğle arası falan bakıyor hastalarına.cuma ameliyatı falan olmuyor galiba

yani bu cuma gitsek muayene olabiliriz o zaman

Son düzenleme:
evet ilk defa gideceğiz canım bilgemm var oda ankarada oturuyormuş onlarda gitmiş ama hiç ücret ödememişler

canım ilk giden hastalar için dosya mutlaka açılır tedavi dosya olmadan olmazki mesela biz dosya açtırdık sonra kaan hocanın yanına gittik kaan hoca bizimle konuşmadan önce dosyaya bakıyor ve sırada bekleyenlerin hepsinin elinde dosyası mevcut ama inşallah senin dediğin gibidir bir git bakalım hayatım ama yinede hazırlıklı ol

evet olursunuz muayene.0 312 595 68 15 bu numaradan da sorarsanız hocayı hangi günler var diye yardımcı oluyorlar.

tabiki canım hazırlıklı oluruz hayırlısı bakalım 200 alsalar bile 100 kar yapmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…