Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncukcugum evet gıttık doktora
sperm tahlıli falan ıstemedı dıger aylarda yptırdıgımız 2 tahlıle baktı
horman falan degerlerı ıcın tahlıl ıstedı
testeron tahlılı normalın altında cıktı 1. derecede varıkosel var sende dedi
kıst var gıbı gorunuor dedi
hormanlar cın 1 tane ılac verdı 1 ay kullanacakmıs
ben hıc sanmıorum ondan kaynaklandıgını bu kadar etkılemez yanı bence
ne bılım ya ne yacagımı
ne uygulayacagımı sasırdım kaldım
herkes farklı bır tanı koyuyor
galıba ben anne olamıyacam (((((((

arkadaşım umudunu sakın kaybetme bi bakmışsın hiçte beklemediğin bir anda bebişin göbeğinde gün we gün büyüyeecek sadece sabret Allah büyüktür derdi weren Rabbim dermanınıda yaratmıştır.İnşallah iyi olacaksın,Allaha emanet ol...

Geldim kızlar, hiç iyi değilim, haberlerimde hiç iyi değil. Eşimin değerleri tekrar düşümüş. Sayı 7,5 milyon toplam hareketlilikte %26 civarında. Gene mi en başa döndük yaaaa....Bu zorluklar hiç bitmeyecekmi, hep mi kötü günler yaşayacağız? Öyle yoruldum ki anlatamam...Bugün bittiğim nadir günlerden birini de yaşıyorum....Hayat anlamsız, bom boş....Çok karamsarım çoookkk. Sizleri de üzmek istemezdim ama hiç iyi değilim. Cuma günü rahim filmi çektiricem....350 TL....Millet istemeden hamile kalıyo, biz daha ne kadar sürünücez bilmiyorum. Allah'ım sen yardım et..

Canım benim ya..O kadar yedirip içiriyorsun değerler nasıl düşük çıkmış hiç anlamış değilim. Gerçekten çok şaşırdım..Ama moralini hiç bozma canım. Allah ne veriyorsa hep hakkımızda hayırlı olanı veriyor, biz farkına varamıyoruz. Bizimde sınavımız bu işte. Çok daha kötülerini yaşayanlar var canım. Bu teselli olmak için kötü bir bahane belki ama..İnsanız işte hepimiz..Dualarımla hep yanındayım canım.

Ben çok inanıyorum ya..Tüm güçlüklere rağmen bizimde çocuğumuz olacak..Bizde anne olacağız..Buna tüm kalbimle inanıyorummm....Sizlerde inanın nolursunuz..

boncuk cok uzuldum
esının belkı sınır sıstemı bozulmustur o yuzden
bu kadar dusuk cıkmıstır
sız o caya devam ettınızmı testten onceeee****
kolay deıl onun ıcınde o kadar sevınc yasarken bırden bebegın dustu
rabbım hayırlısını versın

canım gerçekten çok üzüldüm yaa.rabbim yardımcımız olsun ,hani demiştik ya ,üzülmek yılmak yok ,yavaş yavaş ilerleyecez bu yolda,elbetteki inişler de çıkışlar da olcak mutlak.lütfen kendini bırakma biz seni örnek alarak azmlendik senin arkandan geliyoz.rabbim büyük herşeyin en hayırlısını o bilir.

aynen dediğin gibi canım benim iki ablam da sağlam bi korunma yolu ararlar hep.korundukları halde hamile kalırlar.napalım rabbimden gelene razıyız.buda bizim sınavımız.offf ya bütün bunları biliyosun biliyorum ama bunlardan başka ne söylenebilirki canım..işte sabır sabır sabır ve dua.......

Canım moral moral moral!!!! Enbüyük ilaç bu.Daha yenidüşük yaptın eşinde moral kalırmı,çok normal.Birde nerde test yaptığında önemlicanım.
Hiç üzülme ben sizin sayenizde kafayı yemedim kayıplarımdan sonra,birbirimize destek olup bu zor günleri atlatacağız canım .Allha emanet ol...

selam kızlar bende uzun zamandır giremıyrdum yenı gıdim.bende eşime çakşır suyu aldım polen incir bal ve keçi boynuzu kurune devam edıyoruz ama hala bır değişiklık yok..geçen ay yıne olmadı daha ne kadar uğrasdırız bılmıyorum kımden ne duysak yapar hale geldık umarım bır faydası olur ..şu mübarek günlerin hatırına Mevla yüzlerimizi güldürür...dualarınızda benıde untmayın..

çok şükür zorla girdim topiğe.Ama kimse yok nedesiniz çok merak ettim sizleri.Ya ben sayfalara giremiyordum resmen bulmaca çözerek geldim buralara....

