- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.541
halletiğine sevindim canım şifa olması dileğimle
hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün
bende çok iyi niyetliyimdir ama adamına göre suistimal varsa ortada kendini ezdirmeninde bir anlamı yok sonra yıllar geçince olan sana oluyo herkes hakettiği değeri alır kimseye fazla değer verme
pamuk bizde proxeed de 3,kutuya başladık bende devamını almayı düşünüyorum ama 15 gün sonra bi test yaptırıp bakalım ne durumdayız inşallah değerler artmıştır
Bende kaçar iyi geceler:)))))))))
Kacanlara da kacmayanlarada iyi geceler tatli uykularrrrrrrrrrrr
aman hemen kaçın :)) biz uykusuz kalalım sizde benim gibi gündüz 1-- 2 saat uyursanız tavuklaşmamış olursunuz
kutular bittikçe seviniyorum sende de böyle oluyormu :)))) inşallah değerleriniz yükselmiştir canım
Ya ben gorumceden de eltiden de kayinvalide dende cok sansliyim cok sukur Rabbime.
bende biten kutuları çüpe attıkca mutlu oluyorum zaman geçtikçe kullandıkca zafere yaklaşıyomuş gibi hissediyorum bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Kacanlara da kacmayanlarada iyi geceler tatli uykularrrrrrrrrrrr
inşallah canım ya Allah tan neyi istiyorum biliyomusun 4 ay sonra değerlerde muhteşem gelişme ve normal yoldan olması için çalışmalara başlamak ogünün gelmesini Yüce Allah tan diliyorum hepimiz için
pamuk senin eşin varikosel amaliyatı oldumu
İNŞALLAH ogünleride görürsün canım cümlemiz görelim o günleri İNŞALLAH
bende biten kutuları çüpe attıkca mutlu oluyorum zaman geçtikçe kullandıkca zafere yaklaşıyomuş gibi hissediyorum bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?