Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şuan için bile kendinide anlatabilirsin canım eşinin değerlerinide yaz kaan hocaya

Evet canım önce maille bir öngörüşme yapmalıyım sanırım,yanına çağırırsa gideriz nasılsa Ankaradayım.Şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar hiç tedavi yoluna gitmediler hep tüp bebek dediler.Bakalım gerçekten öyle mi,tüp bebekten başka şansımız yok mu çok merak adiyorum.

Bayanlara yönelik bişeylerde yapıyor mu,gerçi bende bir sıkıntı yok ama hani vücudu hazırlamak için falan...

bana sormuştu sizde bir sorun yok değilmi hatta adetleriniz düzenlimi diye sorarken yere bakarak sormuştu :))) şeker ya bende evet çok düzenlidir demiştim soruyor canım bir düzensizlik varsa eğer sevk edecektir bir hastaneye mutlaka tamamıyla ilgileniyor herkes herşeyin kolayına kaçmayı sever senin karşına çıkan doktorlar böyle yapmış hakkıyla yapan biri varsa kaan hoca yanına gitmeni tavsiye ediyorum bak sende ankaradasın hemde

canim boyle dusunme lutfen sabret sabirli ol basaracaksin.
asilamada yaptiracak olsan tedavi sart sakin mucadeleni birakma .

haklısın canım ne bilm yaa bazen canım cok sıkılıyorrr aklım aşılamaya giidyorr aşılmad aolsa sprmlerın düzelmesi sart tabıkıdee beklıyecem başka carem yok pes etmek yok sagol

haklısın canım ne bilm yaa bazen canım cok sıkılıyorrr aklım aşılamaya giidyorr aşılmad aolsa sprmlerın düzelmesi sart tabıkıdee beklıyecem başka carem yok pes etmek yok sagol

canını sıkma bebiş spermler yükselmeye müsait zamana ihtiyacın var ferah tut içini Allah büyük

Krishazel ............................ HAMİLE :)
Pamukkk.............................hamile olma adayı
ronya .............................. ikinci bebiş için hamile olma adayı
meri58................................hamile olma adayı
melisela..............................hamile olma adayı
esra..................................hamile olma adayı
tugok.................................hamile olma adayı
yağmurum...........................hamile olma adayı
fatma84..............................hamile olma adayı
boncukboncuk......................hamile olma adayı
gülümgülüm..........................tez zamanda hamile olma adayı :)))

bebişlerim ilk sırada dünyalar tatlısı krishazelim hamiş ve bizde onun yolunda ilerliyoruz bu listeyi hazırlama sebebim bu listeden hamile olarak çıkmak içindir :))) bakalım ikinci hamiş annemiz kim olacak hepinizi çok seviyorum ve bu yaptığım liste için herşeyin hayırlısı olmasını Yüce Allah tan diliyorum

Son düzenleme:

İnşallah bu listedeki herkesin karşısına en kısa zamanda ve hayırlısıyla hamileeeeeeeeeee yazarız...

Krishazel ............................ HAMİLE :)
Pamukkk.............................hamile olma adayı
ronya .............................. ikinci bebiş için hamile olma adayı
meri58................................hamile olma adayı
melisela..............................hamile olma adayı
esra..................................hamile olma adayı
tugok.................................hamile olma adayı
yağmurum...........................hamile olma adayı
fatma84..............................hamile olma adayı
boncukboncuk......................hamile olma adayı
gülümgülüm..........................tez zamanda hamile olma adayı :)))

bebişlerim ilk sırada dünyalar tatlısı krishazelim hamiş ve bizde onun yolunda ilerliyoruz bu listeyi hazırlama sebebim bu listeden hamile olarak çıkmak içindir :))) bakalım ikinci hamiş annemiz kim olacak hepinizi çok seviyorum ve bu yaptığım liste için herşeyin hayırlısı olmasını Yüce Allah tan diliyorum

ayyy canım çok süper olmuş liste..inş hepimizin karşısında hazel ablamınki gibi yazar :)))

pamuğum canişkom ellerine sağlık
çok güzel olmuş listemiz
umarım güzel gebiş haberleriyle dolar listemiz

canım kaan hoca banada emaille sormuştı sizin hormonlarınız nasıl yazıp yollarmısınız diye
sağolsun çok iyi biri Allahım işini rastgetirsin

evet canım böylelikle hırs yapmış olacağız şimdi birinci sırada krishazelim var 2 3 4 5 derken süper olacak zamanla inşallah tez zaman da hamiş kalırız hepimizde :)

evet canım böylelikle hırs yapmış olacağız şimdi birinci sırada krishazelim var 2 3 4 5 derken süper olacak zamanla inşallah tez zaman da hamiş kalırız hepimizde :)

inşallah pamuğum Rabbim hepimize hayırlı zamanda
sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…