- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.601
slm ecrin pamuk nasılsınız kızlar.ecrin yaptınmı bır daha test.sızde sorun neydı pekı canım
evet canım cuma için heyecan dorukta sonucu tahmin edebiliyorum ama ilerisi için iyi bir kıyaslama olacak benim için
sen iyisin değilmi inşallah hamilesindir canım yaaa
ecrın esının degerlerı nasıldı amelıyat oncesı ve sonrası.
kızlar omega 3 ve ronyanın dedıgı neydı o kadınlar ıcın bı vıtamın vardı.onları nerden bulabılırım ,eczanelerdenmı ve nekadar
kızlar omega 3 ve ronyanın dedıgı neydı o kadınlar ıcın bı vıtamın vardı.onları nerden bulabılırım ,eczanelerdenmı ve nekadar
kızlar ben bu gün spora başladım şimdilik yürüyorum evde plates yapıyorum zaman zaman
spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim
malüm kan ilacı bende baya kilo yaptı şişko hamile kalmak istemiyorum hamile kalmayı başarırsam inşallah zaten çok kilo alıcam
canım omega Q enzim bayanlarda yumurta kalitesini artırıyomuş bende kullanıyorum bunlardan ronya aynı zamanda arginmaxs multivitamin kullanıyor bende alıcaktım ama gnc baya indirim yapmış stoklarında kalmamış malesef deniycem tekrar
hadı hayırlısı cnaım umarım emegınızın karsılıgını alırsnız canım ben iyim bugun biraz halsizim sankı uykumda geldı akşam olsun hemen gidip test yaptırmak istiyorum canım bakalım hayırlısı olsun
ne oluyor burdaaaaaaaaaaaaaaa
:)
mericim iyi yapmışsın canım zaten hayatımızda spor şart ama malum yolda giderken bunu spor sayıyoruz bende 53 kiloyum ama sanırım doktorda bana kan ilacı verecek kilo alma fobim var benimde ya(((((((
ne zaman vereceksin testi canım yarın mı
benim sabit bi kilom vardı hiç üzerine çıkmazdım hep 61 dim ama ilaçla beraber iştahım çok açıldı biede ben ilk 2 ay sabah akşam içtim ondanda çok kilo yaptı şimdi 1 tane içiyorum fazla etkilemiyo
benim boyum 1,72 şuanda 65 kiloyum 4 kilo vermem lazım
ne oluyor burdaaaaaaaaaaaaaaa
:)
sevgi dayanışması yaşıyorusssssss:)
yetişebilirsem bu akaşm özel hastanede vercem 2saatde cıkar dedıler yetişemezsem yarın sabah polikinlide vercem oda 5,30cıkarmıss ama ben akşam yetişmeye calııscam bana duan edın kızlar nolurr degerim artsın
hazelcim iyiyim canım benim sen nasılsın keyifin nasıl bugün sakın üzülme artık olumlu düşünüp olumlu sonuçlar alacağız Allah ın izniyle
canım omega Q enzim bayanlarda yumurta kalitesini artırıyomuş bende kullanıyorum bunlardan ronya aynı zamanda arginmaxs multivitamin kullanıyor bende alıcaktım ama gnc baya indirim yapmış stoklarında kalmamış malesef deniycem tekrar
biiz sayı 13mılyondu hızlı hareketlı %0dı morfolojı %0
amelıyattan sonrakı dgeer 3ay sonra 25mılyon hızlı hareketlı :%10 morfolojı %1 oldu cnaım ilaçlara devam
ayrıca sende mutlaka baktır ve ilaç verirse kesinlikle kullan kilo felan boşver hamile kalmaya çalışıyosun kendini hazırlamalısın
bizi merakta bırakma canım yaz buraya değerini inşallah değerin artmıştır dualarımız seninle hadi 3. hamişimiz sen ol
dualarım seninle ecrin inşallah güzel haberlerle dönüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?