Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar naber naıslsıınız nasıl giidyorr üzülmüyorum çünkü beklemiyordum hamılelıgı bi umut belkı dedım ama ol-madı işte saglık olsunn

üzülme tabi hiç br zaman olmayacak diye bişey yokki illaki birgün testin 2 side seni şok etmeye yeticek :))))

Evet mail attım ama daha bi cevap gelmedi,bakalım o ne diyecek.İnşallah olumlu bişeyler derde ben de biryerlerden başlarım artık...

perşembe ve cuma mutlaka cvp yazıyo canım yarın alırsın cvbını şuan bile başlayabilrisin sıkma canını bitanem Allah tan ümit kesilmez

Estagfirullah canım benimm..Çok sağol yazdıkların için..Progesteron kullandığım icin bahsettiğin şikayetler var ama alıştım onlara artık..Psikolojik olarak çöküyorum..Kendimi farklı seylerle oyalamaya calısıyorum..Mümkün mertebede uzaklaşmaya calısıyorum düşüncelerimden..Hergün bakıyorum lekelenmem varmı diye:)Allah'tan hayırlısı..O ne derse o olacak..Çok sağol bitanem..

Tamam pambığım kızma yasaklara uyacağım:)
Hadi sana bir güzellik yapayım..
Testi pazar yaptıracağım özel hastaneye giitcez:)
1 gün 1 gündür..Aslında test günüm pazar..Devlette yaptıracagımız için pazartesiyi bekleyecektik.
Ama vazgectik..40 km uzakta bir özel hastane var oraya gidip yaptırcaz..

kızlar size bişey diyeyimmi ben hamile olsam kesin benim çocuk 7 ayda doğar :)))))))))))

bencede :)))) ama sen neden listeye yorum yapmadın :26: yoksam kızdınmı :97:
ayyy çok heyecanlı
teşekkür ederim canım :) sizin değerleri yazarmısın rica etsem?

ozaman pazar burda olup seni beklicem ve inşallah hamilesindir canım ya valla çok sevinicem

canım sperm mi yoksa kan değerlerimi? sizin sorun ne ben bilmiyorumda..ama hatırladığım kadarıyla yazayım canım..bizim sperm testlerimiz şöyle
1. test sıfır herşey, sperm falan yok
2. test yüz bin ama başka bir bilgi yok
3.test 26.6 milyon ama canlı 300 bin yazıyor.( klomen + pharmaton 1 ay kullandık)
4. test 52.2 milyon ama %100 hareketsiz hepsi.
5.test 8 milyon ve %100 hareketsiz ( kaan hocanın orda yapıldı)
dün yazdığımda son testti canım.

hormonları tam hatırlamıyorum ama 3 kere falan yaptırdık 2.80 li küsürlerdeydi hepsi sonra 3lere çıktı ensonda dünkü işte..

sizin durum nasıl peki? sayı hareket morfoloji? bu arada önceden morfolojimiz %48 di şimdi %75 diyor.

Kadsercim listeye kızmadım neden kızayım bundan sonra sen ilgilenirsin aksine sevindim :)))))

ya kızlar k.k. da okuduğum biişey vardı ama onu şimdi bulamıyorum bölye bal tarçın çörekotu karışımı yumurta çatlatıcı artırıcı öyle bi kürdü bilen varmı?
:26:

Canım çok güzel gelişmeler olmuş (böyle alt alta yazılınca çok belli olmuş )tekrar gözünüz aydın,neler kullanıyorsunuz proxeed e ek olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…