Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim yarim saat icinde goturebilirsiniz
evet gercekten cok zor da olmasi gerekiyor

selam canlar nasılsınız? geceniz gülsen olsun şekerler :)) pamukcum bu liste umarım uğurlu gelir ve herkes listeden hamile olarak çıkar..

hazel ablacım sen nasılsın? bebişimiz nasıl?

kızlar ya size birşey sorcam
benim bu aralar başım çok dönüyor yani aslında uyuşuk gibi tuhaf bir durum birde ishal oluyom
acaba bu içtiğim vitaminlermi beni böyle sersemleştirdi :111:

iyi geceler canım,sen nasılsın bakım
saol tatlım bende iyim, evde kocişle oturmuş tv izliyos valla..aradada buraya geliyom :))

sagol canim iyiyiz ikimizde
sen nasilsin? hersey yolunda mi? esinde yaninda ohh :))

iyi olmanıza çok sevindim..aayyy evet ablacım geldi çok şükür ve gelecek haftada benimle birlikte, gelecek haftasonuda bende onunla gideceğim, üds ssınavına gireceğiz beraber :))) sınav bahane, birlikte olmak şahane

krishazelim bişey sorucam canım L-arginine başlamıyorum şimdilik değilmi fsh yükseldikten sonra başlayacağım değilmi salı günü kaan hocaya da sorayım :)

benim bu aralar başım çok dönüyor yani aslında uyuşuk gibi tuhaf bir durum birde ishal oluyom

sen kaç tane vitamin kullanıyosun ve neler içiyosun yazarmısın merak ettim ronyacım geçmiş olsun buarada :)

tugokcüm, ronyacım sizzler nasılsınız? geçmiş olsun ronyacım sanada..tugok canım bak arkadaş olduk :)))

sen kaç tane vitamin kullanıyosun ve neler içiyosun yazarmısın merak ettim ronyacım geçmiş olsun buarada :)

canım arginmax women içiyom birde hayıt otu kapsülü içiyom
en son balık yağı içmeye başladım ben balık yağında şüpheleniyom
onu içmeye başladıktan sonra böyle oldum
yaa tuhaf bir sersemlik baygınlık hali var üzerimde
umarım geçici bir durumdur

geçmiş olsun canım benim vitaminler pek öyle etki yapmaz ama hamilelik falan olmasın kısssss ihtimal var mı ki şu aralarr...

tugokcüm, ronyacım sizzler nasılsınız? geçmiş olsun ronyacım sanada..tugok canım bak arkadaş olduk :)))

canım benim iyiyim valla sağolllll... evet valla arkadaş oldukkkk...çok da güzel oldu... :) hem de çok güzel arkadaşlıklar oluyo burda aynı sıkıntıları yaşamanın verdiği harika dostluklar bence...

birkacgun hicbirsey icme cnm

oooo sende birsürü şeyler içiyomuşssun ronyam ya balık yağı hapı benide bir tuhaf yaptı birgün duruyorum birgün sonra içiyorum uykusuz bile yapıyo arginmax bildiğim kadarıyla ağır bir ilaç zaten değilmi

Balik yagi yapmaz arkadaslar biz kari koca hic birakmadan iciyoruz aylardir hicbirsey yapmadi .

ronyam o hayit tohumundan supheleniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…