- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.861
iyilik hayatım ne olsun tek eksiğimiz bebişimiz işte
neyse bnm kociş geldi proxeed bitmişti onu almış 15 günde bi 100 tl :) hayırlısı bakalım...
keçiboynuzuda başlıyor bugün
türkiyeden neden alıyosun proxeed ebaydan 2 kutu alıyosun o fiyata
bende eczaneden almıştım 4 kutu pamuk bir ay bitti 3. kutuya başladık bizde110 liraya aldık
ebaya geçen bakındım dediğin gibi daha düşük sanırım fiyatı bende devamını ordan almayı düşünüyorum
vayy hain meri :))))) demek benim listem sadeymiş :)))
bide hemşehri olacak başıma
ben 3 aylık kullanım için 6 kutu aldım ebaydan 272 dolardı şimdi 2. kutu da bitmek üzere biraz zaman geçsin bidaha alıcam boşuna okadar para verme canım
türkiyeden neden alıyosun proxeed ebaydan 2 kutu alıyosun o fiyata
Evet pamukçum ben burada böyle okudum eşime de söyledim,o da baktım oraya iki kutu 180 e geliyo çok fark yok dedi,eczaneden 1 kutu aldı şimdilik,yeni başladık zaten,senin dediğine göre yanlış mı baktı acaba?
ödemesi, nasıl oluyor peki ebaydan alınca,kredi kartıyla netten mi kapıda mı?
Evet pamukçum ben burada böyle okudum eşime de söyledim,o da baktım oraya iki kutu 180 e geliyo çok fark yok dedi,eczaneden 1 kutu aldı şimdilik,yeni başladık zaten,senin dediğine göre yanlış mı baktı acaba?
ödemesi, nasıl oluyor peki ebaydan alınca,kredi kartıyla netten mi kapıda mı?
kızlar bir site var 200 tane gebelik testini 30 tl ye satıyolar
takıldığım başka bir topicte arkadaşlar almış çok memnunlar
test ithal bir marka wondfo ebaydada satlıyor güvenilir
biz topicten bir arkadaşla sipariş verdik yarı yarıya paylaşcaz
almak isteyen varsa linkini verebilirim
netten kiredi kartıyla ödüyosunuz canım ben preseed i ebaydan almıştım biraz geç gelmişti o kadar sorun çıkmamıştı
tabi getiren arkadaş aşaya posta kutusuna bırakmış bizde farketmemiştik belkide daha erken gelmişti
Hmm evet tabi bu kadar kişi oradan alıyosa var bi bildikleri, ya benim teknolojiyle aram pek iyi değil ben netten sadece kitap alıyorum(çünkü fuarlardan bile ucuz oluyo) onun da ödemesini posta çekiyle yapıyorumama iş başa düştü gibi:44:
Hmm evet tabi bu kadar kişi oradan alıyosa var bi bildikleri, ya benim teknolojiyle aram pek iyi değil ben netten sadece kitap alıyorum(çünkü fuarlardan bile ucuz oluyo) onun da ödemesini posta çekiyle yapıyorumama iş başa düştü gibi:44:
canım kitap alışverişimi genelde kitap yurdu diye bir site var ordan alıyorum
sen nerden alıyorsun
canım kitap alışverişimi genelde kitap yurdu diye bir site var ordan alıyorum
sen nerden alıyorsun
biz türk kadınları olarak ucuzluk avantaj nerde ordayızdır :)))) aklında bulunsun canım bak arada fark yok diyosun şimdi ben 1.5 ay önce 6 kutu proxeed aldım ebaydan 430 liraya geldi bana şimdi türkiyeden alsam 6 kutu 660 tl yapar
sence??????????
evet farkındayım hatta bizimki benden daha meraklıdır hesaplı almaya ama niyeyse çözemedi bu işi:) bi an önce başlayalım istedi 1. kutuyu aldı o bitene kadar ucuzunu bulacakmış:)
canım L arginine krishazel günlük 3000 mg olacağını söylemişti ben almıştım yani seninkisi 1000 mg yani günde 3 kere içecek ben sana aldığım linki yollayayımrnler > Sporcu rnleri > L-Arginine- 90 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Bitkisel rnler > Ginseng Korean 90 kapsl - 500 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Bitkisel rnler > Ginkgo Biloba Plus 120 tablet - 50 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
kızlar şu linklere bir bakabilir misiniz? biz bunları almayı düşünüyoruzda sizin tavsiyelerinize göre acaba doğrumu? birde bunlardan herbirini günde 1 tanemi alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?