- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.301
Geçmiş olsun canım...Hdi darısı bizim başımıza. Ne güzel sen de tedavide yol alıyorsun, bakalım biz ne zaman başlıycaz?ozlemcıgım onalrında erkek ınferlıtesıydı neyse rabbım bızede nasp eylesın
gıttım dun doktora gunde 1 kullanmam gereken dogum kont. hapını 2 ye cıkardı ardından fıtıl verdı
fıtıldede asırı pembemsı kanamam oldu bugun gerı aradım
sabah 2 aksam 2 ye cıkardı dogum kontrol hapını....
Walla şu anda tek isteğim eşimin değerlerinin aşılamaya yetecek kadar olması. Kontollü bir şekilde, sağlam spermlerle hamile kalmak istiyorum.....
ozlemcıgım onalrında erkek ınferlıtesıydı neyse rabbım bızede nasp eylesın
gıttım dun doktora gunde 1 kullanmam gereken dogum kont. hapını 2 ye cıkardı ardından fıtıl verdı
fıtıldede asırı pembemsı kanamam oldu bugun gerı aradım
sabah 2 aksam 2 ye cıkardı dogum kontrol hapını....
duların ıcınde allh razı olsun rabbım kabul eylesın
allhım bu ımtıhanımızı hayırlısıylan sona erdırsın ınşşşş
herkesın kucagı bebeıslen dolsun
ınş ozlemcıgım ayagımı surtım sende basla tedavıne ınşşşşşşş
bende ılk defa duydum ecrıncıgım gunde 4 tane hap ıcıldıgını
ama bunyeden bunyeye verecegı etkı fark edıormus o yuzden ılacın dozunda değişim yapıolar,
hem ben arastırdım yasmın hapının yan etkısı ınsan vucuduna fazla yokmus
ne bılım yhaaaaaa ınş sorunsuz gecer
Günaydın Esracım. Hatırlayamadım ama çok güzel bi haber bu. Sorunu neydi hatırltırmısın bitanem? Bu arada bugün hepinize tek tek isimle dua ettim, esracım, ronya, krishazel, pamuk, gulumgulum, yagmur, ecrin, hepinize. Rabbim kabul etsin inşallah.
gulumgulum, bitanem tedavin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sana meleğini tez zamanda kavuştursun, hadi bakalım görelim seni...
ecrin'cim test yaptın mı? Ben bugün yaptım dayanamayıp, sanki olacakta bu değrlerle peh peh peh, kocaman bi negatifffffffffffff, napalım hayırlısı böyle demekki, benim bebiş pek nazlı, tedavisiz gelmeyecek galiba.
esracım doktora gittin mi? Geçti mi kahverengiler?
amin canım dualrımız kabul olur inş.bende bugun selayla birlikde bol bol dua ettim.Allah kabul etsin
Walla şu anda tek isteğim eşimin değerlerinin aşılamaya yetecek kadar olması. Kontollü bir şekilde, sağlam spermlerle hamile kalmak istiyorum.....
ınş ozlemcıgım ayagımı surtım sende basla tedavıne ınşşşşşşş
bende ılk defa duydum ecrıncıgım gunde 4 tane hap ıcıldıgını
ama bunyeden bunyeye verecegı etkı fark edıormus o yuzden ılacın dozunda değişim yapıolar,
hem ben arastırdım yasmın hapının yan etkısı ınsan vucuduna fazla yokmus
ne bılım yhaaaaaa ınş sorunsuz gecer
Allahım hepimize!
Hayırlı,sorunsuz başarılı tedaviler;
Hayırlı bulantısız,gelişimi sağlıklı,sorunsuz gebelikler;
Hayırlı,acısız,sıkıntısız,kolay doğumlar;
Hayırlı,sağlıklı,tertemiz evlatlar kucağımıza alıp,onun minicik koynuna yumulmak ve bağrımıza basmak nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
kızlar bugün ebaydan kendime sipariş ettiğim arginmax women vitaminim geldi
tam 19 günde geldi ama çok şükür geldi
hep kocişemi vitamin alcam azcıkda bana demi
ahhh canım sen ne güzel dua etmişin öyle
AMİN AMİN AMİN
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımcım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım hepimize!
Hayırlı,sorunsuz başarılı tedaviler;
Hayırlı bulantısız,gelişimi sağlıklı,sorunsuz gebelikler;
Hayırlı,acısız,sıkıntısız,kolay doğumlar;
Hayırlı,sağlıklı,tertemiz evlatlar kucağımıza alıp,onun minicik koynuna yumulmak ve bağrımıza basmak nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?