Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yapar kız ,
nıe yapmasın :)

yapmaz tatlım ikizlerin ölümünden sonra ,benim öncesi we sonrası çektiğim eziyeti görünce yapmaz,bir tüp bebek denemesi nekadar sağlıklı ki bizim için,dışarıdan sürekli hormon werilip yumurtalar olğunlaştırılıyo.Eşimin eczacı bir arkadaşı war ço samimi kendisiyle,sakın bi daha o kıza o hormonları aldırtma demiş,sonrasında ne olacağı belli olmaz demiş.Alın size bir gündem daha.İyi hoş biz bu tedawiyi yaptırıyoruz ilerde bu bize kanser olarak dönebilirmi?Allahü alem muallakta yani.Oyüzden karşı.
İbarahim saraçoğlu da bana dedi o aldığın hormanlar ne kadar zararlı diye.
birde arkadaşım ben hamileliğime 58 kiloyla başladım Aşermelerim kötüydü 53 kiloyla düşük yaptım.Şİmdi 61 ilo olmuşum biraz göbek çıktı haliyle kilo wermek istiyom da saraçoğlunun kürlrini kullanıyorum bu form çaylarının etkileşimleri olabilirmi?
ya biiliyomusun hatta ben güzellik merkeziyle bile anlaştım bölgesel incelme ,,yosun terapisi,selilüit tedawisi,masaj da içinde sonra ewe geldim düşümdüm ya dedim hamile kalırsam mecbur kilo alacağım ödediğim paralarda hawaya uçacak ,wazgeçtim sonra.
Ne dersiniz ne yapayım canlarım...(((

yedıgımız ney dogalkı
hersey hormonlu vede hersey zararlı suan
ıctıgımız su bıle has deıl ona bakarsak
bende yaptıracagım ekımde ılk denemem olacak
vede 22 yasındayım
kayınvalıdemde bana dıor bu yasta kaldıracabılecekmısın bakım dıor
korkutuyor (((((
ama ne yapalım bebek sahıbı olabılmek ıcın hersey
yagmurcugum esın bazı seylerde ınatcılık yapsada rabbım verecek olduktan sonra
o ıstedıgını yapmaya calıssada allh agzını dılını baglar
en yakın zamnda dogal yollan
bebegıne kavusman dılegıylen (cumlemız)

Bnde iki kere denedim ,29 we 30 yaşlarında şimdi yaşım31 .Ama korkma işlemo kadar zor değil kaldırılamıyacak kadar bana sadece yumurta toplama işlemi biraz zor geldi her ikisinde onun haricinde çok basit.ama şunu söyleyeyim bi riski war yumurta olğunlaşması için werlen ilaçlar bazı bünyelerde kist te yapıyor ama nadiren.
Gençken daha kolay ,sadece acele etme sabırlı ol,
İkinci denememde fazla yumurta oluşumu olmadı diye tedawi ibtal edildi,eşim biaz bekleyelim dedi ben sabredemedim hemen önümüzdeki ay gittim.Belki bi ay sonra gitsem daha farklı sonuçlar alabilirdim,allahü alem.
Nee geçtiki elime akıma gelince hala ağlıyorum,Hele şimdilerde tam doğma zamanıydı yawrumumn ,hani normal doğum yaptırdılar çok ağrımwardı o doğarken bile acıdan oflamadım,benim güzel bebeğim deyip ağladım....
Ya böyle eşimi beni perişan edip gitti ,kapanmaz bir yara açtı yüreğimizde.
Rabbim ne bana nede bir başksına yaşatmaz inşallah.
düşünsene şu an onun gül yüzüne bakacakken ben nelerle uğraşıyorum.
UUUfffff gene kendimi kaptırdım sanki rabbimden daha mı iyi biliyorum,o .ne eylerse iyi eyler .Allaha emanet ol canım.

Ya kızlar dün bir yerde okudum bu topiklerden birinde ama hatırlamıyorum Mewlananın bir sözü;Hayat senin önüne sürekli dikenli yollar çıkarıyorsa sakın üzülme bilmelisinki sonunda gülünüde werecektir.
Yalnış hatırlamıyorsam böyle bişeydi ama çok anlamlı dimi.?

yagmurum hıc uzulme
mevlanın bırde su sozu var ben cok begenırım
EGER ISTEDIGINIZ BIRSEY OLMUYORSA YA DAHA IYISI OLACAGINDAN
YADA OLMAMASI GEREKTIGINDEN OLMUYORDUR
AYRICA BIRDE
kaybettıgıni sandıgın seyler baska suretle sana gerı doner demıstır

boncuk boncuk nasıl gidiyor kürlere devam ediyomusunuz merek ettim yoksa tedaviy aşamasına geçecekmisiniz iyi akşamlar

