- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
boncukcugum evet gıttık doktora
sperm tahlıli falan ıstemedı dıger aylarda yptırdıgımız 2 tahlıle baktı
horman falan degerlerı ıcın tahlıl ıstedı
testeron tahlılı normalın altında cıktı 1. derecede varıkosel var sende dedi
kıst var gıbı gorunuor dedi
hormanlar cın 1 tane ılac verdı 1 ay kullanacakmıs
ben hıc sanmıorum ondan kaynaklandıgını bu kadar etkılemez yanı bence
ne bılım ya ne yacagımı
ne uygulayacagımı sasırdım kaldım
herkes farklı bır tanı koyuyor
galıba ben anne olamıyacam(((((((
Geldim kızlar, hiç iyi değilim, haberlerimde hiç iyi değil. Eşimin değerleri tekrar düşümüş. Sayı 7,5 milyon toplam hareketlilikte %26 civarında. Gene mi en başa döndük yaaaa....Bu zorluklar hiç bitmeyecekmi, hep mi kötü günler yaşayacağız? Öyle yoruldum ki anlatamam...Bugün bittiğim nadir günlerden birini de yaşıyorum....Hayat anlamsız, bom boş....Çok karamsarım çoookkk. Sizleri de üzmek istemezdim ama hiç iyi değilim. Cuma günü rahim filmi çektiricem....350 TL....Millet istemeden hamile kalıyo, biz daha ne kadar sürünücez bilmiyorum. Allah'ım sen yardım et..
Geldim kızlar, hiç iyi değilim, haberlerimde hiç iyi değil. Eşimin değerleri tekrar düşümüş. Sayı 7,5 milyon toplam hareketlilikte %26 civarında. Gene mi en başa döndük yaaaa....Bu zorluklar hiç bitmeyecekmi, hep mi kötü günler yaşayacağız? Öyle yoruldum ki anlatamam...Bugün bittiğim nadir günlerden birini de yaşıyorum....Hayat anlamsız, bom boş....Çok karamsarım çoookkk. Sizleri de üzmek istemezdim ama hiç iyi değilim. Cuma günü rahim filmi çektiricem....350 TL....Millet istemeden hamile kalıyo, biz daha ne kadar sürünücez bilmiyorum. Allah'ım sen yardım et..
Nasılsın hayatım ,görüştünüzmü hocayla sana ne gönderdi.Günaydın kızlar. Hakkaten nerelerdesiniz kızlar? Ben de bakıyorum kimseler yok. Herhalde herkes bi yerlere gitti. Ben de ara ara bakabliyorum ancak. Öptüm hepinizi.....
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun bu hayırlı günün hürmetine rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin allahım bu derdimize derman versin inşallah artık hayırlısıyla bizlerde yavrularımıza kavuşalım:Saruboceq:
Nasılsın hayatım ,görüştünüzmü hocayla sana ne gönderdi.
eşime önce 2 ay kullanması için hayıt tohumu gönderdi,diğern ikinci ay kaçi boynuzu kürü we haftada iki kere içilen çaydan .Bende şimdisoğan kürü uyguluyorum 10 gün sonra çaya başlıcam aslan perçemi çayı sonrada civan perçemi galiba isimlerin karıştırdım ama sen anlamışsındır.Hepsini saraçoğlu tarif etti,Sabret inşallah olacak dedi.Bayağı umutluyum şu an .Seninde iyi haberlerini bekliyorum .Öptüm...
İyiyim bitanem. Hala Samsundayız eşimin ailesinin yanındayız, önümüzdeki hafta İstanbula geçicez. Burda doktora gitmiştim aşılama yapalım demişti ama biz beklemeye karar verdik tekrar. 3 ay içinde olmazsa doktora gidicem, aşılama ise aşılama tüp bebekse tüp bebek artık, kısmetimde ne varsa onu yapıcaz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, lütfen birbirimize dua edelim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.boncukcugum yok kız nereye gıdıcez sankı bende bakıorum kımse yazmamıs o yuzden yazmıorum
bu arada sen nasılsın ?
İyiyim bitanem. Hala Samsundayız eşimin ailesinin yanındayız, önümüzdeki hafta İstanbula geçicez. Burda doktora gitmiştim aşılama yapalım demişti ama biz beklemeye karar verdik tekrar. 3 ay içinde olmazsa doktora gidicem, aşılama ise aşılama tüp bebekse tüp bebek artık, kısmetimde ne varsa onu yapıcaz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, lütfen birbirimize dua edelim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Sen ne durumdasın? Ne yapamaya karar verdiniz?
İyiyim canım. En son miyom vardı bana gönderdiği civaanperçemi çayına devam edeyim mi diye aradım, kullanmamı söylemişti. Hamile kaldığım ayda aslanpençesi çayı kullanmıştım. Demek ki sen çayları peş peşe kullanacaksın. Eşine neden hayıt tohumu gönderdi, yazarmısın? İnşallah hepimiz çifter çifter alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. Kandilin mübarek olsun. bu gece birbirimize dua edelim mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?