- Konu Sahibi boncukboncuk
-
Günaydın canım, evet yanlış anlamışım eşin de kullanıyo sandım pardonnnnn.....Bugün Samsuna gidiyoruz sevgili eşimin ailesinin yanına eğer orda iyi bi laboratuvar bulursak yaptırıcaz olmazsa dönüşte İstanbulda yaptırıcaz. Siz de kendinize iyi bakın.:)))arkadaşım yalnış anladın :)) benim eşim nerdeyse 6 senedir siğara kullanmıyor ben arkadaşa öğüt weriyordum..kaydirigubbakcemile3kendine iyi bak siz est yapacaktınız yaptınız mı?
arkadaşım yalnış anladın :)) benim eşim nerdeyse 6 senedir siğara kullanmıyor ben arkadaşa öğüt weriyordum..kaydirigubbakcemile3kendine iyi bak siz est yapacaktınız yaptınız mı?
Günaydın canım, evet yanlış anlamışım eşin de kullanıyo sandım pardonnnnn.....Bugün Samsuna gidiyoruz sevgili eşimin ailesinin yanına eğer orda iyi bi laboratuvar bulursak yaptırıcaz olmazsa dönüşte İstanbulda yaptırıcaz. Siz de kendinize iyi bakın.:)))
benim eşim kullanıyo boncukcum sağolsun yğmurda bırakmalı diyodu bana,ALLAH ın iznizle urfaya gidince ramazan ayınıda fırsat bilip bıraktırıcam inşallah,yeni bi başlangıç olucak bizim için orası hem daha doğal gıdalar tüketebilicaz orda inşallah hormonsuz gıdalar işe yarar umarım ..yağmur sizin değerler ne durumda yani hiç gebelik geçirdinmi canım
Hiiiişşşşştt kızlar nerdesiniz! Kaçgün oldu ne gelen war ne giden ,kızdırmayın beni karışmam ona göre:))
Allaha emanet olun Sewgiyle kalın,Hep gülün..
ben burdayım yağmur canım sıkkın bu ayda gördüm yine kırmızıları hep bi ümit bekliyoruz ama sonu gelmiyo ne olucak bu halimiz onuda bilmiyorummmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
üzülme canım seni mutlu edecekse bende olacağım bir iki güne kadar anlıyacağın yalnız değilsin,hepimiz her ay umut ediyoruz ama inan bir gün o wakit gelecek sen bekleyeceksin ama gelmeyecek kırmızılar bunu düşün umut et,asla umudunu kaybetme ,ben kaybetmiş olsaydım şimdi kafayı yemiştim.ama Allahtan hiçbir zaman umudumu kaybetmedim wereceksin dedim ama Rabbim daha demekki zamanı değil.Boşwerrr hayatı yaşa Allha sığın .Rabbim yardımcın olsun bebeğini en kısa zaamanda içinde hayat wersin.Amin....[/QUOTEyağmurcum inşallah bir gün kırmızıların geçikirde hasta olursan ben o zaman mutlu olurum bu uğurda mücadele veren biri daha kazandı diye ve inancım daha çook artar bir gün sıra bana da gelicek diye,dediğin gibi ALLAH tan başka sığınıcak bir yer yok öyle yapmaya çalışıyorum canım,kçib
üzülme canım seni mutlu edecekse bende olacağım bir iki güne kadar anlıyacağın yalnız değilsin,hepimiz her ay umut ediyoruz ama inan bir gün o wakit gelecek sen bekleyeceksin ama gelmeyecek kırmızılar bunu düşün umut et,asla umudunu kaybetme ,ben kaybetmiş olsaydım şimdi kafayı yemiştim.ama Allahtan hiçbir zaman umudumu kaybetmedim wereceksin dedim ama Rabbim daha demekki zamanı değil.Boşwerrr hayatı yaşa Allha sığın .Rabbim yardımcın olsun bebeğini en kısa zaamanda içinde hayat wersin.Amin....[/QUOTEyağmurcum inşallah bir gün kırmızıların geçikirde hasta olursan ben o zaman mutlu olurum bu uğurda mücadele veren biri daha kazandı diye ve inancım daha çook artar bir gün sıra bana da gelicek diye,dediğin gibi ALLAH tan başka sığınıcak bir yer yok öyle yapmaya çalışıyorum canım,kçib
Tatlımgecikirmi benim kırmızılar walla beni hiç umutlandırmıyorlar:))))Ucunu gösterdi bgün ama tam sökülemedim ,sıcaklardan dengem şaştı 5 gün süren reğlim 8 güne çıktı,deretepe oluyoeum okadar yoğun yani.hayırlısı canım imtihanımız allah werdi kime kızabilirizki,werene şükrolsun deyip dua ediyoruz daha beterinden saklsın diye.Rabbim seninde benimde gönlüme göre wersin.Amin...
