Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim bu topic esmer hatunlar topiği bir tek sen ve yağrmur sarışın
biz koyalım fotolarımızı sen bak bize bol bol :))

krisim bu topic esmer hatunlar topiği bir tek sen ve yağrmur sarışın
biz koyalım fotolarımızı sen bak bize bol bol :))

Nerde ben şu an essmerim şekerim ,fotolarımı ayarlayayım korum ,ermer halimede bakarsınız ,walla esmer oldum sanki 10 yaş gençlertim ,sarışın arkadaşlara tavsiye ederim:))))))))

Nerde ben şu an essmerim şekerim ,fotolarımı ayarlayayım korum ,ermer halimede bakarsınız ,walla esmer oldum sanki 10 yaş gençlertim ,sarışın arkadaşlara tavsiye ederim:))))))))

sarı saç baya yaşı büyük gösteriyor
canım benim eşimde sarışın ol diyor
hangi kuaföre sorsam benden sarışın olurmu diye
bön bön bakıyolar yüzüme :))

bende kendimi bildim bileli saçım siyahtır eşime diyorum ki artık değişik bir renk yapayım yıllardır hep aynı diyorum aslında böyle gayet iyiyim ama diyoki kapıdan içeriye giremessin sen benim esmer güzelimsin diyor

Canım sana her renk yakışır ama cidden bu halin mükemmel ,yüz hatların öncelikle çok güzel elmacık kemiklerin ,dudağın burnun afetsin ,fıstığım bnim

Eşin esmer sewenleden demekki,o öyle istiyosa boşver kullanım hakkı ona ait nede olsa:))))))

Canım sana her renk yakışır ama cidden bu halin mükemmel ,yüz hatların öncelikle çok güzel elmacık kemiklerin ,dudağın burnun afetsin ,fıstığım bnim

kızlar evet burası güzeller topiği doğru
ama güzellik deyince gözleri güzel bakan her insan güzel bence
biz hepimiz güzel bakıyoruz ve pozitifiz

yağmurcum kaynanamlar be etrafta bir çok kişi ferhunde diyor bana :26:
yani ferhundeye benzetiyorlar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…