Günaydın kızlar. Hakkaten nerelerdesiniz kızlar? Ben de bakıyorum kimseler yok. Herhalde herkes bi yerlere gitti. Ben de ara ara bakabliyorum ancak. Öptüm hepinizi.....

Günaydın kızlar. Hakkaten nerelerdesiniz kızlar? Ben de bakıyorum kimseler yok. Herhalde herkes bi yerlere gitti. Ben de ara ara bakabliyorum ancak. Öptüm hepinizi.....
Nasılsın hayatım ,görüştünüzmü hocayla sana ne gönderdi.
eşime önce 2 ay kullanması için hayıt tohumu gönderdi,diğern ikinci ay kaçi boynuzu kürü we haftada iki kere içilen çaydan .Bende şimdisoğan kürü uyguluyorum 10 gün sonra çaya başlıcam aslan perçemi çayı sonrada civan perçemi galiba isimlerin karıştırdım ama sen anlamışsındır.Hepsini saraçoğlu tarif etti,Sabret inşallah olacak dedi.Bayağı umutluyum şu an .Seninde iyi haberlerini bekliyorum .Öptüm...

boncukcugum yok kız nereye gıdıcez sankı bende bakıorum kımse yazmamıs o yuzden yazmıorum
bu arada sen nasılsın ?

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun bu hayırlı günün hürmetine rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin allahım bu derdimize derman versin inşallah artık hayırlısıyla bizlerde yavrularımıza kavuşalım:Saruboceq:

inşşşşşşşşşşşşşşşş

İyiyim canım. En son miyom vardı bana gönderdiği civaanperçemi çayına devam edeyim mi diye aradım, kullanmamı söylemişti. Hamile kaldığım ayda aslanpençesi çayı kullanmıştım. Demek ki sen çayları peş peşe kullanacaksın. Eşine neden hayıt tohumu gönderdi, yazarmısın? İnşallah hepimiz çifter çifter alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. Kandilin mübarek olsun. bu gece birbirimize dua edelim mutlaka.

boncukcugum yok kız nereye gıdıcez sankı bende bakıorum kımse yazmamıs o yuzden yazmıorum
bu arada sen nasılsın ?
İyiyim bitanem. Hala Samsundayız eşimin ailesinin yanındayız, önümüzdeki hafta İstanbula geçicez. Burda doktora gitmiştim aşılama yapalım demişti ama biz beklemeye karar verdik tekrar. 3 ay içinde olmazsa doktora gidicem, aşılama ise aşılama tüp bebekse tüp bebek artık, kısmetimde ne varsa onu yapıcaz. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, lütfen birbirimize dua edelim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Sen ne durumdasın? Ne yapamaya karar verdiniz?

doktor demıs valla acık acık esıme
spermı yukseleteck hıc bır sey yok
proxed plusı ıc demıs eger ıceceksen demiş
esın daha 22 yasında senın ıcın avantaj demıs
tup bebek yaptırmanızı tavsıye ederım dıe sölemıs
ekım ayında paramızı ayarladık
allhımda nasp ederse bebegım ıcın yola cıkıoruz
cok korkuyorum ozlem ya tutmazsa dıe
bır yandanda cok sevınıyorum ANNE olabılırım dıorum
rabbım hayırlısını versın
duanızı eksık etmeyın canım

canım bi neden söylemedi ama ben eşimde dewam eden warikosel war dedim.Hatırlarsın belki eşim iki sene önce oldu ameliyat ama gene warikosel dewm ediyor,onu söyledim .Mesala ben keçiboynuzu küünüde kullanıyordum onu kes dedi ,üç aşamalı tedawi uygulayacağım dedi ilk 2 ay dadece hayıt tohumu çayı günde iki kere,onlar bitecek keçi boynuzu kürü artı hftada iki kere içilen sanda gönderdiği çay o sperm artırımı yapıyormuş internette olkudum.4ay sonra test sonuca göre 3. aşamaya geçeceğiz dedi.Hayıt tohumunun faydaları arasında damar sertliğine iyi geliyormuş yazıyor bunun warikoselle bir alakası olabıirmi sence?Herkese uyguladığı tedawi farklı.
Banada 10 gün sogan kürü daha sonra asln pençesi çayı ilk 2 ay sonra civan perçemine geçeceğim.
Çok para ödedik ya ama helal olsun en azndan olmsda 6 ay bir umut war umutla yaşamakta güzel:))))
Canım çok öpüyorum rabbim herkese tattısın kimsenin kucağını boş bırakmasın.Amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…