Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
VOLÜM 3ml KONSANTRASYON 0,11 x 10 üzeri 6 ml TOPLAM SPERM SAYISI 0,33 x10 üzeri 6 MOTİLİTE 8% HIZLI PROGRESİF MOTİLİTE(+4 veyaA) 0 % YVAŞ PROGRESİF MOTİLİTE(+3 veyaB) 3 % TOPLAM PROGRESİF MOTİLİTE (A+B) 3%
NON PROGRESİF MOTİLİTE(+2 vyaC) 5% TOPLAM PROGRESİF MOTİL SPERM SAYISI (A+B) 0,009X 10 üzeri 6 NORMAL MORFOLOJİ 0% arkadaşlar bu eşimin tahlil sonucu bize maya hastanesinde bu sonuca göre sizin spermlerinizi donduralım dediler ve dondurdular bu gün ibrahim saraçoglu ile görüştüm oda hareketi o dedi ve bize dört aylık kür gönderecegini söyledi sizce tahlil sonucundan anlayan varsa yorumlasın ben ne yapacam kimselere güvenmiyorum ya ama ibrahim saraçoglu bana çok samimi geldi bana dedi 4 ay süre verin dedi bizde kürleri sipariş edecegiz bakalım dua edin ne olur arkadaşlar allahım hepimizi bu durumdan bir an önce kurtarsın yarabbim rabbim kün desin ve ve inşallah ve yekün olsun inşaallah:Saruboceq:

mrh firuze.sperm çok az,ileri hareket sıfır ve morfolojide sıfır.tüp bebek için bile olsa spermleri az da olsa düzeltmeye çalışın bence.bizde hocamızın gönderdiklerini uyguluyoz inş şifa ollur

Son düzenleme:
mrh firuze.sperm çok az,ileri hareket sıfır ve morfolojide sıfır.tüp bebek için bile olsa spermleri az da olsa düzeltmeye çalışın bence.bizde hocamızın gönderdiklerini uyguluyoz inş şifa ollur

nasıl bir sonuç degiştimi acaba bende bugün ulaşa bildim ibrahim saraçogluna bana dediki dört aylık kür gönderiyomuş bu zaman zarfında tedaviye gitme daha sonra bekle dedi 4 ay müddet ver dedi daha sonra sperm tahliline göre hareket edecegiz nasip bakalım hayırlısı inşallah

kendıler satıolar
ama aksam sorar sana yarın haber verırrım

cnm bünyeye göre değişiyo.bitkiseller kimine hemen fayda ediyo sayısı olsun hareketi olsun artıyo.sadece morfoloji kolay düzelen bişey değil.morfolojiyi artırmak zor oluyo.kiminede uzun zaman sonra fayda ediyo.yaşınız uygunsa hocamızın dediği gibi hiç acele etmeyin.gerçi yaş büyük olsa bile 4aydan ne olcakki.acele edip eli boş dönmektense herşeyde ağır ağır ilerleyin.tabi bu benim acizane fikrim siz bilirsiniz.hocamızın kürlerinin yanı sıra morfoloji için eşine bol bol siyah kuru üzüm yedir.şimdi tazeside var onuda yiyebilir..rabbim yardımcımız olsun

Selam kızlar hepinize. Ohhhh beeee, sonunda güzel İstanbuluma sevgili anneme kavuştum. Aman insanın kaldığı yer altından köşkte bile olsa, en iyisi insanın kendi evi....Çok şükür geldim....
esracım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Zayıflama ile ilgilide protein ağırlıklı bi beslenme programı uyguladım, temel mantık 1 ana öğünden 2 saat sonra 1 ara öğün olmak üzere günde 6 öğün yemek, bol su içmek ve tabiki yürüyüş yapmak 40 dk. tempolu bir biçimde.
firuzecim sanada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. biberiye hapını bende duymuştum ama, ben herhangi bir ilaç (bitkisel olsa bile) kullanarak zayıflamaya kesinlikle karşıyım. Verebiliyosan doğl yoldan ver derim, sonuçta öyle bir hap çıkardılarsa altında yatan bi sürü neden olabilir, ticari açıdan fazlasıyla kâr sağlamak gibi. Belki hapı kullanacaksın sonra sende bağımlılık yapacak, vücudunun dengesi bir süre sonra bozulmaya başlayacak yani bi sürü şey olabilir. Tabiii karar senin bunlar benim düşüncelerim.

nermincim, sanırım sen, ben ve yagmur aynı anda Hocamızın kürlerini kullanmaya başladık, bakalım bi kaç ay sonra sonuçlar ne olacak? Şimdiden çok merak ediyorum doğrusu.

İnşallah esracım hepimiz inşallah. Azospermlilerin topiğinde okudum şimdi, arkadaşın biri 3 spermle normalle hamile kalmış. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın, o kada çok sevindim ki anlatamam.

