- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.621
ecrın bence hamıle.adetten gunler once deger boyleyse ooo sımdı nasıldır.
:)))))))))))sevgi dayanışması yaşıyorusssssss:)
yetişebilirsem bu akaşm özel hastanede vercem 2saatde cıkar dedıler yetişemezsem yarın sabah polikinlide vercem oda 5,30cıkarmıss ama ben akşam yetişmeye calııscam bana duan edın kızlar nolurr degerim artsın
:))))))):))rabbım yardımcın olsun canım)evet sevgi dayanışması
benmım tahmıne göree yumurtladıkdan 1hafta sonrakı degerdı 2,78 bu 2,hafta bakalım naısl inş.cıkmıstır
kuzucuklar nabersiniz
ECRİN hayatım umarım güzel sonuçlarla gelirsin senin doğal olarak hamile kalman bana çok umut olcak bende senin gibi pko liyim
HAZEL canım bende ebay fatihiyim ben arginmaxı ordan aldım çok ucuza geldi burda 90 tanesi 60 küsür lira ben 180 tanesini 60 tl ye aldım.canım bizim ebayla bağlarımız koptu beni attılar
çok alışveriş yapıyom diye
MERİ canım bend spora başlamak istiyorum benim kilo problemim yok 163 cm boyum 53 kiloyum
ama kendimi çok hantal hissediyorum bu aralar bir ara pilatese gidiyordum süper bir spor. ama bu sefer şöyle ağır sporlar yapmak istiyorum kas yapmak istiyom.eşim geçen gün popon ne kadar gevşek duruyor dedi çok sinir oldum
örnek saçma olabilir ama şu yok böyle danstaki pascalın dötüne bayıldım nasıl kaslı öyle
bende öyle döt istiyom
salon araştırıyorum bende canım, bu gün 2 km tempolu yürüdüm hareket çalıştım spor şart tabide fırsat olmuyo pek,ben kilo vermek istiyorum 6 ay öncesine kadar fit bi yapım vardı,ne zaman az yesem hemen verirdim
senin boy ve kilon orantılı aslında ama yinede devam et bence
hayatım dedim ya ben pascalın dötünü kıskandım
bak görüyomusun neco 64 yaşında tekrar baba oldu.bizimki 26 yaşında hala tık yokkkkkk
bizimkine el verse işe yararmı acaba
hazelcim kaan hocanın fsh yükseltmek için verdiği ilaçlarını kullan kafana göre alma canım fsh demek zaten sperm demek düşüklüğüde sperm yok demek mesela eşimin şuan ki fsh değeri 0,7 en aşağı değeri 8 küsürlerde düşün ne kadar düşük fsh yükselince zaten değerler alıp başını gidecek bunu biliyoruz
kuzucuklar nabersiniz
ECRİN hayatım umarım güzel sonuçlarla gelirsin senin doğal olarak hamile kalman bana çok umut olcak bende senin gibi pko liyim
HAZEL canım bende ebay fatihiyim ben arginmaxı ordan aldım çok ucuza geldi burda 90 tanesi 60 küsür lira ben 180 tanesini 60 tl ye aldım.canım bizim ebayla bağlarımız koptu beni attılar
çok alışveriş yapıyom diye
MERİ canım bend spora başlamak istiyorum benim kilo problemim yok 163 cm boyum 53 kiloyum
ama kendimi çok hantal hissediyorum bu aralar bir ara pilatese gidiyordum süper bir spor. ama bu sefer şöyle ağır sporlar yapmak istiyorum kas yapmak istiyom.eşim geçen gün popon ne kadar gevşek duruyor dedi çok sinir oldum
örnek saçma olabilir ama şu yok böyle danstaki pascalın dötüne bayıldım nasıl kaslı öyle
bende öyle döt istiyom
bak görüyomusun neco 64 yaşında tekrar baba oldu.bizimki 26 yaşında hala tık yokkkkkk
bizimkine el verse işe yararmı acaba
hazelcim canımcığım bir tek sen ve ben varken gerçeği itiraf edeyim
bu gerçeği birde krisim biliyor
canımcığım beni attılar ebaydan yaklaşık 50 tane ihaleye girmişim :111:
ve ne hikmetse hepsinide ben kazanmışım tabi ben durumu bilmiyom adamlar habire bana email atıyolar bende ne bilem sildim tüm mesajları hoş açıp okumaya kalksamda bişey anlmıyom
onlarda bana kızdılar onların politikalarına aykırı davranmışım attılar beni
ebay güzeli mahvetmişsin ebayı ne tatlısın sen ya artık bizde biliyorus gerçekleri
sen daha tatlısın pamukcum benim
canım ebay benden kurtulamaz eşimi üye yapıcam
hazelcim canımcığım bir tek sen ve ben varken gerçeği itiraf edeyim
bu gerçeği birde krisim biliyor
canımcığım beni attılar ebaydan yaklaşık 50 tane ihaleye girmişim :111:
ve ne hikmetse hepsinide ben kazanmışım tabi ben durumu bilmiyom adamlar habire bana email atıyolar bende ne bilem sildim tüm mesajları hoş açıp okumaya kalksamda bişey anlmıyom
onlarda bana kızdılar onların politikalarına aykırı davranmışım attılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?