Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pko varsa belki ondan olabilir amaaaaa hamişş de olabilirsinnn hayırlısı olsun canımm...

amin canım sagol yaa inş.bnekliyorum bende hayırlsıı nasip kısmet diyelim bekliyorum.ay beklemekde ne kadar zormus yaa Allahım bize sabır versın

Ayy pardon yanlış alıntı olmuş ama anladınız siz:)
Bu arada gülümün tedavisi hayırlısıyla mutlu sona ulaşır inş, ronyanın da eşinin değerleri tavan yapmıştır inş, krishazelin bebişi sağlıkla kucağına gelir inş, hmm başka yakınlarda bişe bekleyenler kimdiiiii? neyse Rabbim bu sınavı herkese kolaylaştırsın, sabrını versin ve şifasını...:86

şekerim adam ilaç içmiyoki bizim ecrin kafayı yiyo o yüzden kapakladık olayı :)))

Anladım, hoşuma gitti zaten, yalnız şöyle bi sıkıntı çıkabilir; ecrinin eşi 'bak iyi ki almamışım ilaçları' demesin sonra
Aman yaa inş hamiledir de adam ne derse desin...

Anladım, hoşuma gitti zaten, yalnız şöyle bi sıkıntı çıkabilir; ecrinin eşi 'bak iyi ki almamışım ilaçları' demesin sonra
Aman yaa inş hamiledir de adam ne derse desin...

he bak terste tepebilir dediğin gibi :))))))))))) şaka bir yanada inşallah hamiledir

Canim benim hayirli ugurlu olur insallah .
Buyuk Allahim yardimcin olsun yuzunu guldursun.
Kesinlikle bu ugurda herseye raziyiz benimde esiminde gobegimiz delik desik oldu ama bir an bile sikayet etmedik kendi kendimize vurulduk gobektende kalcadanda butun ignelerimizi . Guzel Allahim da karsiligini verdi .
Seninde oyle olacak insallah . 1 ay sonra hamile olarak yazacaksin burada insallah .
Kac embryo koyulacak canim tek mi? Nerede oluyorsun tedavini doktorun kim memnunmusun? ilaclarin neler kac dozluk ignelerin?

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Aminnnnnnn..

Mucizem bana gelsin de canım..Hiiiççççççç önemli değil deliklerrr..Kendiliğinden kapanıyor nasılsa..
Hamilelerin duası kabul olurmuşş:) İnşallah bunu tüm arkadaşlarım ve kendim için canı gönülden diliyorumm..
Embriyo sayısı ile ilgili çok konuşmak istedim ama zamanı gelmeden de doktorumu bunaltmak istemedim. O zamana bi erişeyim hayırlısıyla soracağım. Eşimle çift embriyo istiyoruz ama yasal değil. Bazen şiddetli infertilite olanlara yasal olmasada koyuyorlar. Bize koyarlarmı bilmiyorum canım.
Ankara Anatolia Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi.Doktorum Bülent Tıraş. Doktorumdan çok memnunum.
Puregona başladık bugün canım.2 gün 150 doz verdiler. Cumartesi kan tahlili için tekrar cagırdılar.

canim bence herseyi basta acik acik konus
aklina takilan herseyi sor
her asamada bilgi al
ve mutlaka emryologla diyaloga gir telefonunu mailini falan al :) adim adim takip et .
bana gunluk 600 unite vermislerdi ama ona ragmen 2 yumurtam olmustu insallah senin bol yumurtan cikar
yasindan ve tedavinin ilk olmasindan dolayi tek embryo koyarlar canim
dualarim seninle haydi guldur yuzumuzu.

Embriyologla diyolaga girmek iyi fikir canım.:)
Bugün sağ yumurtalıkta 12,soldada 17 hücre saydılar. Daha doğrusu soldaki polikistik over. Sanırım bunlar yumurta hücreleri..OHSS den sanırım doz için 2günde bir cagıracaklar. Doktorumda yumurtanın bol olacagını söylemişti. Ama embriyo sayısını konuşmadık. Olsunda hayırlısıyla tek olsun
İlaçlarımı somrmussun canım, puregon,ovitrelle,orgolutran ve crinone jel

canım arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
umarım hepmizin yüzü güler

aaaa evet ronyanın heyecanı var değilmi bakalım emeğinin karşılığını alacakmı inşalllah alırsın güzel arkadaşım güzel haberlerle gel

pamuğum bendede heyecan var adet olmayı bekliyom tahminen ayın 11.de adet olcam
sonrasında iğneler falan ve aşılama :))

gülümcüm kız bende puregon iğne vuruldum hatta kendim vurdum
o iğne pek acıtmıyor acaba başkamı iğne vuruluyon sen yada çokmu nazlısın ne :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…