Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız üşenmemişsin liste yapmıssın süper olmuş,oooooooooooo neden ben 8. sıradayım giremiyorum diye beni altlaramı attınız bakçok alındım ,kendinide ikinci sıraya yazmış hınzır,senin inadına vücudumu heba edip hamile kalacağım,sen gör :::::::))))))))))))
İşin şakası arkadaşım inşallah bu kişilerin önüne hamileler diye yazacak inanıyorum çok yakında ::::)))))
Tekrardan tebrik ederim güzel bir liste olmuş.

NASILSINIZ KIZLAR

gülümgülüm İNŞALLAH pazartesi müjdeli haberle gelirsin bide 2 tane artık koyuluyomu cok sevindim buna

liste süper olmuş ellerinize saglık ALLAHIM hayırlısıyla yavrumuza kavuşmayı nasip etsin İNŞALLAH AMİN

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar gülüm gülüm nasılsın canımmhadı hayırlısı olsun inş.güzerl haberlerini alacagız :)

gülümcüm aklım hem sende ve dualarım senle
inşallah bebiş haberi alcaz

Canım arkadaşlarımm eksik olmayınn..Benimde dualarım hep ama hep sizinlee..
Haftaya pazartesi yüzünüze kocaman bir gülümseme yayarım inşallahhhhhh:)

Merhaba yagmurummm..Evet canım transferim oldu.
Yok bitanem bugün değil..Haftayaaa..Aslında test günüm pazar..Yani 26 Aralık. Mecburen pazartesiye kalacak..
İnşallah canım benimm:)

Aminnnnnnn..İnşallah canım..Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah..

selm kızlar nasıl gıdıor gul hamılelık :):):)
melegın yarmazlık yapmıor umarım
haftaya az kaldı ınş sorunsuz gusel bır gebelık haberını alıcaz
sen gebelık haberını verırsın benım yumoslar topanır
banada dua et nede olsa suan bır nevı ıcınde can tasıorsun
adımlan et hemde...su gıbı sorunsuz gecsın tedavım sonunda hayırlı bır evlat edıneyım ınşşşş
aklımdasın vede dualrımdasın
rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasınnnn ınşşşş

selm kızlar
nasıl gıdıor gul hamılelık :):):)
melegın yarmazlık yapmıor umarım
haftaya az kaldı ınş sorunsuz gusel bır gebelık haberını alıcaz
sen gebelık haberını verırsın benım yumoslar topanır
banada dua et nede olsa suan bır nevı ıcınde can tasıorsun
adımlan et hemde...su gıbı sorunsuz gecsın tedavım sonunda hayırlı bır evlat edıneyım ınşşşş
aklımdasın vede dualrımdasın
rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasınnnn ınşşşş

gül ya sormak ıstedıklerım var bılıorsun benımkı suan uzun protokol vede gobekten ıgnelerımı yapıorum bgunden harıc 4 tane kaldı hayırlısıylan ama bnde bır belırsızlık var ıcım tuhaf olacak dıe sevınemıorum nedense
ılaclar ınsanın psıkolojısını bozuor dıolar normalmı böle hıseetmem sendede oldumu?
ayrıca toplamdan harıc yıkanmıs sızde kac tane sperm cıktı kac yumurtan olustu

özel hastene canım tıpta 1 2 ayda ancak sıra geliyormuş, özelde çok pahalı diye çekindim ama araştırmalarım sonucunda en ugyun yerin selçuklu olduğunu düşünüyorum bakalım direk gelip yaptırırsan 145 tl dediler ama nil hnmdan randevu alıp gidersn yani muayne olup (ki genelde herkes öyle yapmış bana tavsiye edenler) 16 tl miş.22 tl de muayn eücreti sanırım nil hnmın metinin çok duydum zaten hep aklımdaydı vesileylen oanada tekrar muayne olmuş olucam inş.yani çektiemedim ben ocağın 7 sine randevu aldım ancak ogün boş sende düşünüyorsan hemen al bence randevu çünki çok dolu!hayırlsı hakkımızda...

İnşallah dediğiniz gibi olur.. Normal morfoloji yok, sorun da orada zaten
canım havuç kürünü, 3 ay boyunca akşam yemeğinden en az 2 saat sonra, eşine 1 bardak taze sıkılımış havuç suyu veriyosun, kimisi bunun içine bi kaç damla hakiki zeytinyağıda damlatıyo, bu yani...Havuçların mutlaka sert olmasına da dikkat et, her akşam taze taze sıkıp vericeksin...[/QUOTE]

Teşkkür ederim tavsiyen için.. Bu aşılama sonucu kesinleşsin denicem inşallah..

hazelcıgım nasılsın nasıl gıdır cınsıyetınız ne zamn bellı olor bnde yarın kan tahlılı ıcın gıdecegım doktora dua et ne olursun su gıbı bır tedavı surecı gecırım ve yavrumu artık hayırlısıylan once gobısıme sonra kucagıma alayım

Bi saniye şimdi anlamadım,bu rahim filminin fiyatı mı,sperm testinin fiyatı mı?:44:

Bu arada Kaan hoca klomen ve proxeed başlayın demiş ama endol ve trentalle ilgili bişe dememiş devam edilecek mi bunlara? Tecrübeli arkadaşlar bir cevap verebilir mi Yada kaan hocaya mı sormak lazım acaba?

Bi saniye şimdi anlamadım,bu rahim filminin fiyatı mı,sperm testinin fiyatı mı?:44:

rahim filminin ücreti canım
sperm testinin ücreti normal muayne ücreti 20 tl mi ne herade...szin değerler nasıl hareket falan varmı???

Teşekkür ederim hocam
Bu arada gerçekten öğretmendin diil mi, bu topicteki konumun mesleğe çook uygun, Rabbim sağlıklı vre hayırlı bir bebiş versin inş.

Evet canim gercekten ogretmenim:)

Endol ve trentali 1 ay kullandirip biraktiriyor cunki sperm testi veriyor bitince
cikan sonuca gorede ihtiyac varsa klomen veriyor ( FSH in durumuna gore )
proxeed plus zaten multuvitamin

canim sakin tedaviyi birakmayin emin ol sonuc alacaksiniz . Rabbim seninde yuzunu guldurur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…