Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım yalnış anladın :)) benim eşim nerdeyse 6 senedir siğara kullanmıyor ben arkadaşa öğüt weriyordum..kaydirigubbakcemile3kendine iyi bak siz est yapacaktınız yaptınız mı?
Günaydın canım, evet yanlış anlamışım eşin de kullanıyo sandım pardonnnnn.....Bugün Samsuna gidiyoruz sevgili eşimin ailesinin yanına eğer orda iyi bi laboratuvar bulursak yaptırıcaz olmazsa dönüşte İstanbulda yaptırıcaz. Siz de kendinize iyi bakın.:)))

arkadaşım yalnış anladın :)) benim eşim nerdeyse 6 senedir siğara kullanmıyor ben arkadaşa öğüt weriyordum..kaydirigubbakcemile3kendine iyi bak siz est yapacaktınız yaptınız mı?

benim eşim kullanıyo boncukcum sağolsun yğmurda bırakmalı diyodu bana,ALLAH ın iznizle urfaya gidince ramazan ayınıda fırsat bilip bıraktırıcam inşallah,yeni bi başlangıç olucak bizim için orası hem daha doğal gıdalar tüketebilicaz orda inşallah hormonsuz gıdalar işe yarar umarım ..yağmur sizin değerler ne durumda yani hiç gebelik geçirdinmi canım

İyi tatiller canım inşallan iyi bir tatilgeçirirsin canımmm

hiçbilmiyorum en son 2 mil sürünüyorladı .
ewet gebelik geçirdim ama tüpttü ikiside öldü karnımda kalpleri durdu çok özlüyorumonları.İmşalah hormonsuz gıdalar iyi gelir ttatlişim kendine iyibakkk..

Hiiiişşşşştt kızlar nerdesiniz! Kaçgün oldu ne gelen war ne giden ,kızdırmayın beni karışmam ona göre:))
Allaha emanet olun Sewgiyle kalın,Hep gülün..

Hiiiişşşşştt kızlar nerdesiniz! Kaçgün oldu ne gelen war ne giden ,kızdırmayın beni karışmam ona göre:))
Allaha emanet olun Sewgiyle kalın,Hep gülün..

ben burdayım yağmur canım sıkkın bu ayda gördüm yine kırmızıları hep bi ümit bekliyoruz ama sonu gelmiyo ne olucak bu halimiz onuda bilmiyorummmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben burdayım yağmur canım sıkkın bu ayda gördüm yine kırmızıları hep bi ümit bekliyoruz ama sonu gelmiyo ne olucak bu halimiz onuda bilmiyorummmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

üzülme canım seni mutlu edecekse bende olacağım bir iki güne kadar anlıyacağın yalnız değilsin,hepimiz her ay umut ediyoruz ama inan bir gün o wakit gelecek sen bekleyeceksin ama gelmeyecek kırmızılar bunu düşün umut et,asla umudunu kaybetme ,ben kaybetmiş olsaydım şimdi kafayı yemiştim.ama Allahtan hiçbir zaman umudumu kaybetmedim wereceksin dedim ama Rabbim daha demekki zamanı değil.Boşwerrr hayatı yaşa Allha sığın .Rabbim yardımcın olsun bebeğini en kısa zaamanda içinde hayat wersin.Amin....

selam arkadaşlar bende buralardayım arada bir uğruyorum ama kimsecikler yok hemen çıkıyorum.
kızlar biliyonuz mu ben kırmızıların gelmesine bile çok çok seviniyorum.çünkü son zamanlarda adet düzensizliğiyle başım dertte.adetim vaktinde gelsinde o bile yeter.çok şükür zamanında adet olabiliyorum diyecem ama yine gelmiyo napcamı şaşırdım.rabbim yardımcımız olsun

Geçmiş olsun tatlım hawardan kesin bendede aynı ,İnşallah rayına girer öptüm arkadaşım..

Selam kızlar. Nasıl özlemişim sizlerle yazışmayı anlatamam. Sayfaya girince hemen bi solukta okudum yazdıklarınızı. Ben geçen cuma günü Samsuna gelmiştim, pazar akşamı da eşim, kayınvalide, kayınpeder, görümce v.b başka akraba ahalisi ile birlikte Antalyaya yol aldık bi kaç günlüğüne....Kaçamak yaptık.2 gün havuza girebildim anca, sonra adet oldum 2 gün sonrada döndük.
Bugün burda doktora gittim, muayene oldum, 1.5 cm lik miyom oluşmuş, sanırım düşükten sonra oldu ondan önce bişey yoktu çünkü. Çok önemli görmedi doktor. Pazartesi hormon tahlilleri yapılacak. Adet bittikten sonrada rahi filmi. (çok korkuyorum rahim filminden bildiğiniz gibi değil.) Eşim de sperm testi yaptırıcak bikaç güne kadar Burda ki doktorda inanamadı 2 milyon olan sperm sayısının 76 milyona çıkmasına o yüzden yeniden tahlili istedi.

