- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.821
fatmacım sen 3 kere tüp bebek denemştin değilmi sende bizim kullandığımız kürleri eşine yapabilirsin mesela daha önce sperm testi verdinizmi
slm kızlar naber naıslsıınız nasıl giidyorr üzülmüyorum çünkü beklemiyordum hamılelıgı bi umut belkı dedım ama ol-madı işte saglık olsunn
Maalesef 4 kere denedik canım...Evet daha önce sperm testi verdik ve doktorlar çok hasarlı,normal yolla imkansız dediler
üzülme canım ya kaan hocaya mail attınmı sen başından geçenleri anlat eminimm sana yardımcı olacaktır
Evet mail attım ama daha bi cevap gelmedi,bakalım o ne diyecek.İnşallah olumlu bişeyler derde ben de biryerlerden başlarım artık...
gulumcum öncelikle transferin hayırlı olsun,inşallah pazar günü güzel haberlerle gelirsin.Bu topikte transfer şampiyonu olarak müsadenle sana bişeyler söylemek istiyorum.Çok gergin ve heyecanlı bir dönemdesin,dokunsalar ağlayacak gibi olursun.Bence çok fazla kaptırmamak şartıyla içini dök,ağlamamak için kendini kasma.Bazı belirtilerden bahsetmişsin,onlar çok normal.Adet olacakmışsın gibi kasıkların ve belin ağrır,göğüslerinde hassasiyet başlar,ateş basmaları,iç sıkıntısı olur,beyaz akıntıların olur.Bunlara çok fazla kafayı takma.Hep olumlu düşün yani pazar günü pozitifi gördüğünü.Ayrıca trnsferinin sonlarına doğru kahverengi lekelenmen bile olabilir skın adet oluyorum diye canını sıkma,aksine kahverengi lekelenme kırmızıya dönüşmedikçe iyiye bile işarettir,bebişler tutunurken böyle lekelenmelere sebep oluyorlar.Bide sakın gününden önce test yaptırma,muylaka gününü bekle,heleki evde idrar testi kesinlikle yapma.Bu söylediklerimi çok bilmişlik olarak görme sakın bu durumda seni en iyi ben anlayabilirim sanırım ve çöküşteyim dediğin için yardımcı olmak istedim.Rabbim gönlüne versin inşallah çok öptüm
bebeğim sen böyle kendini yıpratırsan bebeğin sana tutunduysa ona zarar verirsin stres ve üzüntü yasak ayyy cumayı şimdi zor sabrediyorum pazartesi senin haberini nasıl sabredicem
Allah yardımcın olsun inşallah canımcım olumlu düşün ve olumlu olacağına inan şuan için en azından
Pamukcum nasılsın canım?Sohbetleriniz çok güzel bayılıyorum ama aranızda yeni olduğum için pek katılamıyorum,rahatsız etmemek anlamında...
kızlar size bişey diyeyimmi ben hamile olsam kesin benim çocuk 7 ayda doğar :)))))))))))
kızlar size bişey diyeyimmi ben hamile olsam kesin benim çocuk 7 ayda doğar :)))))))))))
ayyy çok heyecanlıgulumgulum kullanıcısından alıntı Tamam pambığım kızma yasaklara uyacağım:)
Hadi sana bir güzellik yapayım..
Testi pazar yaptıracağım özel hastaneye giitcez:)
1 gün 1 gündür..Aslında test günüm pazar..Devlette yaptıracagımız için pazartesiyi bekleyecektik.
Ama vazgectik..40 km uzakta bir özel hastane var oraya gidip yaptırcaz..
teşekkür ederim canım :) sizin değerleri yazarmısın rica etsem?fatma 84
tamam pambığım kızma yasaklara uyacağım:)
hadi sana bir güzellik yapayım..
Testi pazar yaptıracağım özel hastaneye giitcez:)
1 gün 1 gündür..aslında test günüm pazar..devlette yaptıracagımız için pazartesiyi bekleyecektik.
Ama vazgectik..40 km uzakta bir özel hastane var oraya gidip yaptırcaz..
ayy kesssssiiinnnnnn:)))
hmm tamam ozaman bende sevindim :))))Kadsercim listeye kızmadım neden kızayım bundan sonra sen ilgilenirsin aksine sevindim :)))))
Melisela canım bişey daha soracaktım,önceki sayfalara baktım ama bulamadım.İlaçlardan önceki değerleriniz kaçtı?Yani ben biraz umutsuz vakayım,senin değerlerinle kıyaslama yapmak istiyorum kendi değerlerimizi.Anlayacağın bir umut kapısı açmak istiyorum kendime.Zahmet olmaz da ilaçlardan önceki değerlerinizi yazarsan çok sevinirim...
Kadsercim listeye kızmadım neden kızayım bundan sonra sen ilgilenirsin aksine sevindim :)))))
Canım çok güzel gelişmeler olmuş (böyle alt alta yazılınca çok belli olmuşcanım sperm mi yoksa kan değerlerimi? sizin sorun ne ben bilmiyorumda..ama hatırladığım kadarıyla yazayım canım..bizim sperm testlerimiz şöyle
1. test sıfır herşey, sperm falan yok
2. test yüz bin ama başka bir bilgi yok
3.test 26.6 milyon ama canlı 300 bin yazıyor.( klomen + pharmaton 1 ay kullandık)
4. test 52.2 milyon ama %100 hareketsiz hepsi.
5.test 8 milyon ve %100 hareketsiz ( kaan hocanın orda yapıldı)
dün yazdığımda son testti canım.
hormonları tam hatırlamıyorum ama 3 kere falan yaptırdık 2.80 li küsürlerdeydi hepsi sonra 3lere çıktı ensonda dünkü işte..
sizin durum nasıl peki? sayı hareket morfoloji? bu arada önceden morfolojimiz %48 di şimdi %75 diyor.
iyi akşamlar nun nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?