- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.601
Krishazel ............................ HAMİLE :)
Pamukkk.............................hamile olma adayı
ronya .............................. ikinci bebiş için hamile olma adayı
meri58................................hamile olma adayı
melisela..............................hamile olma adayı
esra..................................hamileyim haberini bekliyosss gelinnn hadi
tugok.................................hamile olma adayı
yağmurum...........................hamile olma adayı
fatma84..............................hamile olma adayı
boncukboncuk......................hamile olma adayı
gülümgülüm..........................pazartesi hamile haberini bekliyorusss inşallah:))))
tunamine............................hamile olma adayı
nun....................................hamile olma adayı
ecrin..................................hamileyim haberini bekliyos nerdesinizzzzzz
kadser...............................hamile olma adayı
aleyna...............................hamile olma adayı
gülümcüm aklım hem sende ve dualarım senle
inşallah bebiş haberi alcaz
Krishazel ............................ HAMİLE :)
Pamukkk.............................hamile olma adayı
ronya .............................. ikinci bebiş için hamile olma adayı
meri58................................hamile olma adayı
melisela..............................hamile olma adayı
esra..................................hamileyim haberini bekliyosss gelinnn hadi
tugok.................................hamile olma adayı
yağmurum...........................hamile olma adayı
fatma84..............................hamile olma adayı
boncukboncuk......................hamile olma adayı
gülümgülüm..........................pazartesi hamile haberini bekliyorusss inşallah:))))
tunamine............................hamile olma adayı
nun....................................hamile olma adayı
ecrin..................................hamileyim haberini bekliyos nerdesinizzzzzz
kadser...............................hamile olma adayı
aleyna...............................hamile olma adayı
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar gülüm gülüm nasılsın canımmhadı hayırlısı olsun inş.güzerl haberlerini alacagız :)
gülümcüm aklım hem sende ve dualarım senle
inşallah bebiş haberi alcaz
Gülümcüm ne yapıyorsun akşım ,transfer oldu galiba sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım zaten vaktim de yok ,bi pazartesi lafı geçti yazılarda bu günmü yapıcan kan testini ,ayyyy bak çok heyecanlandım dualarımdasın inşallah hamilesin :)))))))))Öpüyorum bebeşine sıkı sıkı sarıl emi:)))))))
NASILSINIZ KIZLAR
gülümgülüm İNŞALLAH pazartesi müjdeli haberle gelirsin bide 2 tane artık koyuluyomu cok sevindim buna
liste süper olmuş ellerinize saglık ALLAHIM hayırlısıyla yavrumuza kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH AMİN
Canım arkadaşlarımm eksik olmayınn..Benimde dualarım hep ama hep sizinlee..
Haftaya pazartesi yüzünüze kocaman bir gülümseme yayarım inşallahhhhhh:)
Öyle mi çok güzel aynı şehirden birinin daha olması:)
Selçuklu özel hastane olan mı, yoksa tıp fakültesi mi canım?
Ben bikaç kez doktora gittim, kan testi ve ultrasonla bakıldı ama doktor rahim filmi demedi, ancak rahim filmi tedavi edici de olabiliyormuş ocakta çektirmeyi düşünüyorum inş, sen çektirdin mi?
canım havuç kürünü, 3 ay boyunca akşam yemeğinden en az 2 saat sonra, eşine 1 bardak taze sıkılımış havuç suyu veriyosun, kimisi bunun içine bi kaç damla hakiki zeytinyağıda damlatıyo, bu yani...Havuçların mutlaka sert olmasına da dikkat et, her akşam taze taze sıkıp vericeksin...[/QUOTE]İnşallah dediğiniz gibi olur.. Normal morfoloji yok, sorun da orada zaten
özel hastene canım tıpta 1 2 ayda ancak sıra geliyormuş, özelde çok pahalı diye çekindim ama araştırmalarım sonucunda en ugyun yerin selçuklu olduğunu düşünüyorum bakalım direk gelip yaptırırsan 145 tl dediler ama nil hnmdan randevu alıp gidersn yani muayne olup (ki genelde herkes öyle yapmış bana tavsiye edenler) 16 tl miş.22 tl de muayn eücreti sanırım nil hnmın metinin çok duydum zaten hep aklımdaydı vesileylen oanada tekrar muayne olmuş olucam inş.yani çektiemedim ben ocağın 7 sine randevu aldım ancak ogün boş sende düşünüyorsan hemen al bence randevu çünki çok dolu!hayırlsı hakkımızda...
Bu arada Kaan hoca klomen ve proxeed başlayın demiş ama endol ve trentalle ilgili bişe dememiş devam edilecek mi bunlara? Tecrübeli arkadaşlar bir cevap verebilir miYada kaan hocaya mı sormak lazım acaba?
Bi saniye şimdi anlamadım,bu rahim filminin fiyatı mı,sperm testinin fiyatı mı?:44:
Hayir canim birakacaksin...
Teşekkür ederim hocam
Bu arada gerçekten öğretmendin diil mi, bu topicteki konumun mesleğe çook uygun, Rabbim sağlıklı vre hayırlı bir bebiş versin inş.
Bu arada Kaan hoca klomen ve proxeed başlayın demiş ama endol ve trentalle ilgili bişe dememiş devam edilecek mi bunlara? Tecrübeli arkadaşlar bir cevap verebilir miYada kaan hocaya mı sormak lazım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?