- Konu Sahibi boncukboncuk
-
dogal yollarlan bebegımız olur ınşşşşşşşşşşşşşş
kurlerde vesılesı olsun ınşşşşşşş
İnşallah canım inşallah yoksa benim eşim töwbe birr daha tüp yapmaz son çırpınışlaım bunlar.Öpüyorum canım bayyyy
yapar kız ,
nıe yapmasın :)
yapmaz tatlım ikizlerin ölümünden sonra ,benim öncesi we sonrası çektiğim eziyeti görünce yapmaz,bir tüp bebek denemesi nekadar sağlıklı ki bizim için,dışarıdan sürekli hormon werilip yumurtalar olğunlaştırılıyo.Eşimin eczacı bir arkadaşı war ço samimi kendisiyle,sakın bi daha o kıza o hormonları aldırtma demiş,sonrasında ne olacağı belli olmaz demiş.Alın size bir gündem daha.İyi hoş biz bu tedawiyi yaptırıyoruz ilerde bu bize kanser olarak dönebilirmi?Allahü alem muallakta yani.Oyüzden karşı.
İbarahim saraçoğlu da bana dedi o aldığın hormanlar ne kadar zararlı diye.
birde arkadaşım ben hamileliğime 58 kiloyla başladım Aşermelerim kötüydü 53 kiloyla düşük yaptım.Şİmdi 61 ilo olmuşum biraz göbek çıktı haliyle kilo wermek istiyom da saraçoğlunun kürlrini kullanıyorum bu form çaylarının etkileşimleri olabilirmi?
ya biiliyomusun hatta ben güzellik merkeziyle bile anlaştım bölgesel incelme ,,yosun terapisi,selilüit tedawisi,masaj da içinde sonra ewe geldim düşümdüm ya dedim hamile kalırsam mecbur kilo alacağım ödediğim paralarda hawaya uçacak ,wazgeçtim sonra.
Ne dersiniz ne yapayım canlarım...(((
Bnde iki kere denedim ,29 we 30 yaşlarında şimdi yaşım31 .Ama korkma işlemo kadar zor değil kaldırılamıyacak kadar bana sadece yumurta toplama işlemi biraz zor geldi her ikisinde onun haricinde çok basit.ama şunu söyleyeyim bi riski war yumurta olğunlaşması için werlen ilaçlar bazı bünyelerde kist te yapıyor ama nadiren.yedıgımız ney dogalkı
hersey hormonlu vede hersey zararlı suan
ıctıgımız su bıle has deıl ona bakarsak
bende yaptıracagım ekımde ılk denemem olacak
vede 22 yasındayım
kayınvalıdemde bana dıor bu yasta kaldıracabılecekmısın bakım dıor
korkutuyor(((((
ama ne yapalım bebek sahıbı olabılmek ıcın hersey
yagmurcugum esın bazı seylerde ınatcılık yapsada rabbım verecek olduktan sonra
o ıstedıgını yapmaya calıssada allh agzını dılını baglar
en yakın zamnda dogal yollan
bebegıne kavusman dılegıylen (cumlemız)
Canlarım hepinize Günaydıııııınnnnn. Çok özledim yine sizleri, yokluğumda yazdıklarınızı bi solukta okudum. Cuma gecesi yola çıktık, 2günlük doğu karadeniz turuna. Çok güzel geçti..Uzungöl, Ayder yaylası, Rize kalesi,Çay fabrikası vs. bi sürü yer gezdik. Çok iyi geldi bu kaçamak, bedenen çok yorulsamda ruhen kendimi çok dinlenmiş hissettim. Yarında sonunda İstanbuluma dönüyorum, sıkıldım zaten Samsundan...Ohhhhhhhh çok şükür evime kavuşucam. Biz Tokiden ev almıştık, Ağustosun 19 zunda teslim edeceklermiş....Nasıl rahatladım anlatamam, kiradan kurtuluyorum diye. Size 2 günün özetini de yapmış oldum.boncuk boncuk nasıl gidiyor kürlere devam ediyomusunuz merek ettim yoksa tedaviy aşamasına geçecekmisiniz iyi akşamlar
özlem siz tüpe gecmıormusunuz
yoksa bıraz dahamı denıceksınız bu sekıılde
Canlarım hepinize Günaydıııııınnnnn. Çok özledim yine sizleri, yokluğumda yazdıklarınızı bi solukta okudum. Cuma gecesi yola çıktık, 2günlük doğu karadeniz turuna. Çok güzel geçti..Uzungöl, Ayder yaylası, Rize kalesi,Çay fabrikası vs. bi sürü yer gezdik. Çok iyi geldi bu kaçamak, bedenen çok yorulsamda ruhen kendimi çok dinlenmiş hissettim. Yarında sonunda İstanbuluma dönüyorum, sıkıldım zaten Samsundan...Ohhhhhhhh çok şükür evime kavuşucam. Biz Tokiden ev almıştık, Ağustosun 19 zunda teslim edeceklermiş....Nasıl rahatladım anlatamam, kiradan kurtuluyorum diye. Size 2 günün özetini de yapmış oldum.
