- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Canım senin bahsettiğin durumu yaşayanlar var açıkcası ben de meraklanmaya başladım eşime bizde tekrar test yaptıralım dedim. Sonucu alınca yazarım sizlere....Ama düşmesine çok fazla takılmamak mı gerekiyo acaba, çünkü eğer sayı artıyorsa vucüt demek ki bunu arttırabiliyo, bu da çok güzel bir şey bence.
canözüm inşallah iyi sonuçlar alacaksınız ,eğer düşüş olsaydı gebe kalamazdın bence şimdi ben macunu kestim baktım hareketlilik de düşüyor o zaman argnmax ı kesip tekrar macunu yaptıracağım bu olayın gizemini bir şakilde dedektif gibi çözeceğim imşallah.
Hocayıda o yüzden aramıştım o daha iyi bilir bi şekilde yönlendirir diye artık 2 hafta sonra ...
Ama o çaydan kesinlikle sipariş wereceğim gebekiğimi kolaylaştıracak üründe isteyeceğim ibrahim hocadan.
Arkadaşım eşimin diş tedawisi we midesi de çok ağrıyordu largopen,majestik,midesi için bissürü hapı şeker gibi içti acaba diyorum onlarda etken olabilirmi.
Keçi boynuzu kürünü 1 düşürüncede meni miktarı çoğaldı demekki kürlere harfiyen uymak gerekli.
Gel şu 2 hafta inşallah hayırlı olursun..
Kendine iyi bak Allaha emenet ol..
arkadaşım bir ara ilaçla bitkisel beraber kullandık o zaman eşimde sperm 0 oldu sanırsam ters etki yapıyor tabi sizi bilmem
arkadaşım ilaç deken ney ,sper sayısını artımak için ürolokların werdiği ilaçlarmı yoksa farklı biı ilaçmı,lutfen yardımcı ol çünki bizdede dğşüş oldu.
ben arginmax kullanıyorum(multivitamin morfoloji ve sayıya iyi geliyo),evicap,zinco_c dediklerin bunlarmı eğer bunlar gibi ilaçlarsa hemen keseyim.
şimdiden yadımların için saol...
acaba bunların içine vitaminler giriyormu bizim kullandığımız beslenme takviyesidiye geçiyo o yapmış olabilirmi acaba ,gene ibrahim saraçoğluna kaldı bu gizem,geç olsunda güç olmasın .benim eşim bi ara klomen ve ismini tam hatırlamıyorum internetten almıştı onlarla beraber kullanınca 0 olmuştu şimdi boncukboncuk arkadaşın uyguladıgını uyguluyorum birde ayreten medineden bir tohum geldi teyzemin kızı umreye gitmişti orada çok faydalı oldugunu söylemişler ama ismini bilmiyorum onu kullanıyorum birde ben çakşır kökü kullanıyorum her hangi bir ilaç kullanmıyoruz eşim ayrıca ilaçları alırken nerdeyse 100 kiloyu bulmuştu şifa allahtan rabbimin ol demesini bekliyoruz:Saruboceq:
acaba bunların içine vitaminler giriyormu bizim kullandığımız beslenme takviyesidiye geçiyo o yapmış olabilirmi acaba ,gene ibrahim saraçoğluna kaldı bu gizem,geç olsunda güç olmasın .
benim eşimde kilo aldı nerdeyse 10 kğ bana kızıp duruyo((
Teyzenin kızından ismini öğrenirsen sewinirim o otun.
Canım kendine ıyı bak..
bilmiyorum ben eşimnerde ise 1 yıldır ilaç kullanmıyor şimdi eşimin görevinden dolayı biz muşta bulunmaktaız hastane iyi degil testlerde bile tam sonuç vermiyor onun için tahlil bile yapılmadı 1 yıldır kürler falan bitsin o zaman tahlil için erzuruma gidecegiz bak senin eşinde kilo almış bence ilaçlar yapıyor dengeleri bozuluyor bizimki artık 75 kiloya düştü doktorunuza sorun ilaçları bende ibrahim saraçoğlunu aradım banada 15 gün sonra arayın dedi bende o zaman hangi bitkisel şeyleri söylerse alacam artık doktorlara verdigim para yeter para bitarafa saglıklarından oluyolar onun için bekliyorum inşallah görüşünce ögrenirim birde çok fazla konu etmeyin stres yapmayın inşallah hayırlı haberler alırsınız
1Canım aynı bizim olay bizim değerler 2mil den 16 mil çıktı,50 gün sonra çok sevindik(kürlrle1ay sonra tekrar eski haline döndü(((ama ilk teste miktarı 1ml olmuştu bayağı azdı,diğer teste 2.2 ml oldu ama hareketlilik %10 dan %23 çıktı .Benimde aklım karıştı .Arkadaşım kürleri uygularken ilaç kullandımı eşin yada multivitamin birlikte kullanımları ters tepki yapıyormuş öyle okudum buralarda ,benim derdimden muzdarip birisini bulduğuma sewindim ,birliikte düşünerek nerde hata yaptığımızı bulalımda birdaha yapmayalımm,kendine iyi bak..
