- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.621
rahim filminin ücreti canım
sperm testinin ücreti normal muayne ücreti 20 tl mi ne herade...szin değerler nasıl hareket falan varmı???
Evet canim gercekten ogretmenim:)
Endol ve trentali 1 ay kullandirip biraktiriyor cunki sperm testi veriyor bitince
cikan sonuca gorede ihtiyac varsa klomen veriyor ( FSH in durumuna gore )
proxeed plus zaten multuvitamin
canim sakin tedaviyi birakmayin emin ol sonuc alacaksiniz . Rabbim seninde yuzunu guldurur insallah.
Bir de iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Krishazel, zaten elinden geleni yapıyorsun ama bizim için dua et lütfen,geçenlerde bi arkadaşla konuştum hamileymiş dedi ki denedim hamilelerin duası kabul oluyo dedi:)
Ahh canim benim etmemmi hep aklimdasiniz yemin ederim
rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin . Bende dahil hepimiz biliyoruz o duyguyu. Insallah en kisa zamanda hamile kalir ve sag salim alirsiniz kucaginiza
esinin sperm ve hormon sonuclarini yazarmisin
birde yaslariniz kacti?
Canım işte sayıları az önce özetlediğim gibi,son testi ayrıntılı yazayım dedim ama bulamadım
zaten morfoloji hiç bakılmadı bizim onu bilmiyoruz yani.
hormon testi; fsh 4.73 N 1.27-19.26 Tot testesteron 3.62 N 1.75-7.81
böyle işte ben 26 eşim 28 yaşında..
Neyse yaslariniz cok genc cok cabuk sonuc alirsiniz canim...
Neyse yaslariniz cok genc cok cabuk sonuc alirsiniz canim...
Canım arkadaşlarımm eksik olmayınn..Benimde dualarım hep ama hep sizinlee..
Haftaya pazartesi yüzünüze kocaman bir gülümseme yayarım inşallahhhhhh:)
selm kızlar nasıl gıdıor gul hamılelık :):):)
melegın yarmazlık yapmıor umarım
haftaya az kaldı ınş sorunsuz gusel bır gebelık haberını alıcaz
sen gebelık haberını verırsın benım yumoslar topanır
banada dua et nede olsa suan bır nevı ıcınde can tasıorsun
adımlan et hemde...su gıbı sorunsuz gecsın tedavım sonunda hayırlı bır evlat edıneyım ınşşşş
aklımdasın vede dualrımdasın
rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasınnnn ınşşşş
şekerler bizde yarın kaan hocanın yanına gidiyoruz bakalım ne ilaç verecek
şekerler bizde yarın kaan hocanın yanına gidiyoruz bakalım ne ilaç verecek
hazelcıgım nasılsın nasıl gıdır cınsıyetınız ne zamn bellı olor bnde yarın kan tahlılı ıcın gıdecegım doktora dua et ne olursun su gıbı bır tedavı surecı gecırım ve yavrumu artık hayırlısıylan once gobısıme sonra kucagıma alayım
iyi akşmalar kızlar yaa dün miğdem bulandı başım döndü diye bugun kaynama git yarın kan testi yaptır belkı hamılesın dıye tuturdu ben yok adetım yenı bıttı olmam diyorum o zaman niye başın dondu miğden bulandı diyoo bend eüşütmüşümdür diyorum hem gebelık olsada dahha cıkmaz diyorum olsun sen git sabah yaptrı diyyo napcam ben yaa
iyi akşmalar kızlar yaa dün miğdem bulandı başım döndü diye bugun kaynama git yarın kan testi yaptır belkı hamılesın dıye tuturdu ben yok adetım yenı bıttı olmam diyorum o zaman niye başın dondu miğden bulandı diyoo bend eüşütmüşümdür diyorum hem gebelık olsada dahha cıkmaz diyorum olsun sen git sabah yaptrı diyyo napcam ben yaa
Meshur sali geldi
heyecandan icin icine sigmiyordur senin simdi:)
Guzel haberlerle donersin insallah birtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?