Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay sen ne alemsin ya yerim seni ferhundeye huyun benzemesin de

Güzelliğini benzetiyorlaaarsa doğru ama başka yönlerini benzetiyorlarsa parçalarım ben onları.
Hatta sen ondan daha güzelsin ferhundenin çenesi ve dudakları güzel değil ama senin maşallah Rabbim özenmişte yaratmış.

sende melek yüzlüsün masum yüzlü için dışına yansımış

canım ya ben seni yeriim sen ne güzel diyon öyle
zaten annem kızıyo kaynanama benim kızımın neyi benziyor ferhundeye diyo :))
ailecek yaprak dökümünü izlerlerken bizim gelin çıktı diyolarmış
tabi bunu kayınpeder ağzından kaçırdı
dedim baba aşkolsun ferhunde ha
adamın rengi falan attı biz tipini benzetiyoz falan dedi

sende melek yüzlüsün masum yüzlü için dışına yansımış

Aşkım ya saol ,öldüm bittim bu düğün hazırlıklarında ,görümcen diyoki Aynen cümleleri şu'' köpek gibi arkandan konuşuyorlar sen genede onlara yardım ediyorsun,hatta gelin kızımızada demikki ben onun yreinde olsan hayatta size yardım etmezdim ,susup kalmış oda ''
Ben kendimi biliyorum ben kimse için kötü düşünenmmem yaparım ederim ,ama insaaaan lar nankör yaptıkça semden fazlasını bekliyorlar ,bir kerede yapmayınca senden kötüsü yok malesef...

Resmen gaf yapmış:))))))))
Esmerim benim kim ne derse desin senin yerin ayrı.
Bak gene soracağım esradan bi haber yokmu?

bende çok iyi niyetliyimdir ama adamına göre suistimal varsa ortada kendini ezdirmeninde bir anlamı yok sonra yıllar geçince olan sana oluyo herkes hakettiği değeri alır kimseye fazla değer verme

yağmurcum sanırım esra tedavi aşamasında
yani henüz transferi olmadı

kuzum iyilik yap denize at misali..biz iyi düşünelim iyi olsun

yine geldim ben eşimi yedirdim içirdim uyuttum geldim ki ne görüyüm sayfalar almış başını gitmiş maşallah güzel kaynatmışsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…