- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.581
canım benim çok merak ettik seni şu pazartesi bi gelsinde güzel ahberini alıp motive olalım biraz....
seninde umarım herşey yolunda gider iki tane daha hamişimiz olurrr... inşallah inşallahh....
gülümcümmm canım maşallah nazar değmesin sana..Rabbim hayırlısını verecek inş sana :)) mucizen gerçekleşecek Allah'ın izniyle..canım sana sormak istediğim tüp bebeği ankda nerde yaptırmıştın canım yaa...daha önce sordum mu sana bilmiyorum, önce yazdıklarına baktım ama göremedim tatlım..bende tüp bebeği ankda yaptırmayı düşünüyorumda..bizde kaan hocanın hastasıyız, hoca şubatta yapalım dedi ancak biz yaza ertelicez, rapor falanda çıkar burdan dedi kaan hoca..acaba sende mi orda yaptırdın? memnun kaldın mı? çok merak ettim canım ya..özelden de yazabilirsin..çok çok öpüldün..dikkat et kendine..güzel annemiz bizim
Krishazel ............................ HAMİLE :)
Pamukkk.............................hamile olma adayı
ronya .............................. ikinci bebiş için hamile olma adayı
meri58................................hamile olma adayı
melisela..............................hamile olma adayı
esra..................................hamileyim haberini bekliyosss gelinnn hadi
tugok.................................hamile olma adayı
yağmurum...........................hamile olma adayı
fatma84..............................hamile olma adayı
boncukboncuk......................hamile olma adayı
gülümgülüm..........................pazartesi hamile haberini bekliyorusss inşallah:))))
tunamine............................hamile olma adayı
nun....................................hamile olma adayı
ecrin..................................hamileyim haberini bekliyos nerdesinizzzzzz
kadser...............................hamile olma adayı
aleyna...............................hamile olma adayı
gülümcümmm canım maşallah nazar değmesin sana..Rabbim hayırlısını verecek inş sana :)) mucizen gerçekleşecek Allah'ın izniyle..canım sana sormak istediğim tüp bebeği ankda nerde yaptırmıştın canım yaa...daha önce sordum mu sana bilmiyorum, önce yazdıklarına baktım ama göremedim tatlım..bende tüp bebeği ankda yaptırmayı düşünüyorumda..bizde kaan hocanın hastasıyız, hoca şubatta yapalım dedi ancak biz yaza ertelicez, rapor falanda çıkar burdan dedi kaan hoca..acaba sende mi orda yaptırdın? memnun kaldın mı? çok merak ettim canım ya..özelden de yazabilirsin..çok çok öpüldün..dikkat et kendine..güzel annemiz bizim
Ankara Anatolia da canım.Daha önce özelden anlatmıştım herşeyi. Unutkan arkadaşım benim:)
Kaan Hocanın orayı bilmiyorum canım..
liste super olmus maşşşşş
ınş herkes gorur pozıtıfı
gulum hayırlı olsun bebıslerın sıkı sıkı tutunsun ınşşşşşş
bu soguklarda dıkkat et kendıne
kısa protokoldun demı sen?ınşşşş gusel haberler verırız 2010un son gunlerınde
benımkısı ocagı bulur gercı :)kırkımız karıssın ınşşşşşşşş :)
ayyy canım yaaa..yaşlılıktan olsa gerek..valla unuttum hakkını helal et bitanem..kafa o kadar karışıkki kime ne yazdığımı hatırlayamaz oldum valla :))) tekrar cevp içinde teşekkür bitanem
Ankara Anatolia da canım.Daha önce özelden anlatmıştım herşeyi. Unutkan arkadaşım benim:)
Kaan Hocanın orayı bilmiyorum canım..
Ne merak ediyorsan sor canım..100 kere sor 100 kere cevaplarımm..Canım benim:)
Liste süperr..Bu listeyi yaparsa pambığım yapar demiştik biz:)Aferin benim esmer güzeller güzeli cici arkadaşımaa:)
İnşallahhhhhh esracımm:)Evet kısa protokol uygulandı. İnşallah canım hayırlı haberler vereceğiz yeni yılda birbirimizee..Yeni yıl hepimize uğurlu gelsin inşallahhh:)
aaaa bizde konyadayız canım selçukluda baktırınsana orası bakıyor morfolojiye sen rahim filmi çektirdinmi ?
Allah razı olsun canım yaa..valla çok teşekkürler..o aşamaya geldiğimde inşAllah mutlaka soracağım..şuan için erken :))) başlamadan seni sıkmayalım şimdiden..
yerim seni şeker şey şuan bu liste ikinci hamilemiz yazısı için seni bekliyor :))) Allah ın izniyle
şekerim sen ilk sayfadaki listeye bakmışsın bir önceki sayfaya baksan kendini görürsün :)))))
amin canım amin güzel haberlerini alıcağız
Bu arada Gülümcüm inş. bebeğine kavuşursun, ben pek bilmiyorum tüp bebek sürecini Rabbim kolaylaştırsın inş..
İnşallahhhh bitanemmm:)Hayırlısıyla inşallahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?