Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Proxeed plus dün başladık. Beslenme dersen 1 ay oldu. Umrım düzelir...Sen İstanbulun neresindesin pamuğum?

boncuğum buarada eşimin gözleri mavi ben ona hep boncuğum derim yabancı değilsin :)))) canım ben avrupa yakasında oturuyodum orada görev yaptım 4 yıl sonra malum haziranda evlendim :) buraya geldim yani ankara ya
proxeed plus bende 13 gündür kullanıyorum hatta verirken aşkımın maması gelmişşşşşşşşşşşşşşş diyorum :)))) bebek oldu ya resmen adamlar

Hımmmm. Eşimde beni boncuğum diye sever, ondan nickim boncuk...Senin eşinde ne sorun vardı? Sizin Ankara da olmanız büyük bir avantaj Kan Hocayla çok daha rahat iletişim kurabilirsiniz. Bize de verdiği ilaçların bitiminde gelin derse ara tatilde Ankrada olacaz:)))

inşallah düzelir gülümcüm bakaılım hayırlısı artık daha yolun başınadayız marta kadar bekliycez gelmesse senin yolundan devam canım
bu arada inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Canım inşallah gerek kalmayacak..Marta kadar çok şeyin düzeleceğine eminim..
Bizim morfolojimiz sıfır..Ona rağmen ben umutluyum..Çok takılmamaya çalışıyorum canım..
Elimden başka bişey gelmiyor..Hakkımızda hayırlısıı..
Bir arkadaşa söylemişler..Ne kadar doğru bilmem..Normal yoldan çocuğu olanların %70inin morfolojisi bozuktur..
Ama heberleri yoktur..Biraz rahat olmak gerekk sanırım:))

ayy inanmıyorum eşimde bana pamuğum der :)))) canım zaten bizim doktor kaan hoca o yüzden mutluyum hem yanına gidiyoruz hemde mail yoluyla yardım ediyo sağolsun zaten bir görsen tam bir pamuk gibi adam gel bizede

canım benim eşimde de hormon eksikliği var o nedenle spermler sıfır kaan hoca ya ilk gittiğimizde sperm testine gerek yok zaten şuan spermler sıfırdır demişti yarın doktora gidiyoruz sanırım ilaç verecek mr de çektirip tekrar kaan hocaya gidicez ve tedavi sürecimiz kaan hocayla devam edecek ondan sonra şuan endokrinoloji bölümündeyiz.

ayy inanmıyorum eşimde bana pamuğum der :)))) canım zaten bizim doktor kaan hoca o yüzden mutluyum hem yanına gidiyoruz hemde mail yoluyla yardım ediyo sağolsun zaten bir görsen tam bir pamuk gibi adam gel bizede
Demekki biz eşlerimizi gerçekten çok seviyoruz yaaaaaa. Maşallah diyelim. Evet bi kere maile cevap yazmamıştı bende ,"sabırsız", hemen telefona sarılıp aramıştım Kaan Hocayı, sesi kadife gibiydi. Davet ettin geliriz artık Ankaraya gelince sana...

çok şeker bir doktor boncuğum gelirsen hak verirsin bu dediğime hiç olumsuz konuşmuyor seni huzurlu gönderiyor hastaneden evine hee buarada ciddiyim gelirsiniz bize neolacak :)))) ağırlarım seni

inşallah dediğin gibi olur canım, marta kadar relaks takılacaz artık

kızlar size bişey diyeyim
biz izmirde üroloji alanında süper bir profa gidiyoz (hatta kaan hoca bile necmettin hocanın tedavilerine güvenin kesinlikle en iyisini uygulayacaktır dedi)
ve hocamıza eşimin morfoloji %75 den %60 a düşünce dedim hocam kötü çıktı morfoloji
siz ona takılmayın sayı ve hareket iyi dedi
ben tabi yine ısrarla hocam ama morfoloji bozuk olursa düşük olur kimyasal gebelik olur diye duyuyorum dedim
adam ısrarla hiç bişey olmaz rahat ol aşılamayı yaptırabilirsin dedi (tabi lökosit biterse)
yani demem o ki MERİ değerlere üzülme hareket gayet iyi sayıda fena sayılmaz
sıkma tatlişkom canını

