- Konu Sahibi boncukboncuk
-
mrh firuze.sperm çok az,ileri hareket sıfır ve morfolojide sıfır.tüp bebek için bile olsa spermleri az da olsa düzeltmeye çalışın bence.bizde hocamızın gönderdiklerini uyguluyoz inş şifa ollurVOLÜM 3ml KONSANTRASYON 0,11 x 10 üzeri 6 ml TOPLAM SPERM SAYISI 0,33 x10 üzeri 6 MOTİLİTE 8% HIZLI PROGRESİF MOTİLİTE(+4 veyaA) 0 % YVAŞ PROGRESİF MOTİLİTE(+3 veyaB) 3 % TOPLAM PROGRESİF MOTİLİTE (A+B) 3%
NON PROGRESİF MOTİLİTE(+2 vyaC) 5% TOPLAM PROGRESİF MOTİL SPERM SAYISI (A+B) 0,009X 10 üzeri 6 NORMAL MORFOLOJİ 0% arkadaşlar bu eşimin tahlil sonucu bize maya hastanesinde bu sonuca göre sizin spermlerinizi donduralım dediler ve dondurdular bu gün ibrahim saraçoglu ile görüştüm oda hareketi o dedi ve bize dört aylık kür gönderecegini söyledi sizce tahlil sonucundan anlayan varsa yorumlasın ben ne yapacam kimselere güvenmiyorum ya ama ibrahim saraçoglu bana çok samimi geldi bana dedi 4 ay süre verin dedi bizde kürleri sipariş edecegiz bakalım dua edin ne olur arkadaşlar allahım hepimizi bu durumdan bir an önce kurtarsın yarabbim rabbim kün desin ve ve inşallah ve yekün olsun inşaallah:Saruboceq:
mrh firuze.sperm çok az,ileri hareket sıfır ve morfolojide sıfır.tüp bebek için bile olsa spermleri az da olsa düzeltmeye çalışın bence.bizde hocamızın gönderdiklerini uyguluyoz inş şifa ollur
esra çok teşekkür ederim arkadaşım birde eşine sorarmısın biber hapı var meksika biberi diyorlar ondan kullanmak istiyorum bir arkadaş kullandı gerçekten çok faydalı 88 kilodan 77 kiloya düştü ve bu kiloyu 3 ay içinde verdi onun için kullanmak istiyorum
nasıl bir sonuç degiştimi acaba bende bugün ulaşa bildim ibrahim saraçogluna bana dediki dört aylık kür gönderiyomuş bu zaman zarfında tedaviye gitme daha sonra bekle dedi 4 ay müddet ver dedi daha sonra sperm tahliline göre hareket edecegiz nasip bakalım hayırlısı inşallah
cnm bünyeye göre değişiyo.bitkiseller kimine hemen fayda ediyo sayısı olsun hareketi olsun artıyo.sadece morfoloji kolay düzelen bişey değil.morfolojiyi artırmak zor oluyo.kiminede uzun zaman sonra fayda ediyo.yaşınız uygunsa hocamızın dediği gibi hiç acele etmeyin.gerçi yaş büyük olsa bile 4aydan ne olcakki.acele edip eli boş dönmektense herşeyde ağır ağır ilerleyin.tabi bu benim acizane fikrim siz bilirsiniz.hocamızın kürlerinin yanı sıra morfoloji için eşine bol bol siyah kuru üzüm yedir.şimdi tazeside var onuda yiyebilir..rabbim yardımcımız olsun
İnşallah esracım hepimiz inşallah. Azospermlilerin topiğinde okudum şimdi, arkadaşın biri 3 spermle normalle hamile kalmış. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın, o kada çok sevindim ki anlatamam.
İnşallah esracım hepimiz inşallah. Azospermlilerin topiğinde okudum şimdi, arkadaşın biri 3 spermle normalle hamile kalmış. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın, o kada çok sevindim ki anlatamam.
nermincim, sanırım sen, ben ve yagmur aynı anda Hocamızın kürlerini kullanmaya başladık, bakalım bi kaç ay sonra sonuçlar ne olacak? Şimdiden çok merak ediyorum doğrusu.
Arapçada rahmet ve zahmet kelimelerinin arasında sadece bir nokta vardı. Allah dilediği zaman bu noktayı kaldırır, zahmet rahmete dönüşür.
bu da benim çok beğendiğim sözlerden biridir.
Günaydın kızlar....esracım bence de sen de bi Saraçoğlu Hocamızla görüş, belki göndereceği çayşlar sayesinde kendiliğinden hamile kalabileceksin belli mi olur? Ahhh, Samsunda yaptırdığımız test sonucu da 75 milyon civarı olsaydı gittiğim kadın doğum doktoruna kapak olacaktı ama düşük çıktı, doktorda yaptırdığımız test sonucunda fazladan bir sıfır yazıldığını söyledi. Kabul etmedi sperm değerinin o kadar yüksek çıkmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?