- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.841
Canım çok güzel gelişmeler olmuş (böyle alt alta yazılınca çok belli olmuş)tekrar gözünüz aydın,neler kullanıyorsunuz proxeed e ek olarak?
teşekkür ediyorum nun..canım ek olarak sadece keçiboynuzu kürü yapıyoruz..başka ilave birşey yok..birde klomen işte..
biz de bunları kullanıyoruz ek olarak havuç suyu var ama her gün değil sıklıkla, inş bir ay sonra bizde de güzel gelişmeler olur
çok şükür işte iyiyiz bakalım:) teşekkür ederim inş. konyanın neresindesiniz?=nun;16764552]iyiyim şükür canım,sen nasılsın? liste güzel olmuş eline sağlık inş. en kısa zamanda değişiklikler yapmak zorunda kalırız listede
çok şükür işte iyiyiz bakalım:) teşekkür ederim inş. konyanın neresindesiniz?
inş canım senden de güzel haberler bekliyoruz..bende havuç kürü yapmak istiyorum ama katı meyve sıkacağım yok malesefalacaktık bu ay, yazıcı aldık onun yerine o daha lazımdı :)))
merkezdeyiz canım şimdilik.sizin durumunuz nedir?sperm azlığımı yavaşlığımı bozuklumu.... ayy ne çok problemi var bunların yaa
toplamda bi sıkıntı yok 21 milyona kadar çıkmuştı proxeedle geçen yıl ama askerlilk falan şimdi yeniden başladık bakalım hareket yok biz yani %5 morfolojide %1 ama nerdeyse 2 3 aydır vermedi test bakalım bu ay sonu vermeye ikna edebilirsem sizinkiler ne durumda değerler?
bide neden şimdilik merkezdesiniz?yakında taşınma falanmı var yoksa
harika olmuş kadsercim ellerine sağlıkبِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamişi
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya.............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
boncukboncuk......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
gülümgülüm..........................o belkide topiğimizin 2. hamişi ???
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
nun....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tuamine...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...
canım benim eşiminde hareket çok azdı hatta %87 si hareketsizdi
eşim bir ay arginmax içti sonrasındada evicap l arginine,korean ginseng,ginkgo biloba
içmeye başladı ve halende içiyor.şu an toplam hareketlilik %50 yani baya arttı
toplamda bi sıkıntı yok 21 milyona kadar çıkmuştı proxeedle geçen yıl ama askerlilk falan şimdi yeniden başladık bakalım hareket yok biz yani %5 morfolojide %1 ama nerdeyse 2 3 aydır vermedi test bakalım bu ay sonu vermeye ikna edebilirsem sizinkiler ne durumda değerler?
bide neden şimdilik merkezdesiniz?yakında taşınma falanmı var yoksa
evet 2-3 ay sonra ama nereye belli değil.ya işte 9 ay oluyo ameliyat olalı,ameliyattan 2 ay sonra 10 milyona çıkmıştı ama sonra 200.000 e kadar düştü( en son testte de 1.600.000 idi ve hareket başlarda iyi iken giderek düştü bakalım hayırlısıyla düzelsin diye bekliyoruz işte. Rabbim kimsenin umudunu ve emeğini boşa çıkarmasın..
teveccühünüz efendim
pamukda emek verip güzel bi liste yapmıştı ama bu sanki dualarla daha bi güzel olmuş
canım bu zaten onun listesi ben sadece birraz renklerdirdim :)) pamuk da çok beğendi yani her okuduğumuzda duayıda telefuz edeceğimiziçin yararlı bişey olur diye düşündüm
iyilik hayatım ne olsun tek eksiğimiz bebişimiz iştesen nasılsın kadser nasıl gidiyo canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?