Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım sanırım pazar günü test için özel hastaneye gitcez..
Olumlu hallerim gitti bugünlerde çöküşteyim..
Ağlayıp duruyorum.İnşallah canım benimm inşallah boşa gitmez emeklerimiz..
Allah' ın takdiri..

aaaaa tamam kendini kaptırma ama böylede karamsar olma canım
inş. herşey yolunda gidecek ya sanki sen dün kan verdim bugün öğüleden sonra sonuç çıkacak falan yazdın benmi yanlış hatırlıyorum yoksa :26::26::26:

canım çocuk cerrahisi takip ediyor
sanırım tembel bağırsakları yani çok birşey yapılamıyor
aslında epeydir iyiydik kış olduğundan pek sıvı almak istemiyor sanırım ondan oldu
neyse durum kontrolüm altında ecza dolabımızda fucidin pomat anestol pomat anında imdadımıza yetişiyor.

krisim bakalım senin utangaç bebişkon göstercekmi kendini

gülümcüm lütfen sakin ol bu bekleyişinin sonunda
umarım dünya tatlısı bir bebiş gelir ve onun haberini alırız
dualarımızdasın canımm

Bu duayı hep ettim hala da ediyorum..Canım ellerine ağlık liste harika.Nazarlar güzel olmuşş:)

gulumcum öncelikle transferin hayırlı olsun,inşallah pazar günü güzel haberlerle gelirsin.Bu topikte transfer şampiyonu olarak müsadenle sana bişeyler söylemek istiyorum.Çok gergin ve heyecanlı bir dönemdesin,dokunsalar ağlayacak gibi olursun.Bence çok fazla kaptırmamak şartıyla içini dök,ağlamamak için kendini kasma.Bazı belirtilerden bahsetmişsin,onlar çok normal.Adet olacakmışsın gibi kasıkların ve belin ağrır,göğüslerinde hassasiyet başlar,ateş basmaları,iç sıkıntısı olur,beyaz akıntıların olur.Bunlara çok fazla kafayı takma.Hep olumlu düşün yani pazar günü pozitifi gördüğünü.Ayrıca trnsferinin sonlarına doğru kahverengi lekelenmen bile olabilir skın adet oluyorum diye canını sıkma,aksine kahverengi lekelenme kırmızıya dönüşmedikçe iyiye bile işarettir,bebişler tutunurken böyle lekelenmelere sebep oluyorlar.Bide sakın gününden önce test yaptırma,muylaka gününü bekle,heleki evde idrar testi kesinlikle yapma.Bu söylediklerimi çok bilmişlik olarak görme sakın bu durumda seni en iyi ben anlayabilirim sanırım ve çöküşteyim dediğin için yardımcı olmak istedim.Rabbim gönlüne versin inşallah çok öptüm

Amin canım,listen çok güzel olmuş ellerine sağlık...

Melisela canım bişey daha soracaktım,önceki sayfalara baktım ama bulamadım.İlaçlardan önceki değerleriniz kaçtı?Yani ben biraz umutsuz vakayım,senin değerlerinle kıyaslama yapmak istiyorum kendi değerlerimizi.Anlayacağın bir umut kapısı açmak istiyorum kendime.Zahmet olmaz da ilaçlardan önceki değerlerinizi yazarsan çok sevinirim...

gülümcüm lütfen sakin ol bu bekleyişinin sonunda
umarım dünya tatlısı bir bebiş gelir ve onun haberini alırız
dualarımızdasın canımm

ronyacım marketlerde form çayı satılıyo poşet çay gibi 1 su bardağının yarısını ver bebişine oda çok iyi gelir

canım ozaman bende seninle kıyaslayayım benim eşiminde şuan sıfıra yakın yani üzülme vitaminlerle ilaçlarla kürlerle zaten spermler yükseliyor sende yapabilirsin canım

Pamukcum nasılsın canım?Sohbetleriniz çok güzel bayılıyorum ama aranızda yeni olduğum için pek katılamıyorum,rahatsız etmemek anlamında...

bebeğim sen böyle kendini yıpratırsan bebeğin sana tutunduysa ona zarar verirsin stres ve üzüntü yasak ayyy cumayı şimdi zor sabrediyorum pazartesi senin haberini nasıl sabredicem
Allah yardımcın olsun inşallah canımcım olumlu düşün ve olumlu olacağına inan şuan için en azından

Pamukcum nasılsın canım?Sohbetleriniz çok güzel bayılıyorum ama aranızda yeni olduğum için pek katılamıyorum,rahatsız etmemek anlamında...

iyiyim canım sen nasılsın olurmu rahatsız etmek sana dedim ya artık sende burdasın diye yabancı hissetme kendini takıldığın yerlerde sor bizlere hepimiz arkadaşız burda

fatmacım sen 3 kere tüp bebek denemştin değilmi sende bizim kullandığımız kürleri eşine yapabilirsin mesela daha önce sperm testi verdinizmi

iyiyim canım sen nasılsın olurmu rahatsız etmek sana dedim ya artık sende burdasın diye yabancı hissetme kendini takıldığın yerlerde sor bizlere hepimiz arkadaşız burda
Sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte,biraz karamsarlığa kapıldımı hemen burayı açıyorum ve okudukça rahatlıyorum gerçekten.Boncuğun ilk sayfadaki listesinden bişeyler uygulamaya başladım zaten eşime,bide meliselanın dediği ilaçları almayı düşünüyorum onlarda işe yaramış maşallah belki bize de faydası olur...

slm kızlar naber naıslsıınız nasıl giidyorr üzülmüyorum çünkü beklemiyordum hamılelıgı bi umut belkı dedım ama ol-madı işte saglık olsunn

krishazelimiz var sen ona bir sor ne kullanman gerektiğini onun bilgisi çok iyi bu konuda canım proxeed bizde kullanıyoruz tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…