Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi inş.dua yerine geçsin rabbim :))))

amin canım inşaallah :) eşine söyledinmi?mutluluğnuzu anlasatsana biraz

Ay canım söylememmiii:)
Sabah kalktık güzelce kahvaltı yaptıkk..Eşim çok güzel kahvaltı hazırlamış..
Sonra hazırlandık hastaneye gittik.Giderken ben biraz kötü oldum ama telkin ettim kendimi..
Gittik hastaneyee..Labaratuara indik kan verdim.Kan verdikten sonra ağlama krizi geçirdim yaklaşık 15 dk. Sonra eşim dedi hadi biraz dolaşalım..Markete falan gittik alacaklarımız aldık..Tekrar hastaneye..Ben oturakların birine oturdumm.Bişey düşünemez halde..5dk sonra eşim merdivenden göründü ve bana okey işareti yaptı eliyle. Ben saldım tabi gene:))Çok sulugöz oldummm..
Eşim elinde bir kağıt geldi hemen değere baktım 128 yazıyor..Eşime dedim ikizmi?Nerden bilecekse adam:))
Canım dedi o daha belli olmaz..Öyle ağladım ki herkes bana baktı..Yazık demişlerdir sonuc ne cıktıysaa..Sevinçli bir haber değilde üzüntülü bir haber almış gibiydimm..Daha çok şaşkınlıkkkk:)))
Sonra eve geldikk..Sımsıkı sarıldık eşimle birbirimize..Ailelerimizi aradık onlarda bilmiyorlar tedaviyle olduğunu ama onlarda ağladılar.İşte salya sümük devam ediyoruz güne:))))

Bütün hamile kalabilen arkadaşlarım öncelikle Allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza...
Hamilelerin duası kabul olurmuş lüttfeeenn bizlerede dua edin kocaman bir pozitif düşünce zinciri oluşturursak ve inancımızı kaybetmezsek inşallah bizlerde Allahın izniyle o günleri görürüz.

Insallah hep sevinc gozyaslari dokersin bundan sonra:)
aglayacagin okadar cok sey olacakki
kalbinin attigini gorunce
ilk hareketlerini gorunce ohhh neler var daha aglatacak seni:)

Oyle yaptik biz zaten
hamile olmayan arkadaslarimizi hamile birakana kadar mucadele edecegiz:)
Gulum tuttu elimden bakalim onun elini kim tutacak
dualarim sizinle

Ayy inşallahhhh..Çok inanıyorum ben topiğin sihrine:))

Sağol canımmm...
Allahım isteyen herkese versin..
Tez zamanda sizlerinde yüzü güldsün inşallahhh..
inşşş..hemm ne varmış bende kalıyım istesem

kız sizin sorun neydi kaç yıldır olmuyordu daha önce hamile kaldınmı hiç şöyle bi geçmişini kısaca anlatırmısın rica etsem :)))))

gülümcüm çok duygulandım ya
canım zor bir süreci atlattınız çok şükür
inşallah meleklerin hep anneleriyle olurlar
ve burdan fotolarını paylaşırsın bizlere

Canim butun belirtileri yasiyorsun ama psikolojikte olabiliyor ben hep yasadim cunki
ama tuvalete cok sik cikiyorsan ve akintin basladiysa ozaman :))))))

sık cıkıyorum ama günd 2litreye yakın su içiyorum gecen cırcır gii bişey olmusum 2gün önce falan ama çabuk gecti evet piskıkolojıkde olabılır akıntımı 1kere yakaldım beyazz yumurta akının daha bi sıvısı gibbii ay piskolojımde bozuldu heee ama eşime bişey demedim daah umutlnamsın diyee bakalım hayrılısı ya bişey daha ben çalışmalara devam edeyimmi

Ayy inşallahhhh..Çok inanıyorum ben topiğin sihrine:))

evet bencede süper bi topiğimiz vaaar ayy kız bide ikizseee süper olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…