- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.101
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn canım yaaaaa
Sorma ronyam
Babamiz havalara uctu:)) cok mutlu .
Insallah seninde kizin olur:)
hazel ablam hoşgeldinnnnnnnnnnn...yuppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii kızımız oluyorama çok merak ettik seni yaaa..iyiki geldin tatlış ablam benim..çok öpüldün
ayy inşallah canım ya
Allah sevdiği her kuluna bir kız evlat versin
kız evlat anaya babaya çok düşkün ve daha merhametli oluyor
insallah canim benim
Allah insallah sanada versin:)
neler yaptin gorusmeyeli?
Dinlemedim seni smile magduru oldum
Internetim kesik
canim kisaca anlatsana son durumunuzu
Sagol canim benim
nasilsin hersey yolunda mi? esin yanindami hala?
kaan hoca hormon testi kan testi sperm testi istedi bugün artık tedaviye başlıyoruz dedi ve evden getireceğimizi söyleyerek kap aldık oradan neyse dediki 6 ay sonra tüp bebek yapılacak size dedi bende dedimki hocam bu değerle tüp bebekmi gerekir ben normal yoldan hamile olmak istiyorum dedim yani hep tüpbebek olacak dedi bize proxeed i kullanın cuma günü testleri getirin size 6 ay boyunca kullanacağınız ilaç yazıcam dedi 6 ay sonraya bakıcaz sonrada tüp bebek yaparız size dedi
krishazelim ağzından iğne lafı çıktı progeron diye bişey tam duyamadım ama işte böyle canlarım eşiminde motivasyonu düşmesin diye herzaman yanındayım dedim seninle herşeye varım dedim oda tüp bebekte olsa baba olacağım çok mutluyum dedi kızlar nebiliyim daha bir umutluydum tabi mutsuz değilim Allah ıma sonsuz şükürler olsun ama duygusallaştım ya nebiliyim
kızlar beyaz şovda yaprak dökümü ekibi var
ayy benim dizide bitiyor valla hayatımda vakit ayırdığım
hiçbişeyden kolay kolay vazgeçemiyomm
krishazelim benim durumlarım böyle
canim okudum
kotu birsey dememiski olayi hizlandirmis
zaten 3-4 aya belli eder kendini ozaman sonuc iyi olursa kendi der normali bekleyelim diye
olmazsa en son care tup denersiniz canim uzme bosuna kendini
sonucta evladina kavusta onemli olan o
3 gundur cips yiyoruz bu arada mahvettin bizi:))
krishazelim ben demedimmi senin kızın olacak diye o kadar utandı anlamadınızmı :))))) ayy yerim onu ben Allahım size bağışlasın
oh nihayet krishazel çook merak ettik seni yatıcaktım bi bakıyım gelmiştir belki diye açtım
iyi olduğunuza çook sevindim kızımıza iyi bak bizide bu kadar habersiz bırakma emiiii
sağol canımıniçi benim evi bir görsen dolap cips le dolu kilo aldımsizede bulaştırdım ya
:)))))))))))))))
esim anladi da ben anlamadim vallahi:))
Allahima cok sukur arkadasim darisi senin basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?