Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım ronyam hepberaber burada başaracağız

inşallah canımcımmmm bizede hemen haber var dualarımız seninle inşallah güzel haberle geleceksin

evet ronyacım bende de pko var ben 2kez yumurtlama takıbı yaptırdım olmamısdı yumurtalama ama bu ay incie r suyu yaptım eşimin dgeerelri düzelsin doktroa gidecem ben bu ay4aralıkda adet oldum 12-13aralık ovulasyon tetsuı kullandım ve yumurtladıgımı gördüm çalışmalara başladık pazar günü acayıp bı baş dönmmesi miğde bulantısı oldu kayuınvalıdmeın ısrarıyla kan testı yaptı ve 2,78 cıktı adeti 5ocak inş.degerşim artar bazıları gebe olabılrısın dedıler inş. yaa

ronya ben bide glukofen kullanıyorum canım 850mg sabah akşam 1 tane eskıden 3ayda adet olamıyordum dogum kontrol hapı kullanıyordum 3ay belara kullandım sanra 4-5aydırda glukofen kullnıyorum 3aydırda dogum kontrolsuz adet oluyorum glukofen işe yaradı bende ve cok kişide işe yaramıs zaten doktorlar pkolulara oneriyormus bu ilacı zaten hamıleıgım 4-5ayına kadart kullanak gerekıyormus düşük tehliksesine karsı

canım benim doktor pko tedavi amaçlı hiçbir şey vermedi
sadece yumurtlamaya yardımcı klomen ve puregon iğne verdi

ronyaa sana yazdım benım yazılarım gelmıyormu yaa kımse benı gormuyorr

hıı iğne kullanıyorsundur dıye vermemıstır herhalde canım bılemıyecem ama genele her pkolu kullanır buıı sor istersen doktoruna

ronyam kaan hocanın ağzından puregon lafı çıktı önümüzdeki cuma ilaçlarını yazacak bu göbekten vurulan iğnemi :))) yandı eşim yaparım ben diyo nasılda baba olmak istiyo görünce nasıl duysusallaştım ((( offffffff

İnşallah bitanem..BebişLERin dedinnnn..Allah mı söyletti:)

ayy benim hayalimde de hep ikizimin olması vardı hatta annem sen delimisin kızım birine baktında diğeri kaldı dedi ayy istiyorum ben ya ikiz bebek çok güzel oluyo gülüm bide 1 bebek beklerken ikizin oluyomuş :)))))))))) tek seferde bitirirsiniz olayı

Ay canım öyle bişey olsa bir daha çocuk derdi olmaz ne güzel olur:)))
E bende yumurta eşimdede sperm sorunu var..
Valla biz istedik bir göz Allah verdi iki göz olur tam:)
Çok isterim gercektenn..Büyütmesi azıcık zor olur ama olsun beeeee..
Çok tatlı oluyorlar ikizlerrr..
Sen dileiğini zamanında tam tutmuşsun canım..İkizlerin olsunda gör sen:)))

işte aynen öyle tek seferde bidaha da doğurmayız :)))) Allah verirmi verir ay benim öğrencilerimin geneli ikiz onlara derste çaktırmadan bakıyorum :) o kadar benziyorlarki ayırt edemiyorum

işte aynen öyle tek seferde bidaha da doğurmayız :)))) Allah verirmi verir ay benim öğrencilerimin geneli ikiz onlara derste çaktırmadan bakıyorum :) o kadar benziyorlarki ayırt edemiyorum

Birgün ikinci derste başka sınıf derse geldi..Bir ders önce derste olan kızın aynısı gene var:)
Kızı payladım ne işin var senin burda diye:)Meğer ikiziymişşş:)))Çok bozuldum ama çaktırmadımm..
Gerçekten de ayırt edilmiyorlarr..
Ayyyy hayali bile çok güzellll yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…