çok şeker bir doktor boncuğum gelirsen hak verirsin bu dediğime hiç olumsuz konuşmuyor seni huzurlu gönderiyor hastaneden evine hee buarada ciddiyim gelirsiniz bize neolacak :)))) ağırlarım seni

Canım peki Kaan Hoca size hastanede mi yoksa özel kliniği v.s varda orda mı bakıyo? Randevu falan almak gerekiyor mu? Belki karne tatilinden önce gelirsek cumartesi günü mesela işlerimizi halledip dönebilirmiyiz sence?

canım peki kaan hoca size hastanede mi yoksa özel kliniği v.s varda orda mı bakıyo? Randevu falan almak gerekiyor mu? Belki karne tatilinden önce gelirsek cumartesi günü mesela işlerimizi halledip dönebilirmiyiz sence?

canım kaan hoca ankara tıp fak. Hast. Kısırlık merkezi bölümünde ayrıca ilk olarak dosya oluşturuluyor yani 200 tl yanında bulunsun mutlaka randevu almana gerek yok sen kaan hocayı gelmeden önce ara hangi gün müsaitsiniz diye sor ben öyle yapmıştım oda cuma boşum gelin demişti bizde sabahtan gittik işimiz hemen bitti kaan hoca kan testi ve sperm testi istiyor erken gidersen aynı gün içerisinde hallediliyor oda demişti aynı gün içerisinde bitirirz diye ama dediğim gibi biz sperm testi vermemiştik sen halledersin canım

sağol canımda ilaçların etkisini göstermesi için daha çok erken 15 gün oldu başlayalı henüz de şu morfoloji niye düştü anlayamadım,inşallah herkes koca göbekli olur en kısa zamanda

canım mrb..bende senin sonucunu merak ediyordum, yazmadın sandım halbuki gözümden kaçmış..canım hatırlarsan bizde proxeed kullanıyoruz 23 kasımdan beri..sizin hareket kaçtı daha önce? bizde bütün hareket sıfırda, inş bizede faydası olur..İnş sizinde iyi olacak, daha yeni başlamışsınız ilaca..Rabbim şifalarını verir inşAllah..

cevabını bekliyor olacağım :))

çok sağol ronyacığım bu mesele benim çokdandır aklıma takılıyodu ,çünkü biz ilk değerleri öğrendiğimizde normal morfolaji çok iyiıdi sonrasıda ben eşime kürler uyguladıkça değerlerde oransal artışlar odu ama bi okadarda morfoloji düştü ne zaman hiç birşey kullanmadan teste gitsek morfoloji hep iyi çıkıyo ama sonuçta işin uzmanları öyle diyolarsa doğrudur içimi rahatlattın canım ,zaten değerlern artması için henüz çok erken biz sırfr burdaki hoca kolmeni günlük bir tane için 15 gün sonra fsh tekrar bakalım dediği için ve önceki sperm testinide başka biryerde yaptırmışdık kendi çalıştı hastanede yaptırmamızı istediği için yaptırdık,kaan hocada klomeni günlük yarım alın demişti ama eşim dedi 15 gün bütün içiyim testen sonra yarım içerim dedi merakta ediyoduk doğrusu çok şükür fsh yükselmiş

canım aynı zamanda başlamışız proxeed plus a faydalı olacağına eminim ben hepimiz yararını göreceğiz inş

canım yaa fsh ın ne kadar yüksek olması lazım acaba? bizimde değer en son 3.832'ymiş.. acaba kaç olsa iyi?

canım aynı zamanda başlamışız proxeed plus a faydalı olacağına eminim ben hepimiz yararını göreceğiz inş

inş canım ama bizim hepsi sıfır, çok korkuyorum nedense..yükselmezse diye, hareketin artması biraz zor oluyormuş sanki..sizin inş vardır hareket? keşke bizimde azda olsa bir hareket olsaydı ama yok işte..yaza kadar proxedi kullanalım diyoruz, aslında kaan hoca şubata tüp bebek dedi ama ben nedense yaza bırakmak istedim..normalde kaan hoca şubata kadar proxedi ve klomeni kullanın dedi..bakalım ne olacak, ocak sonuna doğru test yapcaz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…