Bu arada geçen ay Saraçoğlu hocamızla görüşünce adetin ilk günü aayın demişti, bizde aradık bana yine kolay hamile kalmam için bitkisel çay gönderdi, eşime de tekrar sperm sayısını arttırıcı çay kürü gönderdi. Daha elime geçmedi, önce kürlerle aynı mı yoksa farkı mı bilmiyorum. Eşim telefonda azospermliler içinde kür var mı diye sordu, telefonla birebir görüşmem gerekiyo demiş ve varmış onun için kür. Bende ki gelişmeler şimdilik böyle. Artık sık sık girebilicem internete. Hepinizi kocaman kocaman öptüm.

canım rahim filminden hiç korkma yeni teknolojinin kullanıldığı bir yerde çektirirsen eğer yani ağrısız hiç birşey hissetmiyorsun,bende haziranda çektirdim

Hoşgeldin canım .Ay demek kist oluştu ya bende gitmek istiyorumda bir türlü ayağım çekmiyo,4 ay oldu düşük yapalı ,birde benim doktorum özel 120 tl yide sırf muayene için wermek istemiyorum hani umurta takibi filan olsa neyse.
hocaylada ben kısmetse bu pazartesi görüşcem benim eşimde tekrarlayan warikosel war bu çaylar warikosele iyi geliyormu haberin warmı?
Rahim filmi için korkma fındıkzade radyotom radyomar ağrısız bir teknik var onu yapıyo hiç birşey duymuyorsun ,inşallah iyi çıkar filmin .Öptüm Allaha emanet ol...

Hoş bulduk canım, miyom oluştu evet, ki miyom kistmi demek bilmiyorum. Doktor rahim tabakasının üzerindeki gibi bişey dedi. Ben de muayene oldum 120 Tl verdim. Eşimde bugün sperm testi yaptırdı tekrar, pazartesi alıcaz sonuçları bakalım, İnşallah iyi sonuç alırız. Varikosele iyi geliyor mu bilmiyorum sorarsın hocaya. Walla rahim filminden çok korkuyorum ama korkunun ecelede faydası yok. Neden her türlü sıkıntıyı biz kadınlar yaşıyoruz ki yaaaaa....Rahim filmini Samsunda çektiricem, doktor nereye yönlendirirse oraya gidicem burda artık...Bende seni öptüm, ne olur dua edin yaaaa....

Herkese merhaba..Epey uzak kaldım sizlerden internetimizin arızasından dolayı..Ne gelişmeler olmuşş..Boncukboncuk çok geçmiş olsun canım. Rahim filminden korkma, eskidenmiş o ağrılı sızılı film çektirmeler. Şimdi herşey daha kolay canım. Biz de Temmuz sonu test yaptırcaz. Çaylara hiç ara vermedik. Beslenme programı tatil ve sıcak dolayısıyla birazcık aksadı. Her gün 100 kere Ya Şifa deyin.Allah'ın isimlerinden şifa veren demek. Allah'ım tez zamanda şifalarını göndersin inşallah...

Valla canım 2 gün de olsa tatil iyidir. Çok güzel olmuş tatile çıkman..Canım ben sana diyorum ya mucize gibi bişey sayının 76milyona yükselmesi. Maşallah diyelim. Azmin, sabrın karşılığı bu. Doktorlar anlayamaz. Test sonuçlarını merakla bekliyorum. İnşallahhh en güzel sonuçları alırsın pazartesi..Merakta bırakma..

hoş geldin canım.tatilde stresi de atıp geleydin...ohhh sefan olsunzemuszemus.rahim filmini benim dr da istiyo ama bende korkuyom daha çektirmedim..
bu ay yine adetim düzensiz oldusenağlamasenağlama.hormon tahlili yaptırdım ama bişi çıkmadı çok şükür.geçen ay biraz yüksekti bu ay soğan kürü yaptım ve hocamızın gönderdiği kür bitmemişti daha.ama bu gün hormon tahlili yaptırdım şükürler olsun ki normale dönmüş.:lepi:rabbim yardımcımız olsun,sabır versin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…