- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.121
aman sakin sen kilo alma sakin !!!
esinde sende yemeyin oyle seyler bundan sonra
bugun TV de izledim Prof dr diyorki sakin evinize aycicek yagi ile misir ozu yagini sokmayin diyor
zehirden farksizlar diyor .
Sadece zeytin yagi alin diyor
bide sana benzerse dünya tatlısı bişey olur burada adresini alıcam senin hediye yollamak istiyorum bebeğine kırma beni
Ayy canim benim lutfen zahmete girme nolur
varligin yeter senin arkadasligin kardesligin yeter
kirarmiyim seni hic . asla kirmam
hepinizi opuyorum canlarim iyi geceler
tüp olsunda güç olmasın canımkaan hoca hormon testi kan testi sperm testi istedi bugün artık tedaviye başlıyoruz dedi ve evden getireceğimizi söyleyerek kap aldık oradan neyse dediki 6 ay sonra tüp bebek yapılacak size dedi bende dedimki hocam bu değerle tüp bebekmi gerekir ben normal yoldan hamile olmak istiyorum dedim yani hep tüpbebek olacak dedi bize proxeed i kullanın cuma günü testleri getirin size 6 ay boyunca kullanacağınız ilaç yazıcam dedi 6 ay sonraya bakıcaz sonrada tüp bebek yaparız size dedi
krishazelim ağzından iğne lafı çıktı progeron diye bişey tam duyamadım ama işte böyle canlarım eşiminde motivasyonu düşmesin diye herzaman yanındayım dedim seninle herşeye varım dedim oda tüp bebekte olsa baba olacağım çok mutluyum dedi kızlar nebiliyim daha bir umutluydum tabi mutsuz değilim Allah ıma sonsuz şükürler olsun ama duygusallaştım ya nebiliyim
aleyna cim proxeed e mi geciyorsunuz hayatim hayirli olsun dogru secim.
ecrin den haber varmi kizlar test sonucu ne olmus?
gulumden hayir haber? son haber?
ben test sonucum 2,78cıktı 21 aralık yaptırmıstım cnaım 5ocak adet tarıhım iyi olmana sevındım valla :)
hayatım hamilesin o zaman.......
hayatım hamilesin o zaman.......
ay hadi kız heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzGULUMGULUM
hayır sanmıyorum yani bu değerler yanıltıcı olabiliyor yani döllenmiş yumurta varsa 5.yada yukarısı çıkıyormuş yani onda bile hamlesin diyemeyiz çünkü rahime yerleşmediği zaman adet kanaması ile atılıyor geçen hafta bi topikta arkadaşın 7. çıktı ama adet oldu yani bu değerlere çok takılmamk gerkeiyor bence adet gününü bekle ecrin87.
evet biliyorum degerim bana biraz yüksek gibi geldı 2hafta var adetime beklıyorum inş.hamılyeimdir hayırlısı olsun
inş.ama adetine iki hafta varsa çatlama günün ne zaman olduki çok erken bi zaman çatlama gününü tesbit etmişmiydin?
Bombayı patlatıyorum canlarımmmmmm!
HAMİLEYİMMMMMMMMMM:))))))))))))
iNANAMIYORUMMMMM..ALLAHIMA BİNLERCE SÜKÜRLER OLSUNNNNN..
Sağ salim tamamına erdirsin inşallahhh..Darısı hepinize olsun..
Benimle aynı heyecanı yaşayıp beni yalnız bırakmadınız hepinizi çok çokkkkkkkkkkkk seviyorumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?