Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bize vitamin lazım vitaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım eşim evdeki vitaminleri içsin bittikten sonra
arginmax men bide bulgarian tribullus alıcam özellikle tribullus acayip faydalıymış
eşim awe cemrenin bir kavanoz tribullus macunundan yedi
eğer proxeed plusun içinde tribullus yoksa sizde alabilirsiniz
ebayda satılıyor ama özellikle bulgaristan tribullusu olacak

canım sperm ssayısı azmış ama en kötü durumda bile imkansız değil

4 milyon 4 ay önceki hali sanırım canım ozaman değerler yükselmiştir hamile olabilirsin canım regl günün ne zaman geçtimi yoksa

proxeed in içinde yok canım sen alırsan eğer bana da linkini yollarsın canım ronya siz ne zaman sperm testi yaptıracaksınız kaç gün oldu yaptırmayalı değerleri merak ediyomusun

Faydaları ve Kullanım Alanları:
· Kas gücünü, vücut dayanıklılığını ve fiziksel performansı arttırcı (özellikle yoğun egzersiz yapan sporcularda),

· Vücut enerjisinin ve dayanıklılığının arttırılması,

· Fiziksel, zihinsel, duygusal dinçlik ve kuvvet verici,

· Erkeklerde testesteronu arttırıcı, dengeleyici ve normal seviyesini koruyucu,

· Erkek menopozu (andropoz) semptomlarını azaltıcı,

· Erkeklerde sperm sayısı, miktarı ve hareketliliğinin arttırılması,

· Cinsel fonksiyonları düzenleyici,

· Erkeklerde iktidarsızlık, sertleşme (ereksiyon), kadınlarda yumurtlama problemlerine karşı yardımcı,

· Her iki cinste de cinsel istek ve libido arttırıcı,

Süpermişşşşşşşşşşşşşşş

ay meri bende gördüm şimdi tv de cok kıskandım ya benim eşime de 31 yaşında onada bi el verse

eşinin yaşı küücükmüş kız benle yaşıt sen kac yaşındasın

bende çoooooooook kıskandım aleyna götürüyüm diyorum bizimkini yanına bi el sürsün :)))))))))
canım biz aynı yaştayız eşimle o agustos ben aralık doğumluyum ay var aramızda yani

canım inşallah adet olmazsın perşembe günü de hamilesindir inşallah bizede yaz burdan

inşallah canım inşallah....
dolu dolu haberlerle geleceğim inşallah....
biz neler kullanıyoruz biliyo musun...
evicap..
zinko..
folbiol..
ginseng...

bide omega 3 alacağım..
I-cartin de iyiymiş...
selenyumda bunlarıda alacağım....

ya benim stresimi acilen üzerimden atmam lazım cidden hasta edicem kendimi :))))))))))))

sakin canım benim sonuçta ne kullanırsak kullanalım bir andsa etki atmiyo malesef en az 3 aya ihtiyacımız var bizim 1,5 ay gitti ,keşke shirli bi çubuk olsada hemen oluverse ne güzel olurdu dimi

iyi şeyler düşünmeye çalış yada farklı bişeyler yap derim arada da olsa bu konudan çocuk düşüncesinden uzaklaş biraz canım işe yarar belki

canım tek tek alacağına proxeed alsana hem proxeed çok faydalı duymuşsundur içinde hepsi var

uzaklaşamam sizleri özlerim dayanamam yani ama çok stres yaptım ya dediğin gibi sihirli çubuk olsa süper olurdu :))))))) relax relax D:

uzaklaşamam sizleri özlerim dayanamam yani ama çok stres yaptım ya dediğin gibi sihirli çubuk olsa süper olurdu :))))))) relax relax D:

öyle uzaklşma zaten canım bizde seni özleriz

biraz farklı şeyler yapalım
hani siz arada resim partisi yapıyodunuz ben hiç yakalayamamıştım onunu gibi
mesela gerçek isimlerimizii söyleyebiliriz herkes orjinal ismini kullanmıyo heralde
benim ismim özgür

pamukoş ne yiyom tahmin et baharatlı yoğurt ve cips
Delüüü hatun alıştırdın bizi

içine nane ve pul biber kat yoğurdun muhteşem oluyor :)))))))))))) kilo aldım valla
sizlerede bulaştırdım afiyet olsun ronyam

buarada testesteronu yükseltiyormuş da bu tribullus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…