İnşallah esracım hepimiz inşallah. Azospermlilerin topiğinde okudum şimdi, arkadaşın biri 3 spermle normalle hamile kalmış. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın, o kada çok sevindim ki anlatamam.

boncuk boncuk inşallah sende güzel haberler alırsın birde sizin kürler kaç ay sürüyor acaba ibrahim saraçoglu bize dört aylık kür gönderiyor ilk önce dedi hareketini canlılıgını saglamak için 2 ay bitki kullanacak dedi daha sonra çay içilecek dedi sizin nasıl dı acaba

Eşime göndediği çay, sperm sayısını ve hareketliliğini artırmaya yönelik, hatfada 2 kere içilen süzen poşet şeklinde ve 3 ay kullanılıyor. İşte hocamız her hastasına ayrı bir tedavi yöntemi uyguluyor. İnşallah işe yarar hepimizin kürleri.

inşalah boncukboncuk son ümidimiz artık onlar inşalah rabbim boş çevirmez diger blog da eşinin 3 tane sperm olup normal hamile kalan arkadaşımız oldu inşallah en kısa zamanda bizde onun yanına katılırız

nermincim, sanırım sen, ben ve yagmur aynı anda Hocamızın kürlerini kullanmaya başladık, bakalım bi kaç ay sonra sonuçlar ne olacak? Şimdiden çok merak ediyorum doğrusu.

öyle oldu galiba.inş üçümüzde de artış olur.bize çok değil az da olsa artış olsa sevinçten havalara uçarım kesin.çünkü biz 8 aydır arttırmaya çalışıyoz. ama artmadı .gerçi benim koca biraz umursamaz o yüzden tam düzenli hiçbişey uygulayamadık.şimdi ise birtek keçi boynuzunu ve çayı düzenli uygulayabiliyorum.keçi boynuzu dün bitti bugün napcam bilmiorum.ben gidip alamam göndermez.kendide gidip almıyo.daha bana kızıyo bıktım şu senin keç boynuzundan diyo.napacamı şaşırdım kaldım

canım firuzem sendemi bizim dernrğe katıldın (saraçoğlunun kürlrtini kullananlar):)))
Hoş geldin aramıza.
Kızlar dün warya ben motoru bi bozmuşumki anlatamam,tuwelette sabahladım resmen ,çok şükür şimdi iyiyim.
AArkadaşlar inşallah bu kürler bize iyi gelecek yawrularımızıda getırecek.Firuzecim biz sadece eşimize yönelik kür almadık kendimizde kolay hamile kalmak için kürler sipariş werdik,sen de öyle yaparsan daha faydalı olur gibime geliyor.
Allah Allah demekki 3 taneylede hamile kalınıyo,ben bir doktora giip 3 mil aşılama yapılırsa hamile kalırmıyım diye sormuştum ,oda demiştiki yumurtayı sadece bir tanr sperm döller tabiki kalabilirsin demişti.O zaman bana ticari gelmişti söyledileri demekki doğruymuş.
boncuk hoş geldin kızzzzzzzz.
Esra sende ara kız saraçoğlunu ,aramayan bi sen kaldın nasip işte ne olur ne olmaz.
hepinizi öpüyorum canlar,Ha ayrıyeten nermincim seni es geçemezdim seni de öpüyorum kocaman.

gunaydın canlarım
kız bızde alacaktık
doktor esıme spermı yukseltecek bişi olmaz kendını kandırma demiş
bızım yemedıgımız ıcmedıgımız bişi kalmadı
hep denedık ama olmadı
ben ekımde tupe gececem yha o yuzden sımdı pek bişi dusunmuorum
kızlar duanızı eksık etmeyın

ayrıca bıber hapını gece esıme sordum
hıc ııı bırsey degılmıs
kullanılmasını aslaaaaaaa tavsıye etmıor
bıber hapını kullanıpt olen ınsanlarda varmıs
ayrıca bazı rahatszlıklara yol acıormus
bıtkısel ıcerıklı haplar en ıı si
rahatlıklan kullanabılırmıssın
lahana hapı falan var ya onlardan ......

Günaydın kızlar....esracım bence de sen de bi Saraçoğlu Hocamızla görüş, belki göndereceği çayşlar sayesinde kendiliğinden hamile kalabileceksin belli mi olur? Ahhh, Samsunda yaptırdığımız test sonucu da 75 milyon civarı olsaydı gittiğim kadın doğum doktoruna kapak olacaktı ama düşük çıktı, doktorda yaptırdığımız test sonucunda fazladan bir sıfır yazıldığını söyledi. Kabul etmedi sperm değerinin o kadar yüksek çıkmasını.

sence olabılırmı öle bişi
yanılma olasılıgı cok oluor cunku
toplam sperm sayısının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…