- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.461
Biz konyadayız canım burda morfolojiye bakan yerler de var ancak bu sorun nedeniyle evde yapıp yakın hastaneye götürüyor.Ben bu konuda ağzımı açtığımda da kızıyo, ok zor bişemiş ben onu anlamıyor muşum...... falan işte siz de bilirsiniz..
selam canlar nasılsınız? geceniz gülsen olsun şekerler :)) pamukcum bu liste umarım uğurlu gelir ve herkes listeden hamile olarak çıkar..
hazel ablacım sen nasılsın? bebişimiz nasıl?
İnşallah canım,5.denememe gerçekten büyük bir moralle başlayacağım.Bide sizlerin hamile haberleriniz gelirse daha da umutlanacağım...
hoşgeldin canım benim okudum da çok zor günler geçirmişsin ama bence şimdi en doğrusunu yapıyosun tedavi önemli gerçekten inşallah en kısa zamannda bebişine kavuşursunn....
slm kızlar akşamları gelemiyorum ne güzel sohbet etmişsizin benım bu aralar moralım cok bozuk gibi niye analamıyorum içime bi hüzün geldi böylee 2gündür aşılamamı yaptrısam diyorum anlamadım etrafında herkez hamıle doguruyorr çok canım sıkılıyor bu aralar
bozmamaya çalış hayatım moralini bende regl olunca çok üzülüyorum ama aynı krishazel gibi asla umudumuzu kaybetmememiz lazım napıyorussssss kafamıza takmıyorussssss
evet hiç sorma canımcım ya dün konuşuyoduk daha salı gününü sabredebiliyomusun desene hayır tabikibilseydim daha önceden giderdim veya yazardım dün dedin ya bana sen iyi yaptın yazmakla diye evet iyiki yazmışım krishazelim ya sevindim hemde nasıl salı gidiourssssssssssssssssssssssss:))))
sevindim valla tedaviye başlamınıza ee geri sayım başladı artıkkkk süper süper...
kızzzzzzzzzlar kaan hoca bana yazdı cevap ,
FSH'nın yükselmesi iyi. Bu şekilde 1 ay daha devam edelim ve önümüzdeki ay gelebilirseniz burada, hastanede sperm testi yapıp, değerlendirelim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
İşte bunları yazmış ,ya ankaraya çağırıyo ne yapalım gene burdamı yapalım testi yoksa gidelimmi?
Ben ona fsh yükselmesi spermin de yükselmesi anlamınamı geliyor dedim birşey yazmamış,değerlendirelim demiş yani çıkmamış damı olabilir?
bak şimdi biraz gerildim((((((((
Doktor hayatım testlere bakmadan farazi konuşmak istememiştir ama bence kesinlikle yükselmiştir....
Krishazel ............................ HAMİLE :)
Pamukkk.............................hamile olma adayı
ronya .............................. ikinci bebiş için hamile olma adayı
meri58................................hamile olma adayı
melisela..............................hamile olma adayı
esra..................................hamile olma adayı
tugok.................................hamile olma adayı
yağmurum...........................hamile olma adayı
fatma84..............................hamile olma adayı
boncukboncuk......................hamile olma adayı
gülümgülüm..........................tez zamanda hamile olma adayı :)))
bebişlerim ilk sırada dünyalar tatlısı krishazelim hamiş ve bizde onun yolunda ilerliyoruz bu listeyi hazırlama sebebim bu listeden hamile olarak çıkmak içindir :))) bakalım ikinci hamiş annemiz kim olacak hepinizi çok seviyorum ve bu yaptığım liste için herşeyin hayırlısı olmasını Yüce Allah tan diliyorum
ya bu ne kadanda mikemmelll bi liste olmuşşş bayıldım vallaaa...
selam canlar nasılsınız? geceniz gülsen olsun şekerler :)) pamukcum bu liste umarım uğurlu gelir ve herkes listeden hamile olarak çıkar..
saol tatlım bende iyim, evde kocişle oturmuş tv izliyos valla..aradada buraya geliyom :))iyi geceler canım,sen nasılsın bakım
sagol canim iyiyiz ikimizde
sen nasilsin? hersey yolunda mi? esinde yaninda ohh :))
kızlar ya size birşey sorcam
benim bu aralar başım çok dönüyor yani aslında uyuşuk gibi tuhaf bir durum birde ishal oluyom
acaba bu içtiğim vitaminlermi beni böyle sersemleştirdi :111:
sen kaç tane vitamin kullanıyosun ve neler içiyosun yazarmısın merak ettim ronyacım geçmiş olsun buarada :)
sevgili melisela iyiyim canım
buarada arkadaşlar hepinizi öpüyorum
uykum geldi benim
iyi geceler :80:
kızlar ya size birşey sorcam
benim bu aralar başım çok dönüyor yani aslında uyuşuk gibi tuhaf bir durum birde ishal oluyom
acaba bu içtiğim vitaminlermi beni böyle sersemleştirdi :111:
tugokcüm, ronyacım sizzler nasılsınız? geçmiş olsun ronyacım sanada..tugok canım bak arkadaş olduk :)))
canım arginmax women içiyom birde hayıt otu kapsülü içiyom
en son balık yağı içmeye başladım ben balık yağında şüpheleniyom
onu içmeye başladıktan sonra böyle oldum
yaa tuhaf bir sersemlik baygınlık hali var üzerimde
umarım geçici bir durumdur
canım arginmax women içiyom birde hayıt otu kapsülü içiyom
en son balık yağı içmeye başladım ben balık yağında şüpheleniyom
onu içmeye başladıktan sonra böyle oldum
yaa tuhaf bir sersemlik baygınlık hali var üzerimde
umarım geçici bir durumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?