selam arkadaşlar bende buralardayım arada bir uğruyorum ama kimsecikler yok hemen çıkıyorum.
kızlar biliyonuz mu ben kırmızıların gelmesine bile çok çok seviniyorum.çünkü son zamanlarda adet düzensizliğiyle başım dertte.adetim vaktinde gelsinde o bile yeter.çok şükür zamanında adet olabiliyorum diyecem ama yine gelmiyo napcamı şaşırdım.rabbim yardımcımız olsun
Selam kızlar. Nasıl özlemişim sizlerle yazışmayı anlatamam. Sayfaya girince hemen bi solukta okudum yazdıklarınızı. Ben geçen cuma günü Samsuna gelmiştim, pazar akşamı da eşim, kayınvalide, kayınpeder, görümce v.b başka akraba ahalisi ile birlikte Antalyaya yol aldık bi kaç günlüğüne....Kaçamak yaptık.2 gün havuza girebildim anca, sonra adet oldum 2 gün sonrada döndük.
Bugün burda doktora gittim, muayene oldum, 1.5 cm lik miyom oluşmuş, sanırım düşükten sonra oldu ondan önce bişey yoktu çünkü. Çok önemli görmedi doktor. Pazartesi hormon tahlilleri yapılacak. Adet bittikten sonrada rahi filmi. (çok korkuyorum rahim filminden bildiğiniz gibi değil.) Eşim de sperm testi yaptırıcak bikaç güne kadar Burda ki doktorda inanamadı 2 milyon olan sperm sayısının 76 milyona çıkmasına o yüzden yeniden tahlili istedi.
Selam kızlar. Nasıl özlemişim sizlerle yazışmayı anlatamam. Sayfaya girince hemen bi solukta okudum yazdıklarınızı. Ben geçen cuma günü Samsuna gelmiştim, pazar akşamı da eşim, kayınvalide, kayınpeder, görümce v.b başka akraba ahalisi ile birlikte Antalyaya yol aldık bi kaç günlüğüne....Kaçamak yaptık.2 gün havuza girebildim anca, sonra adet oldum 2 gün sonrada döndük.
Bugün burda doktora gittim, muayene oldum, 1.5 cm lik miyom oluşmuş, sanırım düşükten sonra oldu ondan önce bişey yoktu çünkü. Çok önemli görmedi doktor. Pazartesi hormon tahlilleri yapılacak. Adet bittikten sonrada rahi filmi. (çok korkuyorum rahim filminden bildiğiniz gibi değil.) Eşim de sperm testi yaptırıcak bikaç güne kadar Burda ki doktorda inanamadı 2 milyon olan sperm sayısının 76 milyona çıkmasına o yüzden yeniden tahlili istedi.
Hoş bulduk canım, miyom oluştu evet, ki miyom kistmi demek bilmiyorum. Doktor rahim tabakasının üzerindeki gibi bişey dedi. Ben de muayene oldum 120 Tl verdim. Eşimde bugün sperm testi yaptırdı tekrar, pazartesi alıcaz sonuçları bakalım, İnşallah iyi sonuç alırız. Varikosele iyi geliyor mu bilmiyorum sorarsın hocaya. Walla rahim filminden çok korkuyorum ama korkunun ecelede faydası yok. Neden her türlü sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz ki yaaaaa....Rahim filmini Samsunda çektiricem, doktor nereye yönlendirirse oraya gidicem burda artık...Bende seni öptüm, ne olur dua edin yaaaa....Hoşgeldin canım .Ay demek kist oluştu ya bende gitmek istiyorumda bir türlü ayağım çekmiyo,4 ay oldu düşük yapalı ,birde benim doktorum özel 120 tl yide sırf muayene için wermek istemiyorum hani umurta takibi filan olsa neyse.hocaylada ben kısmetse bu pazartesi görüşcem benim eşimde tekrarlayan warikosel war bu çaylar warikosele iyi geliyormu haberin warmı?Rahim filmi için korkma fındıkzade radyotom radyomar ağrısız bir teknik var onu yapıyo hiç birşey duymuyorsun ,inşallah iyi çıkar filmin .Öptüm Allaha emanet ol...
Geçmiş olsun tatlım hawardan kesin bendede aynı ,İnşallah rayına girer öptüm arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?