- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.061
PAMUK canım inşallah milyoncuklar bizimle olacak :)
GÜLÜM güzel arkadaşım herşey Allahın takdiri biz sadece isteriz dua ederiz
umarım hepimizin duaları kabul olur güzel haberini alırız
MERİ hayatım güzel duaların için sağol ben kk da bir çok topiğe bakıyorum
ama en çok sevdiğim topic burası buranın enerjisi çok güzel ve insanların yürekleri çok temiz
umarım hep beraber güzel günleri görürüz
ECRİN canım sendede pko var demi napıyorsun yumurtalamaya yardımcı herhangi bir yöntemin varmı
ben ne yaptıysam olmuyor
Tatlım 6 ay sonra sizin değerler tavan yapacak göreceksinn..İşte benim pambığım:)
Bitanem sabah 9bucuk 10 gibi gideceğiz. Sanırım öğleden sonra çıkar sonuç.
Su gibi akıntım var..Bildiğin su. Sık tuvalete çıkma var ama ben çok su içiyorum ondandır:)
Çok heyecanlıyım ve bir taraftanda korkuyorum çokkk..Güçlü olmaya çalışıyorum..
KRİSHAZELLLLLLL gel artık nolur gel :84::84::84::84::84::84::84:
Bugün 3.gün evet krishazel yokkkkkkkkkkkkkkk ya iyi olduğunu bilelim de merak ettim bende
ronya ben bide glukofen kullanıyorum canım 850mg sabah akşam 1 tane eskıden 3ayda adet olamıyordum dogum kontrol hapı kullanıyordum 3ay belara kullandım sanra 4-5aydırda glukofen kullnıyorum 3aydırda dogum kontrolsuz adet oluyorum glukofen işe yaradı bende ve cok kişide işe yaramıs zaten doktorlar pkolulara oneriyormus bu ilacı zaten hamıleıgım 4-5ayına kadart kullanak gerekıyormus düşük tehliksesine karsı
evet ronyacım bende de pko var ben 2kez yumurtlama takıbı yaptırdım olmamısdı yumurtalama ama bu ay incie r suyu yaptım eşimin dgeerelri düzelsin doktroa gidecem ben bu ay4aralıkda adet oldum 12-13aralık ovulasyon tetsuı kullandım ve yumurtladıgımı gördüm çalışmalara başladık pazar günü acayıp bı baş dönmmesi miğde bulantısı oldu kayuınvalıdmeın ısrarıyla kan testı yaptı ve 2,78 cıktı adeti 5ocak inş.degerşim artar bazıları gebe olabılrısın dedıler inş. yaa
ronyaa sana yazdım benım yazılarım gelmıyormu yaa kımse benı gormuyorrronya ben bide glukofen kullanıyorum canım 850mg sabah akşam 1 tane eskıden 3ayda adet olamıyordum dogum kontrol hapı kullanıyordum 3ay belara kullandım sanra 4-5aydırda glukofen kullnıyorum 3aydırda dogum kontrolsuz adet oluyorum glukofen işe yaradı bende ve cok kişide işe yaramıs zaten doktorlar pkolulara oneriyormus bu ilacı zaten hamıleıgım 4-5ayına kadart kullanak gerekıyormus düşük tehliksesine karsı
canım benim doktor pko tedavi amaçlı hiçbir şey vermedi
sadece yumurtlamaya yardımcı klomen ve puregon iğne verdi
canım benim doktor pko tedavi amaçlı hiçbir şey vermedi
sadece yumurtlamaya yardımcı klomen ve puregon iğne verdi
canım hamile arkadaşlardan sık duyduğum beyaz renkli yada su gibi akıntılarının olduğu.
umarım bebişlerin seninledir
İnşallah bitanem..BebişLERin dedinnnn..Allah mı söyletti:)
kızlar dua edelimde herşey yolunda olsun
kris hiç bu kadar uzun zaman ayrı kalmazdı gelirdi
ayy benim hayalimde de hep ikizimin olması vardı hatta annem sen delimisin kızım birine baktında diğeri kaldı dedi ayy istiyorum ben ya ikiz bebek çok güzel oluyo gülüm bide 1 bebek beklerken ikizin oluyomuş :)))))))))) tek seferde bitirirsiniz olayı
Ay canım öyle bişey olsa bir daha çocuk derdi olmaz ne güzel olur:)))
E bende yumurta eşimdede sperm sorunu var..
Valla biz istedik bir göz Allah verdi iki göz olur tam:)
Çok isterim gercektenn..Büyütmesi azıcık zor olur ama olsun beeeee..
Çok tatlı oluyorlar ikizlerrr..
Sen dileiğini zamanında tam tutmuşsun canım..İkizlerin olsunda gör sen:)))
işte aynen öyle tek seferde bidaha da doğurmayız :)))) Allah verirmi verir ay benim öğrencilerimin geneli ikiz onlara derste çaktırmadan bakıyorum :) o kadar benziyorlarki ayırt edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?