canım ilaç dedrken dişi ağrımış olabilir onun için ağrı kesici yani ne bileyim mide ağrısı için eğer hiç birini kullanmadıysa o zaman tek çözüm bence pisikolojik ,eşin stresli bir iştemi çalışıyor yada o dönemde bir acısı yada kaybı warmıydı bir sıkıntısı işten dolayı.biliyorsun bunlarda etken,mesala bizimki ikinci testlerde çok kötüydü iş yüzünde oda olmuş olabilir diyorum düşüş nedeni için.UUUUUUUUUUUf ne sıkıcı konular değil mi,heleki bilinmezlik.Kendine iyi bak Allaha emanet ol..yağmurcum ilgin için teşekkürler ksb biraz geç yazıyorum,şehirlerarası ev taşıyorum bu aralar nete fazla giremiyorum,şimdi tekrar baktım test sonuçlarına who kriterlerine göre değerlendirilmiş,mil ler aslında en başından beri çokda düşük değilmiş şimdi farkettim,ilk testte 3.8cc bunda morfoloji %20normal,bisonrakinde4.5cc morfoloji %10 diğer değerlerde %50 artış var bi sonraki 3.7cc morfoloji %1 e düşmüş diğer değerlerde oldukça düşmüş,biz şubat gibi başladık bitkisel tedaviye bie birbuçuk ay eşim sadece gnseng ve keçiboynuzu karışık pekmez yedi değerler arttı,tıbbi ilaç kullanmadı odönem,sonra düştü,bende çok sıkıntılıyım bu konuda,son bir aydır eşim e vitamini silisyum kullanıyor yaklaşık 2 aydır keçiboynuzu suyu içiyor ve benim hazırladığım karışımı yiyor,istanbuldan gitmeden son bi test daha yaptırıcaz bakalım ne durumda,bu arada haziran ayında bi test daha yaptırdık ordada 3 sayfalık bi sonuç çıktı detaylı incelemeymiş doktor sallama cevaplar verdi sorularıma o testtede hızlı ileri hareketli 0 gözükmesine rağmen doktor dört ayda gebelik bekliyorum dedi,sanki tedavi edelim derken daha çok düşüyo değerler yada biri çıkarken diğeri düşüyor,dediğin gibi gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim belki faydası olur canım,sende kendine çok iyi bak
canım ilaç dedrken dişi ağrımış olabilir onun için ağrı kesici yani ne bileyim mide ağrısı için eğer hiç birini kullanmadıysa o zaman tek çözüm bence pisikolojik ,eşin stresli bir iştemi çalışıyor yada o dönemde bir acısı yada kaybı warmıydı bir sıkıntısı işten dolayı.biliyorsun bunlarda etken,mesala bizimki ikinci testlerde çok kötüydü iş yüzünde oda olmuş olabilir diyorum düşüş nedeni için.UUUUUUUUUUUf ne sıkıcı konular değil mi,heleki bilinmezlik.Kendine iyi bak Allaha emanet ol..
boncukboncuk canım sizin bütün bu uyguladıklarınızın içinde evicap ta var mı.siz kullanıyomusunuz.kaç gündür sorayım diyorum unutuyorum.eşim bi ara kullanmıştı ama şimdi kullanmıyor...
valla canım aslına bakarsan bizde ne ararsan var,eşimin işi başlıca bi stres topu zaten,midede gastirit var ama sürekli kullandığı bi ilaç yok en önemliside siğara kullanıyor,bunların hepsi etkiliyor zaten,birde sorunun kendisinde olduğunu öğrendiğinden beri kendisini kötü hissediyor,elimden geleni yapıyorum ama demekki yetmiyor,şuan bi ümidim var aslında ben istanbuldan urfaya taşınıyorum eşimin işi nedeniyle,bakalım belki hava değişimi vs. etkili olur orda gelir bizimki,bazılarının öyle oluyor,belki bize şans getirir,bol bol dua ediyorum isteyen herkes için.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun,sende sıkma kendini inşallah en kısa zamanda gelir meleğin
ılaclarlan deıl sebze meyvede alın o vıtamını boncuk boncugun dediği gıbı
ozlemcıgım tup bebek tedavısını falan dusunuomusunuz?
canım sıgara zararlı tam etken değisede zaten bizim zor oluyo bide üstüne olmuyor işte.Bizimki biraz daha geniş dayranıyo bu konuda dünyanın sonu bu değilmiş gibisinden.
iiyi dileklerinden dolayı saol Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hazinemizi en kısa zamanda bize nasip etsssin ,kendine ıyı bakkk
Bitanem biz herhangi bir İLAÇ, VİTAMİN kullanmadık, kullanmıyoruz da. Ne kadarda bitkisel denilse ben güvenemiyorum...
;Bitanem, Eşinin bir an önce sigarayı bırakmasını dilerim, çünkü sigaranın spermler üzerinde çok olumsuz etkisi var. Belki değerlerininz eşinin sigara kullanmasından dolayı düşüyo, bu düşün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?