- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.421
Bende önce 5.denememi yapıp eğer buda olumsuz olursa Kaan hocayla öyle görüşeyim diyorum.Çünkü benim embriyolarıma cgh yöntemi uygulandı ve 2 tane dondurulmuşum var.Maalesef bu yönteme çok para harcadık ve boşa gitsin istemiyorum.Ama Kaan hocaya eşimin sonuçlarını mail atıp en azından fikrini almalıyım,bakalım bize de tedavi edilebilir mi diyecek yoksa tüp bebeğe devam mı!Bunu merak ediyorum.
fatmacım burada kaan hocanın mail adresi sende vardı değilmi bugüne kadar başından geçenleri tamamıyla anlatan bir mail yaz kaan hocamıza eminim o doğru yola girmeni sağlayacaktır canım yada yanına çağıracaktır
şuan için bile kendinide anlatabilirsin canım eşinin değerlerinide yaz kaan hocaya
Bayanlara yönelik bişeylerde yapıyor mu,gerçi bende bir sıkıntı yok ama hani vücudu hazırlamak için falan...
canim boyle dusunme lutfen sabret sabirli ol basaracaksin.
asilamada yaptiracak olsan tedavi sart sakin mucadeleni birakma .
haklısın canım ne bilm yaa bazen canım cok sıkılıyorrr aklım aşılamaya giidyorr aşılmad aolsa sprmlerın düzelmesi sart tabıkıdee beklıyecem başka carem yok pes etmek yok sagol
canim bizede gittigimiz ve danistigimiz doktorlarin yuzde 90 i sizin normal yolla olmaz tedaviniz olmaz direk tup bebek dediler tama m dedik denedik ama oda olmadi
anladik ki oncelikle tedavi
bak sizin yaslarinizda musait tedaviye neden tedavi olmuyorsunuzki?
bizimde 1. dereceydi varikosel ama ameliyat olduk biz .
tup bebekte yapsaniz bence erkek mutlaka tedavi edilmeli.
Eşimin amcasında da aynı sıkıntı varmış,doktorlar ona da tüp bebekten başka şansınız yok demiş.Onlar da hemen yaptırmışlar ilk denemede ikiz,ikinci denemede ikiz ve sonradan normal yolla oluşan gebelik,şaka gibi demi.Bizde de böyle sıkıntı olunca hemen onların gittiği doktora,bize de aynı şeyleri söyledi,normal yolla imkansız.Bizde sandık ki bize de ikiz,üçüz Allah ne verdiyse yapar ama bizim sonuç hüsran tabiki.3 kere aynı doktorda denedik baktık olmuyor,tebdili mekanda fayda vardır deyip doktorumuzu değiştirdik.Oda aynı şekilde eşime tedavi önermedi,hemen tüp bebek yapalım dedi.Yani anlayacağın bize tedavi öneren olmadı,bizde üstüne düşmedik.Ama Kaan hocayla mutlaka görüşeceğim,bakalım gerçekten de tüpten başka şansımız yok mu?
fatmacım Ankara nın neresinde oturuyosun sen
aydınlıkevler,sen?
Krishazel ............................ HAMİLE :)
Pamukkk.............................hamile olma adayı
ronya .............................. ikinci bebiş için hamile olma adayı
meri58................................hamile olma adayı
melisela..............................hamile olma adayı
esra..................................hamile olma adayı
tugok.................................hamile olma adayı
yağmurum...........................hamile olma adayı
fatma84..............................hamile olma adayı
boncukboncuk......................hamile olma adayı
gülümgülüm..........................tez zamanda hamile olma adayı :)))
bebişlerim ilk sırada dünyalar tatlısı krishazelim hamiş ve bizde onun yolunda ilerliyoruz bu listeyi hazırlama sebebim bu listeden hamile olarak çıkmak içindir :))) bakalım ikinci hamiş annemiz kim olacak hepinizi çok seviyorum ve bu yaptığım liste için herşeyin hayırlısı olmasını Yüce Allah tan diliyorum
çankaya dikmen canım :) pek yakın değiliz sanırım
Evet,Altınparka gelmişsindir heralde ben oradayım.
bebişlerim ilk sırada dünyalar tatlısı krishazelim hamiş ve bizde onun yolunda ilerliyoruz bu listeyi hazırlama sebebim bu listeden hamile olarak çıkmak içindir :))) bakalım ikinci hamiş annemiz kim olacak hepinizi çok seviyorum ve bu yaptığım liste için herşeyin hayırlısı olmasını Yüce Allah tan diliyorum
bana sormuştu sizde bir sorun yok değilmi hatta adetleriniz düzenlimi diye sorarken yere bakarak sormuştu :))) şeker ya bende evet çok düzenlidir demiştim soruyor canım bir düzensizlik varsa eğer sevk edecektir bir hastaneye mutlaka tamamıyla ilgileniyor herkes herşeyin kolayına kaçmayı sever senin karşına çıkan doktorlar böyle yapmış hakkıyla yapan biri varsa kaan hoca yanına gitmeni tavsiye ediyorum bak sende ankaradasın hemde
evet canım böylelikle hırs yapmış olacağız şimdi birinci sırada krishazelim var 2 3 4 5 derken süper olacak zamanla inşallah tez zaman da hamiş kalırız hepimizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?