- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.721
NATURES BOUNTY-OMEGA 3-6 FISH OIL-1000 MG-250TAB GittiGidiyor.com'da #22489363
canım aldığım ürün bu ama şuan tıklanmıyor
bir sorun var sanırım :111:
Eşimin sperm sayısı 18 milyon ve dün doktor normal yolla zor demiş...aşılama istemiyorum. Bi ilaç vermiş pexood gibi birşey. Kafam çok karışık ne yapıcaz bilmiyorum. Aşılamayıda hemen istemiyorum yaaa....
Selam canlarım....Öffff yine kaçırmışım akşam muhabbetlerini sinir oldum doğrusu...Neyseki adımı anmışsınız o sevindirici oldu.
gulum demek cuma günü çatlatma iğneni oluyorsun ha? İnşallah sonuçda olumlu olur, bizleri doyasıya sevindirirsin.
pamukcum bende ilköğretim de bilgisayar öğretmeniyim. Tanışıyor muyuz acaba seninle?
Eşimin sperm sayısı 18 milyon ve dün doktor normal yolla zor demiş...aşılama istemiyorum. Bi ilaç vermiş pexood gibi birşey. Kafam çok karışık ne yapıcaz bilmiyorum. Aşılamayıda hemen istemiyorum yaaa....
Valla canım doğru topiktesin..
Krishazel ve ronya ne kullanmanız gerektiği konusunda sana çok güzel yardımcı olabilirler..
Sürekli araştırıp durmadan bişeyler kullandıkları için bu konuda 1 numaralar:)))
(Canım arkadaşlarım sizi seviyorum)
Valla canım doğru topiktesin..
Krishazel ve ronya ne kullanmanız gerektiği konusunda sana çok güzel yardımcı olabilirler..
Sürekli araştırıp durmadan bişeyler kullandıkları için bu konuda 1 numaralar:)))
(Canım arkadaşlarım sizi seviyorum)
Selam canlarım....Öffff yine kaçırmışım akşam muhabbetlerini sinir oldum doğrusu...Neyseki adımı anmışsınız o sevindirici oldu.
gulum demek cuma günü çatlatma iğneni oluyorsun ha? İnşallah sonuçda olumlu olur, bizleri doyasıya sevindirirsin.
pamukcum bende ilköğretim de bilgisayar öğretmeniyim. Tanışıyor muyuz acaba seninle?
Evet boncukcum sensiz eksik oldu ama neyapalim giremiyorsun
Gulum cum yilbasini hamile olarak gecirecek insallah sonra sirasiyle hepiniz teker teker katilacaksiniz aramiza,
balikyaginda kolestrol olurmu yahu esim kolestrolu yuksek diye kullaniyor con unlu bir kardiyolog soyledi kullanmasini hemde bence takilmayin ondaki kolestrole.
İnanmıyorum yaa. Demek sende bilişimcisin. Meslekdaşım benim....Andık tabiki canım benim. Sende olsan çok güzel olacak ama napalım..
Ben cuma diye tahmin ediyorum canım..İnşallah bitanemmmmm hepimizin yüzü gülsün..
Bütün bilgisayarcılar toplandık desenizee:))Bende bilgisayar öğretmeniyim..Tanıdık çıkarmışsız:))
Bende seni cok seviyorum guzel arkadasim benim . aklim fikrim bugunler hep sende ve senden gelecek guzel haberlerde. Verecegin guzel haberle havalara ucacagiz ve ben yemin ediyorum kalkip gobek atacagim koca gobegimle:)))))) Haydi kardesim sevindir bizi.
İnanmıyorum yaa. Demek sende bilişimcisin. Meslekdaşım benim....
krishazel, canım, bende bahçeci kliniğe karar verdim. Görüşmelere başladım bile. Halit Fırat Hocaya tedavi olmayı düşünüyorum, görüşmeye gitmeden önce yaptırmamız gereken tahlilleri sordum, dünya kadar yaptırmam gereken tahlillerim var şimdi...Yaptıracak üniversite hastanelerinden randevu almaya çalışıyorum bi gayret, bakalım ....
krishazel, canım, bende bahçeci kliniğe karar verdim. Görüşmelere başladım bile. Halit Fırat Hocaya tedavi olmayı düşünüyorum, görüşmeye gitmeden önce yaptırmamız gereken tahlilleri sordum, dünya kadar yaptırmam gereken tahlillerim var şimdi...Yaptıracak üniversite hastanelerinden randevu almaya çalışıyorum bi gayret, bakalım ....
iyilik esracım. Haberler sende nasıl gidiyor tedavin? Evine yerleşebildin mi iyicene?nb rkızlar nasılsınızzzzzzz
Mesajlar cifter cifter gidiyor bugunler:) Canim ikizinmi olacak yoksa baksana sana tek yaziyorum cift gidiyor:)))
Duzeltmek durumunda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?