- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.741
nb rkızlar nasılsınızzzzzzz
nb rkızlar nasılsınızzzzzzz
Verdik ama bi yandan da eşime dayıyorum vitamini, meyveyi, sebzeyi, macunlu karışımları bi umut, gerek kalmaz diye. Tahlilleri yaptırmaya başlıycam işte. Ondan sonra uygun zamanın ilk fırsatında tedavideyim Allah nasip ederse.Bahçeci kliniğide cok iyiymiş canımm..Gerçi sende araştırmışsındır..
Tüp bebeğe karar verdiniz mi? Hayırlı tedaviler olsun canım inşallahhh...
eevt tatlım yerlestım cok sukur yenı ev yenı sanslar getrsın bana ınşşşşş
ıyıyım cok sukur
kızlar bırsey danısmak ıstıyrm rabbım gerek duydurmasın2. denemeye ama sızce dondurtımmi yumurtalarımı?
Verdik ama bi yandan da eşime dayıyorum vitamini, meyveyi, sebzeyi, macunlu karışımları bi umut, gerek kalmaz diye. Tahlilleri yaptırmaya başlıycam işte. Ondan sonra uygun zamanın ilk fırsatında tedavideyim Allah nasip ederse.
Tatlım inşallah gerek kalmazz ama temkinli olmakta bence fayda var..
Olan 500tl ne olur..Oluversin boşverrr..Çıktık bir yola..Eksik tamamlama yolunu..
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımdaa gerisi önemli değil bence..
Benim yaşım 28 eşim 30... Evlilğimizde 4 yıl bitti. 2 yıl korunduk, sonradan gördükki korunmasak zaten olurmuş:))) 2 bitti, bu sürece başlayalı. 2 yıl önceki resimlerime bakıyorum bide şimdikilere, resmen gözlerimdeki o pırıltılı ışık kaybolmuş, yerine kocaman bi gölge oturmuş. Ama bunu da aşıcaz, biliyorum, istiyorum, çabalıyorum çünkü.Hayırlısıyla inşallah canımm..Sen bunu bir kere başardın..Yeniden neden olmasın Allahım ol derse olur..
Allahım hepimizin yüzünü taz zamanda güldürsün inşallah canım benim..
Yaş kaçtı canım senin?
Benim yaşım 28 eşim 30... Evlilğimizde 4 yıl bitti. 2 yıl korunduk, sonradan gördükki korunmasak zaten olurmuş:))) 2 bitti, bu sürece başlayalı. 2 yıl önceki resimlerime bakıyorum bide şimdikilere, resmen gözlerimdeki o pırıltılı ışık kaybolmuş, yerine kocaman bi gölge oturmuş. Ama bunu da aşıcaz, biliyorum, istiyorum, çabalıyorum çünkü.
cunku olmama ıhtımalıde olma ıhtımalı kadar tup bebkte rızk meselesi.zaten maddı sorunlarlan yaptırıorum en azından ılac masrafı yumurta toplama ıslemı falan olmayacak 2. ye gerek kalmazsa danısayım dediö.saglıksız vede dusuklen sonuclanır dıolar ona kafam takıldı.dogruluk payı varmı bır bılgınız ?
Selam canlarım....Öffff yine kaçırmışım akşam muhabbetlerini sinir oldum doğrusu...Neyseki adımı anmışsınız o sevindirici oldu.
gulum demek cuma günü çatlatma iğneni oluyorsun ha? İnşallah sonuçda olumlu olur, bizleri doyasıya sevindirirsin.
pamukcum bende ilköğretim de bilgisayar öğretmeniyim. Tanışıyor muyuz acaba seninle?
Benim yaşım 28 eşim 30... Evlilğimizde 4 yıl bitti. 2 yıl korunduk, sonradan gördükki korunmasak zaten olurmuş:))) 2 bitti, bu sürece başlayalı. 2 yıl önceki resimlerime bakıyorum bide şimdikilere, resmen gözlerimdeki o pırıltılı ışık kaybolmuş, yerine kocaman bi gölge oturmuş. Ama bunu da aşıcaz, biliyorum, istiyorum, çabalıyorum çünkü.
selam kızlar eşim dün test yaptırmıştı sonuçlar şöyle
fsh:6,01(15 gün önce 2,92 di)
LH:13,61(3,64 dü önce)
sperm sayısı 7 mil dan10 mil çıkmış
motilite%60
morfoloji %6 dan %2 ye düşmüş
selam kızlar eşim dün test yaptırmıştı sonuçlar şöyle
motilite%60
canım benim sağol. ben tuzladayım. eşimde sperm sayısı az, hareketlilği az, morfoloji az. Daha ne diyim işte...boncuğum senin eşinin sorunu neydi canım o gözlerindeki parıltıyı hiçbir zaman kaybetme eşininde sana ihtiyacı var
mericim gözün aydın. Topiğimiz krishazelle birlikte şenlendi walla. Hamile klmak için sırada bekleyen bekleyene...Pek güzel pek güzel...selam kızlar eşim dün test yaptırmıştı sonuçlar şöyle
motilite%60
canım benim sağol. ben tuzladayım. eşimde sperm sayısı az, hareketlilği az, morfoloji az. Daha ne diyim işte...
gözün aydın canım baya bir iyileşme var iyi bakmışsın kocişine inşallah tez zamanda hamile kalırsın hemşocum:)
sağol canımda ilaçların etkisini göstermesi için daha çok erken 15 gün oldu başlayalı henüz de şu morfoloji niye düştü anlayamadım,inşallah herkes koca göbekli olur en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?