Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hazel ablam hoşgeldinnnnnnnnnnn...yuppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii kızımız oluyor ama çok merak ettik seni yaaa..iyiki geldin tatlış ablam benim..çok öpüldün

insallah canim benim
Allah insallah sanada versin:)
neler yaptin gorusmeyeli?

canım yaptığım hiç bir şey yok beklemedeyim
birde canım bugünlerde bende hafif sarı akıntı var kaşıntı koku falan yok ama
ben tedirgin oldum geçen ayda doktorum hafif akıntınız var fitil yazıcam dedi ama sonra yazmadı
unuttu sanırm.bende eczaneden vajihex diye bir fitil aldım onu kullanıyom
zaten iğne yada klomen olmadan yumurtlamam olmuyor malesef bekliyorum canım

kızlar beyaz şovda yaprak dökümü ekibi var
ayy benim dizide bitiyor valla hayatımda vakit ayırdığım
hiçbişeyden kolay kolay vazgeçemiyomm

krishazelim benim durumlarım böyle

oh nihayet krishazel çook merak ettik seni yatıcaktım bi bakıyım gelmiştir belki diye açtım
iyi olduğunuza çook sevindim kızımıza iyi bak bizide bu kadar habersiz bırakma emiiii

krishazelim ben demedimmi senin kızın olacak diye o kadar utandı anlamadınızmı :))))) ayy yerim onu ben Allahım size bağışlasın

krishazelim benim durumlarım böyle

canim okudum

kotu birsey dememiski olayi hizlandirmis

zaten 3-4 aya belli eder kendini ozaman sonuc iyi olursa kendi der normali bekleyelim diye
olmazsa en son care tup denersiniz canim uzme bosuna kendini

sonucta evladina kavusta onemli olan o

3 gundur cips yiyoruz bu arada mahvettin bizi:))

sağol canımıniçi benim evi bir görsen dolap cips le dolu kilo aldım sizede bulaştırdım ya

sağol canımıniçi benim evi bir görsen dolap cips le dolu kilo aldım sizede bulaştırdım ya

aman sakin sen kilo alma sakin !!!
esinde sende yemeyin oyle seyler bundan sonra

bugun TV de izledim Prof dr diyorki sakin evinize aycicek yagi ile misir ozu yagini sokmayin diyor
zehirden farksizlar diyor .

Sadece zeytin yagi alin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…