Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim çok merak ettik seni şu pazartesi bi gelsinde güzel ahberini alıp motive olalım biraz....

seninde umarım herşey yolunda gider iki tane daha hamişimiz olurrr... inşallah inşallahh....

Bende size kavuşmayı iple çektimm..Çok alışmışım sizee:)
İnşallah güzel haberler veririm canım benimm..

Ankara Anatolia da canım.Daha önce özelden anlatmıştım herşeyi. Unutkan arkadaşım benim:)
Kaan Hocanın orayı bilmiyorum canım..

Liste süperr..Bu listeyi yaparsa pambığım yapar demiştik biz:)Aferin benim esmer güzeller güzeli cici arkadaşımaa:)

Ne merak ediyorsan sor canım..100 kere sor 100 kere cevaplarımm..Canım benim:)

Ankara Anatolia da canım.Daha önce özelden anlatmıştım herşeyi. Unutkan arkadaşım benim:)

ayyy canım yaaa..yaşlılıktan olsa gerek..valla unuttum hakkını helal et bitanem..kafa o kadar karışıkki kime ne yazdığımı hatırlayamaz oldum valla :))) tekrar cevp içinde teşekkür bitanem

İnşallahhhhhh esracımm:)Evet kısa protokol uygulandı. İnşallah canım hayırlı haberler vereceğiz yeni yılda birbirimizee..Yeni yıl hepimize uğurlu gelsin inşallahhh:)

ayyy canım yaaa..yaşlılıktan olsa gerek..valla unuttum hakkını helal et bitanem..kafa o kadar karışıkki kime ne yazdığımı hatırlayamaz oldum valla :))) tekrar cevp içinde teşekkür bitanem

Sen merak ettiklerini özelden yaz bana:) Ne yaşlılığı canım benim..O kadar çok şeyi bir arada düşününce kafa oluyor bir milyonnn:)Sen sor ben yazarım defalarca:)

Ne merak ediyorsan sor canım..100 kere sor 100 kere cevaplarımm..Canım benim:)

Allah razı olsun canım yaa..valla çok teşekkürler..o aşamaya geldiğimde inşAllah mutlaka soracağım..şuan için erken :))) başlamadan seni sıkmayalım şimdiden..

aaaa bizde konyadayız canım selçukluda baktırınsana orası bakıyor morfolojiye sen rahim filmi çektirdinmi ?

Öyle mi çok güzel aynı şehirden birinin daha olması:)
Selçuklu özel hastane olan mı, yoksa tıp fakültesi mi canım?
Ben bikaç kez doktora gittim, kan testi ve ultrasonla bakıldı ama doktor rahim filmi demedi, ancak rahim filmi tedavi edici de olabiliyormuş ocakta çektirmeyi düşünüyorum inş, sen çektirdin mi?

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar gülüm gülüm nasılsın canımmhadı hayırlısı olsun inş.güzerl haberlerini alacagız :)

İnşallahhhh bitanemmm:)Hayırlısıyla inşallahhh:)

Gülümcüm ne yapıyorsun akşım ,transfer oldu galiba sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım zaten vaktim de yok ,bi pazartesi lafı geçti yazılarda bu günmü yapıcan kan testini ,ayyyy bak çok heyecanlandım dualarımdasın inşallah hamilesin :)))))))))Öpüyorum bebeşine sıkı sıkı sarıl emi:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…