Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eevt tatlım yerlestım cok sukur yenı ev yenı sanslar getrsın bana ınşşşşş
ıyıyım cok sukur
kızlar bırsey danısmak ıstıyrm rabbım gerek duydurmasın2. denemeye ama sızce dondurtımmi yumurtalarımı?

Bahçeci kliniğide cok iyiymiş canımm..Gerçi sende araştırmışsındır..
Tüp bebeğe karar verdiniz mi? Hayırlı tedaviler olsun canım inşallahhh...
Verdik ama bi yandan da eşime dayıyorum vitamini, meyveyi, sebzeyi, macunlu karışımları bi umut, gerek kalmaz diye. Tahlilleri yaptırmaya başlıycam işte. Ondan sonra uygun zamanın ilk fırsatında tedavideyim Allah nasip ederse.

Tatlım inşallah gerek kalmazz ama temkinli olmakta bence fayda var..
Olan 500tl ne olur..Oluversin boşverrr..Çıktık bir yola..Eksik tamamlama yolunu..
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımdaa gerisi önemli değil bence..

Hayırlısıyla inşallah canımm..Sen bunu bir kere başardın..Yeniden neden olmasın Allahım ol derse olur..
Allahım hepimizin yüzünü taz zamanda güldürsün inşallah canım benim..
Yaş kaçtı canım senin?

cunku olmama ıhtımalıde olma ıhtımalı kadar tup bebkte rızk meselesi.zaten maddı sorunlarlan yaptırıorum en azından ılac masrafı yumurta toplama ıslemı falan olmayacak 2. ye gerek kalmazsa danısayım dediö.saglıksız vede dusuklen sonuclanır dıolar ona kafam takıldı.dogruluk payı varmı bır bılgınız ?

Benim yaşım 28 eşim 30... Evlilğimizde 4 yıl bitti. 2 yıl korunduk, sonradan gördükki korunmasak zaten olurmuş:))) 2 bitti, bu sürece başlayalı. 2 yıl önceki resimlerime bakıyorum bide şimdikilere, resmen gözlerimdeki o pırıltılı ışık kaybolmuş, yerine kocaman bi gölge oturmuş. Ama bunu da aşıcaz, biliyorum, istiyorum, çabalıyorum çünkü.

Elbette aşacağız canımm..Herşey insan için..Allahım çaresiz dert vermesin..
Bak en azından çabalayabiliyoruz çünkü olabilme ihtimali var az da olsa..
O küçücük umut bile neler yaptırıyor bize..Bugünümüze şükür..
Çok daha kötü durumlarla mücadele edenler var canım benimm..Allahım esirgesin hepimizi..
Bugünler hep geride kalcakk..O zaman yeni topiklerde yeni konularımızla paylaşımlarda bulunacagız ve bugünleri gülerek hatırlayacağız:)

Neden sağlıksız ve düşük olacakmış onu anlamadım..
Her denilene kulak asma canım..
Senin başladığın yolda inanarak yürümeye devam et..

bende ilköğretimde pc öğretmeniyim canım sen nerdesin ist toplantılarda karşılaştıkmı yoksa :))))

boncuğum senin eşinin sorunu neydi canım o gözlerindeki parıltıyı hiçbir zaman kaybetme eşininde sana ihtiyacı var

selam kızlar eşim dün test yaptırmıştı sonuçlar şöyle
fsh:6,01(15 gün önce 2,92 di)
LH:13,61(3,64 dü önce)
sperm sayısı 7 mil dan10 mil çıkmış
motilite%60
morfoloji %6 dan %2 ye düşmüş

gözün aydın canım baya bir iyileşme var iyi bakmışsın kocişine inşallah tez zamanda hamile kalırsın hemşocum:)

mericim gözün aydın. Topiğimiz krishazelle birlikte şenlendi walla. Hamile klmak için sırada bekleyen bekleyene...Pek güzel pek güzel...

gözün aydın canım baya bir iyileşme var iyi bakmışsın kocişine inşallah tez zamanda hamile kalırsın hemşocum:)

sağol canımda ilaçların etkisini göstermesi için daha çok erken 15 gün oldu başlayalı henüz de şu morfoloji niye düştü anlayamadım,inşallah herkes koca göbekli olur en kısa zamanda

sağol canımda ilaçların etkisini göstermesi için daha çok erken 15 gün oldu başlayalı henüz de şu morfoloji niye düştü anlayamadım,inşallah herkes koca göbekli olur en kısa zamanda

canım krishazel diyor ya morfoloji % 2 olsa bile hamilelik için yeterli diye tabi yanlış hatırlamıyorumdur umarım onu doktora söylediğinde morfolojiyi mutlaka yükseltmeye çalışacaktır zaten önemli olan sayılardaki artışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…