boncuk boncuk nasıl gidiyor kürlere devam ediyomusunuz merek ettim yoksa tedaviy aşamasına geçecekmisiniz iyi akşamlar
Canlarım hepinize Günaydıııııınnnnn. Çok özledim yine sizleri, yokluğumda yazdıklarınızı bi solukta okudum. Cuma gecesi yola çıktık, 2günlük doğu karadeniz turuna. Çok güzel geçti..Uzungöl, Ayder yaylası, Rize kalesi,Çay fabrikası vs. bi sürü yer gezdik. Çok iyi geldi bu kaçamak, bedenen çok yorulsamda ruhen kendimi çok dinlenmiş hissettim. Yarında sonunda İstanbuluma dönüyorum, sıkıldım zaten Samsundan...Ohhhhhhhh çok şükür evime kavuşucam. Biz Tokiden ev almıştık, Ağustosun 19 zunda teslim edeceklermiş....Nasıl rahatladım anlatamam, kiradan kurtuluyorum diye. Size 2 günün özetini de yapmış oldum.
firuze64, şuanda tedavide değiliz, 3 ay daha beklemeye karar verdik, eşimin kullandığı sperm sayısı azlığı kürünün bitimine karar hamile kalamazsam, duruma göre ya aşılama ya da tüp bebek yaptırıcaz( Allahım doğal yoldan olmayı nasip etsin.Amin)

yagmurum: Yaşadıklarını geride bırakman elbette çok zor ama yeni bi yolda ilerliyosun dilerim bu yolda kısa zamanda bebişlerin size eşlik eder. Kilo konusuna gelince, yeteri kadar spor ve iyi bi beslenme şekliyle herhangi bi yere gitmedn verebilirsin. Ben geçen yıl, tüp bebek tedavisinden sonra 2 ay içinde 58 kilodan 51 kiloya düştüm. Düzenliyürüyüşler sayesinde.
nermincim aynı dileklerim senin içinde geçerli. Valla hepimiz ynı zamanlarda hamile kalsak ne güzel olur. Topiğimize hamile hamile devam etsek ....Bizden mutlusu olmaz herhalde.
Hepiinizi kocaman öpüyorum, Esracım seni de ayrıca öpüyorum.

Canım inşallah yeni ewin çocuk sesleriyle dolar ,mutluluguna mutluluk katar canım.
Benim oturduğum semt insan kalabalığından yürünecek yer deği ki,offffff ben sıkılınca yada üzülünce yemek yiyorum ya...
Peki canım Ramazanda kürleri nasıl uygulayacağız bizimkiler yemekten önce ?allaha emanet ol canım...

Arapçada rahmet ve zahmet kelimelerinin arasında sadece bir nokta vardı. Allah dilediği zaman bu noktayı kaldırır, zahmet rahmete dönüşür.
bu da benim çok beğendiğim sözlerden biridir.

BENDE KARADENİZ BÖLGESİNİ HEP MERAK ETMİŞİMDİR.ÇOK GÜZEL YERLER OLSA GEREK.OHH SEFAN OLSUN GEZDİN GÖRDÜN NE GÜZEL.
AMİN ÖZLEMCİM AMİN NE GÜZEL OLURDU VALLA.RABBİM ÖNCE SİZLERE SONRADA BANA İNŞ EN KISA ZAMANDA NASİP EDER.AMİİİNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arapçada rahmet ve zahmet kelimelerinin arasında sadece bir nokta vardı. Allah dilediği zaman bu noktayı kaldırır, zahmet rahmete dönüşür.
Bu da benim çok beğendiğim sözlerden biridir.

ne güzel bir sözmüş.ama işte biz kullar bazen çok sabırsız oluyoruz ve herşey bir an önce olsun bitsin istiyoruz.sadece sabır VE DUA

gunaydınlar bıoncukcugum yagmurcugum nermıncıgım vede tum arkadaslarım
ozlem senın adına cok sevındım kafanı dagtmana
bende bişi yemıorum ama gıt gıde şiiyorum
zayıflamaya calısıcam tup bebekte kılo ıı deıl cunku
rabbım evınde hayırlı ugurlu bebeklı bır sekılde oturmayı nasp etsın ınşşşşşşş
sadece yuruyusmu yapmıstın peki?
bu sıcakta cok zor

arkadaşlar sizlere bir şey soracam bilginiz varsa cevap yazarsanız sevinirim bende muş a geleli 5 kilo aldım şu an 59 kilo oldum tedavi olmadan zayıflamal istiyorum ve normal de kilo vermem çok zor ama bibier hapı diye bitkisei bir ilaç duydum tedavi öncesi kullansam zararı olurmu sizce acaba

ben esım aktar
bıtkısel ıcerıklı hapların hcbır zararı yok
kullanabılırsın

ben esım aktar
bıtkısel ıcerıklı hapların hcbır zararı yok
kullanabılırsın

esra çok teşekkür ederim arkadaşım birde eşine sorarmısın biber hapı var meksika biberi diyorlar ondan kullanmak istiyorum bir arkadaş kullandı gerçekten çok faydalı 88 kilodan 77 kiloya düştü ve bu kiloyu 3 ay içinde verdi onun için kullanmak istiyorum

boncuk boncuk böyle güzel bir tatil geçirmene çok sevindim bu moral deposunun üstüne hayırlısıyla bebek haberiyle mutlulugunuz ikiye katlanır inşallah birde eviniz hayırlı olsun rabbim bebek sesleriyle doldursun enkısa zaman da inşallah diger arkadaşlara burda hamilelik haberlerini rabbim en kısa zamanda vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…