Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm ecrin pamuk nasılsınız kızlar.ecrin yaptınmı bır daha test.sızde sorun neydı pekı canım

hazelcim iyiyim canım benim sen nasılsın keyifin nasıl bugün sakın üzülme artık olumlu düşünüp olumlu sonuçlar alacağız Allah ın izniyle

evet canım cuma için heyecan dorukta sonucu tahmin edebiliyorum ama ilerisi için iyi bir kıyaslama olacak benim için
sen iyisin değilmi inşallah hamilesindir canım yaaa

hadı hayırlısı cnaım umarım emegınızın karsılıgını alırsnız canım ben iyim bugun biraz halsizim sankı uykumda geldı akşam olsun hemen gidip test yaptırmak istiyorum canım bakalım hayırlısı olsun

ebay dan sipariş verebilrisin canım yada GNC den

canım omega Q enzim bayanlarda yumurta kalitesini artırıyomuş bende kullanıyorum bunlardan ronya aynı zamanda arginmaxs multivitamin kullanıyor bende alıcaktım ama gnc baya indirim yapmış stoklarında kalmamış malesef deniycem tekrar

biiz sayı 13mılyondu hızlı hareketlı %0dı morfolojı %0
amelıyattan sonrakı dgeer 3ay sonra 25mılyon hızlı hareketlı :%10 morfolojı %1 oldu cnaım ilaçlara devam

mericim iyi yapmışsın canım zaten hayatımızda spor şart ama malum yolda giderken bunu spor sayıyoruz bende 53 kiloyum ama sanırım doktorda bana kan ilacı verecek kilo alma fobim var benimde ya (((((((

omega tam bilmiyorum ama gnc satan eczanelerde bulabilirsin Q enzim var birde oda tam emin değilim ama 80 küsürdü aynı şekilde eczanelerde var
arginmaxs ın kampanya fiyatı 67 di galiba

ne zaman vereceksin testi canım yarın mı

mericim iyi yapmışsın canım zaten hayatımızda spor şart ama malum yolda giderken bunu spor sayıyoruz bende 53 kiloyum ama sanırım doktorda bana kan ilacı verecek kilo alma fobim var benimde ya (((((((

benim sabit bi kilom vardı hiç üzerine çıkmazdım hep 61 dim ama ilaçla beraber iştahım çok açıldı biede ben ilk 2 ay sabah akşam içtim ondanda çok kilo yaptı şimdi 1 tane içiyorum fazla etkilemiyo
benim boyum 1,72 şuanda 65 kiloyum 4 kilo vermem lazım

ne zaman vereceksin testi canım yarın mı

yetişebilirsem bu akaşm özel hastanede vercem 2saatde cıkar dedıler yetişemezsem yarın sabah polikinlide vercem oda 5,30cıkarmıss ama ben akşam yetişmeye calııscam bana duan edın kızlar nolurr degerim artsın

ayrıca sende mutlaka baktır ve ilaç verirse kesinlikle kullan kilo felan boşver hamile kalmaya çalışıyosun kendini hazırlamalısın

bizi merakta bırakma canım yaz buraya değerini inşallah değerin artmıştır dualarımız seninle hadi 3. hamişimiz sen ol

hazelcim iyiyim canım benim sen nasılsın keyifin nasıl bugün sakın üzülme artık olumlu düşünüp olumlu sonuçlar alacağız Allah ın izniyle

canım benım yaa inşalah canım ınsallah.benımde esımde fsh dusuklugu var.teoman onceden buna takılmamıstı ama bıze kullanabılır dıye verdıgı ılacı dun arastrdım fsh yi yukseltıyormus.fsh dusuklugude sperm yapını etkılıyormus.belkıde fsh tedavısıyle bırazda olsun spermler kalıtelı olurlar.zaten 5-10 tane kalıtelı olsun ben onada razıyım.yaza mıkroenjeksıyon yaptrcam .esım fsh testı bırdaha yptrcak ve nolvadex D adlı ılaca baslıycak.cokta ucuz 6 TL bısıymıs.

aman canım ebaya bulsmam bırdaha bı preseed alamadım.gelmedı.paramı gerı alana kadar hergun mesaj atmak zorunda kaldım adama.verdıler paramı kalmazdı zaten guvenılırmıs ama param paypal hesabıma aktarıldı ben yıne alıyım preseedı dedım bu sefer para tekrardan adamın hesaba aktarıldı ama sıparıs verdıgım gorulmuyormus.yaa hesabına bak benden sıze para aktarımını gorursun dedım.ses seda cıkmadı.46 tl oyle gıttı.bende bırdaha ustunde durmadım.ama ebaydan bısı almayı dusunmuyorum.zaten sonra gg den 80 tl ye preseed aldım.bıraz fazla verırım ama guvendıgım yerden alırım.ebay bana ıyı gelmıyor
GNC nin sıtesındenmı almıs ronyacım.

ayrıca sende mutlaka baktır ve ilaç verirse kesinlikle kullan kilo felan boşver hamile kalmaya çalışıyosun kendini hazırlamalısın

fobim var diyorum ya saçma gelebilir mericim ama illaki hamile olmak derdindeyim o yüzden bende bu cuma eşim hastanedeyken bende kan sayımı yaptırayım krishazelin dediği gibi çünkü 2008 de doktor söylemişti demir eksikliği ve kan ilacı vermişti kullandınmı desen HAYIR

bizi merakta bırakma canım yaz buraya değerini inşallah değerin artmıştır dualarımız seninle hadi 3. hamişimiz sen ol

dualarım seninle ecrin inşallah güzel haberlerle dönüceksin

kan veririsem ni şekilde nete girip yazarım size canım sonucumu alırsam da yazarım mutlaka ben çıkıyorum şimdi grss öptüm hepinizi güzel dilekelriniz için teşekkürler kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…