Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hazelcim kaan hocanın fsh yükseltmek için verdiği ilaçlarını kullan kafana göre alma canım fsh demek zaten sperm demek düşüklüğüde sperm yok demek mesela eşimin şuan ki fsh değeri 0,7 en aşağı değeri 8 küsürlerde düşün ne kadar düşük fsh yükselince zaten değerler alıp başını gidecek bunu biliyoruz

kuzucuklar nabersiniz
ECRİN hayatım umarım güzel sonuçlarla gelirsin senin doğal olarak hamile kalman bana çok umut olcak bende senin gibi pko liyim
HAZEL canım bende ebay fatihiyim ben arginmaxı ordan aldım çok ucuza geldi burda 90 tanesi 60 küsür lira ben 180 tanesini 60 tl ye aldım.canım bizim ebayla bağlarımız koptu beni attılar
çok alışveriş yapıyom diye
MERİ canım bend spora başlamak istiyorum benim kilo problemim yok 163 cm boyum 53 kiloyum
ama kendimi çok hantal hissediyorum bu aralar bir ara pilatese gidiyordum süper bir spor. ama bu sefer şöyle ağır sporlar yapmak istiyorum kas yapmak istiyom.eşim geçen gün popon ne kadar gevşek duruyor dedi çok sinir oldum
örnek saçma olabilir ama şu yok böyle danstaki pascalın dötüne bayıldım nasıl kaslı öyle
bende öyle döt istiyom

iyim canım sen nasılsın bende uğraşıyom bugün genetik test için hastaneye gittim ama baya uğraştım oda olmadı

sevgi dayanışması yaşıyorusssssss:)
:)))))))))))

:))rabbım yardımcın olsun canım) evet sevgi dayanışması
:)))))))
benmım tahmıne göree yumurtladıkdan 1hafta sonrakı degerdı 2,78 bu 2,hafta bakalım naısl inş.cıkmıstır

ınş degerın artmıstır

salon araştırıyorum bende canım, bu gün 2 km tempolu yürüdüm hareket çalıştım spor şart tabide fırsat olmuyo pek,ben kilo vermek istiyorum 6 ay öncesine kadar fit bi yapım vardı,ne zaman az yesem hemen verirdim
senin boy ve kilon orantılı aslında ama yinede devam et bence

"bir gün melekler mutluluğu saklamaya karar verirler...Saklayalım, zor bulsunlar. Zor buldukları için belki kıymetini bilirler'' diyerek başlamışlar tartışmaya. Sorun büyükmüş.. Mutluluğu saklamak kolay değilmiş.. çünkü Kimisi ''Everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi ''Atlas Okyanusu'nun dibine'' demiş.. Tac Mahal'in kubbesi.., Mekke sokaklar..ı, İtalyan sofras..ı, bir hastanenin yeni doğan odası.., dondurma külahı.., şarap şişesi.., sigara paketi.., lale bahçesi... Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş... Derken meleklerden biri ''İÇLERİNE SAKLAYALIM '' demiş.. "Kimsenin aklına gelmez içine bakmak'' İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...!

hayatım dedim ya ben pascalın dötünü kıskandım

herkese hayırlı akşamlar kızlar

ecrin İNŞALLAH güzel haberle müjdeyle gelirsin canım

kızlar benim de kilo sorunum var benimde biyerden başlamam lazım ALLAH izin verirse

bak görüyomusun neco 64 yaşında tekrar baba oldu.bizimki 26 yaşında hala tık yokkkkkk
bizimkine el verse işe yararmı acaba

ay meri bende gördüm şimdi tv de cok kıskandım ya benim eşime de 31 yaşında onada bi el verse

eşinin yaşı küücükmüş kız benle yaşıt sen kac yaşındasın

canım an bey bısı vermedı fsh ıcın teoman bey nolvadex D verdı ama ocak ayına kadar ılac kullanmayın dedı.bızde ocakta test yaptırıp kullanmaya baslıycaz.esımde amelıyat sonrası 17 mılyon sperm var ama dna hasarı ılerı derece bu benı korkutuyor.kaan aydosun sayfasında fsh tedavısıyle dna hasarı dusurulebılır dıye bahsedıyordu.bakalım benım umudum sımdı fsh tedavısıyle hasarı bırazda olsa azaltmak.inşallah duser.

cıddımısın Ronya yaaa cok alısverıs yapıyorsun dıyemı attılar alemsın yaa.ebayı cokertmıssın hee

bak görüyomusun neco 64 yaşında tekrar baba oldu.bizimki 26 yaşında hala tık yokkkkkk
bizimkine el verse işe yararmı acaba

ayy valla bende senle aynı fıkırdeyım.bızımkılerede el verse olur mu acaba:13:

hazelcim canımcığım bir tek sen ve ben varken gerçeği itiraf edeyim
bu gerçeği birde krisim biliyor
canımcığım beni attılar ebaydan yaklaşık 50 tane ihaleye girmişim :111:
ve ne hikmetse hepsinide ben kazanmışım tabi ben durumu bilmiyom adamlar habire bana email atıyolar bende ne bilem sildim tüm mesajları hoş açıp okumaya kalksamda bişey anlmıyom
onlarda bana kızdılar onların politikalarına aykırı davranmışım attılar beni

ebay güzeli mahvetmişsin ebayı ne tatlısın sen ya artık bizde biliyorus gerçekleri

merhaba ronyacım ...
bende ebaydan bişeyler almak istiyorum fakat cesaret edemiyorum...
ingilizcem çoook kötü değil ama aşırı derecede ii de değil.....
bu arada benim adet tarihimde yaklaştı...
perşembe günü .....
ama bu ay hepsinden farklıyım....
çoook fazla yoruluyorum...
durmaksızın uykum geliyor....
kasıklarımda batmalar oluyor....
bazende diyorumki boşu boşuna ümitlenme yine olacak şey belli...
ama bu sefer yumurtlama günümü ovülasyon ile yakaladım....ve çift çizginin çıktığı gün ve sonraki gün preseed kullanarak çalıştık...
Allah yardımcımız olsun....
bu arada meleklerle ilgili olan yazına da bayıldım canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…