- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.561
maşallah krishazel uyku yöninde çok iyisin dayanabiliyosun genelde hamileler çok uyur ama sende öyle değil galiba
gecmiş olsun eşimin fsh 3.3 cıktı dr varikoselcıkınca ona yogunlaştı var canım varikosel cıktı eşimde 6 ocakta prof ateş kadıogluna göstercez sonucları bakalım bize nediycek amaliyatmıcanım bizim sorun hormonsal yani hormon eksikliği bu nedenle değerler düşük uğraşıyos bakalım senin eşinde varmıydı varikosel
canım senin eşinde varikosel varmıgelicek inşallah o günlerde
ben bu ilaçları alırken eşim bana dediki çok inanıyosun sen bi ilaçlara işe yarıycanı düşünüyosun alalım dedi,genelde o ilk başta yapıcamız bişeyde karamsar davrandığında hep o haklı çıkar bende senin gibiyim çok aceleciyim hemen olsun isterim,ama bu defa ben haklı çıkmak istiyorum
krishazelim kız annesinin poposu kocaman olur biliyormuydun :))))))))))))))
krishazelim kız annesinin poposu kocaman olur biliyormuydun :))))))))))))))
benimde oyle oldu zaten:)
yok canım ilac kullanmıyo eşimaleyna canım değerleriniz nasıl sizin kaçlarda sizde proxeed plus kulanıyomusunuz,yada kullandığınız başka bi ilaç varmı
inşallah canım ya Allah tan neyi istiyorum biliyomusun 4 ay sonra değerlerde muhteşem gelişme ve normal yoldan olması için çalışmalara başlamak ogünün gelmesini Yüce Allah tan diliyorum hepimiz için
yok canım ilac kullanmıyo eşim
eşimin gecen seneki testi 40 milyonlardaydı
bu sene 2 ay önce 9 milyona düşmüş 1 ay öncede 15 milyondu şimdi salı takraryaptıcak bakalım son duruma göre dr karar vercek
senin eşnin sayıları kaç
ayyy canım ya temiz kalpli arkadaşım cok iyisin bizi cok iyi anlıyıp her sorumuza usanmadan cevap veriyosun cok seviyorum seni allahım sizi korusun yavrunu sana bagışlasınbenimde oyle oldu zaten:)
aleynacım inşallah güzel olur herşey sizin içinde
kötü en son mil de 10 milyondu hareketlilik %60 morfoloji %4
bu gününe kadar Allhtan ne istediysem çoook şükür hepsi oldu hep gönlüme göre verdi güzel Allahım
ama bu konuda ben çok cahilce ve büyük bi laf ettim acaba Allah beni cezalandırıyomu diye düşünüyorum
biz ilk evlendiğimizde biraz borçlar vardı bende çalışıyorum bi kaçamak olmuştu bende bi arkadaşa dedimki bu ayhamile kalırsam dünya başıma yıkılır demiştim tabi sonradan çooook pişman oldum tövbe ettim ama iş işten geçti galiba1,5 yıl kadar korunduk sonra bıraktık al şimdide olmuyo işte
ben bilmiyodum bu işlerin bu kadar zor olduğunu
kötü en son mil de 10 milyondu hareketlilik %60 morfoloji %4
ben büyük laf da etmedim ama bu kadar zorolucagını tahmin etmiyodum bizim taraf 2. Aylarında hamile kalıyolardı bende kalırım diyodum nerden biliyim bu kadar zorolucagınıbu gününe kadar allhtan ne istediysem çoook şükür hepsi oldu hep gönlüme göre verdi güzel allahım
ama bu konuda ben çok cahilce ve büyük bi laf ettim acaba allah beni cezalandırıyomu diye düşünüyorum
biz ilk evlendiğimizde biraz borçlar vardı bende çalışıyorum bi kaçamak olmuştu bende bi arkadaşa dedimki bu ayhamile kalırsam dünya başıma yıkılır demiştim tabi sonradan çooook pişman oldum tövbe ettim ama iş işten geçti galiba1,5 yıl kadar korunduk sonra bıraktık al şimdide olmuyo işte
ben bilmiyodum bu işlerin bu kadar zor olduğunu
sende bana benziyosun bende cok sabırsız ve cok heyecanlıyımdır eşimde okadar sakindirbende evliliğimin başından beri varikosel var sanıyodum eşimde ve bugüne kadar hiç korunmadım ama sen nereden bilecektin ki hayatım bilemezdin bu işler hakikaten zormuş kaan hocayı beklerken kapalı bir bayan bana ne dedi biliyomusun bu işler sabır işi sizi anlıyorum dedi sabırsız olduğum ordan da belli oluyormu dedim oda güldü evet dedi kaan hoca gecikince halimi görecektiniz :))))))))
hadi hocam hadi bugün halletmeliyiz nereye gittin sen sayıklıyorum
varikosel yok canım fsh düşük enson 3 küsürlerdeydi
yok çok şükür biraz daha iyi sayılır canım bizimki biraz değişken bi ay mil de 7 milyon bi ay 10 mil yon çıkıyoaşk olsun kötümü diyosun sen bu sonuca
milimde 10 milyon cok iyi
benim saydıklarımın hepsi toplammada okadar
sizin toplamada ne kadarki
bende kaçar kızlar yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle iyi uykular herkese
evet aynen öyle cıldırmak içten deyilben sabırsız oda sakin olunca zaten çıldırmamak elde değil :)
yok çok şükür biraz daha iyi sayılır canım bizimki biraz değişken bi ay mil de 7 milyon bi ay 10 mil yon çıkıyo
gerçi şehir değiştirince stres azaldı galiba yani istanbuldaydık biz temmuza kadar o zamanlar hiç 6 milyonun üzerine çıkamamıştık
toplam sayı 45 milyon civarı
biraz düşük biraz fazla sonuç yine aynı
sizin milimdeki değer kaç tam olarak aleyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?