firuze64, şuanda tedavide değiliz, 3 ay daha beklemeye karar verdik, eşimin kullandığı sperm sayısı azlığı kürünün bitimine karar hamile kalamazsam, duruma göre ya aşılama ya da tüp bebek yaptırıcaz( Allahım doğal yoldan olmayı nasip etsin.Amin)
yagmurum: Yaşadıklarını geride bırakman elbette çok zor ama yeni bi yolda ilerliyosun dilerim bu yolda kısa zamanda bebişlerin size eşlik eder. Kilo konusuna gelince, yeteri kadar spor ve iyi bi beslenme şekliyle herhangi bi yere gitmedn verebilirsin. Ben geçen yıl, tüp bebek tedavisinden sonra 2 ay içinde 58 kilodan 51 kiloya düştüm. Düzenliyürüyüşler sayesinde.
nermincim aynı dileklerim senin içinde geçerli. Valla hepimiz ynı zamanlarda hamile kalsak ne güzel olur. Topiğimize hamile hamile devam etsek ....Bizden mutlusu olmaz herhalde.
Hepiinizi kocaman öpüyorum, Esracım seni de ayrıca öpüyorum.
Ya kızlar dün bir yerde okudum bu topiklerden birinde ama hatırlamıyorum Mewlananın bir sözü;Hayat senin önüne sürekli dikenli yollar çıkarıyorsa sakın üzülme bilmelisinki sonunda gülünüde werecektir.
Yalnış hatırlamıyorsam böyle bişeydi ama çok anlamlı dimi.?
Canlarım hepinize Günaydıııııınnnnn. Çok özledim yine sizleri, yokluğumda yazdıklarınızı bi solukta okudum. Cuma gecesi yola çıktık, 2günlük doğu karadeniz turuna. Çok güzel geçti..Uzungöl, Ayder yaylası, Rize kalesi,Çay fabrikası vs. bi sürü yer gezdik. Çok iyi geldi bu kaçamak, bedenen çok yorulsamda ruhen kendimi çok dinlenmiş hissettim. Yarında sonunda İstanbuluma dönüyorum, sıkıldım zaten Samsundan...Ohhhhhhhh çok şükür evime kavuşucam. Biz Tokiden ev almıştık, Ağustosun 19 zunda teslim edeceklermiş....Nasıl rahatladım anlatamam, kiradan kurtuluyorum diye. Size 2 günün özetini de yapmış oldum.
firuze64, şuanda tedavide değiliz, 3 ay daha beklemeye karar verdik, eşimin kullandığı sperm sayısı azlığı kürünün bitimine karar hamile kalamazsam, duruma göre ya aşılama ya da tüp bebek yaptırıcaz( Allahım doğal yoldan olmayı nasip etsin.Amin)
yagmurum: Yaşadıklarını geride bırakman elbette çok zor ama yeni bi yolda ilerliyosun dilerim bu yolda kısa zamanda bebişlerin size eşlik eder. Kilo konusuna gelince, yeteri kadar spor ve iyi bi beslenme şekliyle herhangi bi yere gitmedn verebilirsin. Ben geçen yıl, tüp bebek tedavisinden sonra 2 ay içinde 58 kilodan 51 kiloya düştüm. Düzenliyürüyüşler sayesinde.
nermincim aynı dileklerim senin içinde geçerli. Valla hepimiz ynı zamanlarda hamile kalsak ne güzel olur. Topiğimize hamile hamile devam etsek ....Bizden mutlusu olmaz herhalde.
Hepiinizi kocaman öpüyorum, Esracım seni de ayrıca öpüyorum.
arapçada rahmet ve zahmet kelimelerinin arasında sadece bir nokta vardı. Allah dilediği zaman bu noktayı kaldırır, zahmet rahmete dönüşür.
Bu da benim çok beğendiğim sözlerden biridir.
arkadaşlar sizlere bir şey soracam bilginiz varsa cevap yazarsanız sevinirim bende muş a geleli 5 kilo aldım şu an 59 kilo oldum tedavi olmadan zayıflamal istiyorum ve normal de kilo vermem çok zor ama bibier hapı diye bitkisei bir ilaç duydum tedavi öncesi kullansam zararı olurmu sizce acaba
ben esım aktar
bıtkısel ıcerıklı hapların hcbır zararı yok
kullanabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?