Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben çokmu uykucuyum ne ben giderken herkes burda oluyor
ayy sabahları hiç kalkamıyom sarhoş gibi gezicem yarın yine
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

bu arada bizimki buraya takıyo bazen napıyosun orda falan diyo kıskanıyo sizi galiba nette çok vakit geçiriyosun deyip duruyo bazen bakıcam bende diyo olmazzzzzzz diyorum erkekler giremez
bana burası çoook iyi geldi bi arada çok takmıştım bu meseleyi ama burda kafamı dağıtıyorum arştırıp öğreniyorum

bende çok iyi niyetliyimdir ama adamına göre suistimal varsa ortada kendini ezdirmeninde bir anlamı yok sonra yıllar geçince olan sana oluyo herkes hakettiği değeri alır kimseye fazla değer verme

Zaten eskisi gibi davranmadığım için böyleler ,dişlei çıkardım azcık ,benim yaptığım sadece bana yakışandı insanlığımın göstergesiydi tabi anlayana ama bu kadar bu günden sonra gene aynı şekil dewam selam verene selam.

pamuk bizde proxeed de 3,kutuya başladık bende devamını almayı düşünüyorum ama 15 gün sonra bi test yaptırıp bakalım ne durumdayız inşallah değerler artmıştır

kutular bittikçe seviniyorum sende de böyle oluyormu :)))) inşallah değerleriniz yükselmiştir canım

bende biten kutuları çüpe attıkca mutlu oluyorum zaman geçtikçe kullandıkca zafere yaklaşıyomuş gibi hissediyorum bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

inşallah canım ya Allah tan neyi istiyorum biliyomusun 4 ay sonra değerlerde muhteşem gelişme ve normal yoldan olması için çalışmalara başlamak ogünün gelmesini Yüce Allah tan diliyorum hepimiz için

inşallah canım ya Allah tan neyi istiyorum biliyomusun 4 ay sonra değerlerde muhteşem gelişme ve normal yoldan olması için çalışmalara başlamak ogünün gelmesini Yüce Allah tan diliyorum hepimiz için

pamuk senin eşin varikosel amaliyatı oldumu

İNŞALLAH ogünleride görürsün canım cümlemiz görelim o günleri İNŞALLAH

Son düzenleme:
pamuk senin eşin varikosel amaliyatı oldumu

İNŞALLAH ogünleride görürsün canım cümlemiz görelim o günleri İNŞALLAH

canım bizim sorun hormonsal yani hormon eksikliği bu nedenle değerler düşük uğraşıyos bakalım senin eşinde varmıydı varikosel

bende biten kutuları çüpe attıkca mutlu oluyorum zaman geçtikçe kullandıkca zafere yaklaşıyomuş gibi hissediyorum bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız

gelicek inşallah o günlerde
ben bu ilaçları alırken eşim bana dediki çok inanıyosun sen bi ilaçlara işe yarıycanı düşünüyosun alalım dedi,genelde o ilk başta yapıcamız bişeyde karamsar davrandığında hep o haklı çıkar bende senin gibiyim çok aceleciyim hemen olsun isterim,ama bu defa ben haklı çıkmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…