- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.661
öyle uzaklşma zaten canım bizde seni özleriz
biraz farklı şeyler yapalım
hani siz arada resim partisi yapıyodunuz ben hiç yakalayamamıştım onunu gibi
mesela gerçek isimlerimizii söyleyebiliriz herkes orjinal ismini kullanmıyo heralde
benim ismimözgür
öyle uzaklşma zaten canım bizde seni özleriz
biraz farklı şeyler yapalım
hani siz arada resim partisi yapıyodunuz ben hiç yakalayamamıştım onunu gibi
mesela gerçek isimlerimizii söyleyebiliriz herkes orjinal ismini kullanmıyo heralde
benim ismimözgür
proxeedin fiyatı kaç lira idi
proxeedin fiyatı kaç lira idi
evet ya bende gerçek isimleri merak ediyorum bende ayşe memnun oldum
mersi şekerim sizinle tanışmak benim için bi şerefdi:)))))))))
eeee başka tanışıcamız kimse yokmuuuuuuuuuuuu
canım türkiye de 110 tl ebayda 2 proxeed 93 dolar zaten aylık 2 kutu bitirmek zorunda sabah ve akşam birer adet olmak üzere
prşembeyi bekleyip öyle sipariş vereyim bariii
ebaydan sipariş versem ne kadar sürede geliyor acaba...
en geç 15 günde gelir canım ama perşembeyi bir bekle bakalım dediğin gibi inşallah gerek kalmaz :)
iyi akşamlar kızlar ben kan verdım yarım saat once sonucmuda 10:30 11 gibi alacam inş.hastaneye gidebılırsem tel.bilgi vermıyorlarmıss.bide benım oglen hafıf kahve akıntım olmustu şimdi ise cok acık pembe bı akıntım varr kızlar benım için dua edın nolur cok korkuyorum bu pembede neyin nesi şimdş anlamadım gitti:26:
bence hamilesin sennnnn
hazelcim canımcığım bir tek sen ve ben varken gerçeği itiraf edeyim
bu gerçeği birde krisim biliyor
canımcığım beni attılar ebaydan yaklaşık 50 tane ihaleye girmişim :111:
ve ne hikmetse hepsinide ben kazanmışım tabi ben durumu bilmiyom adamlar habire bana email atıyolar bende ne bilem sildim tüm mesajları hoş açıp okumaya kalksamda bişey anlmıyom
onlarda bana kızdılar onların politikalarına aykırı davranmışım attılar beni
sen daha tatlısın pamukcum benim
canım ebay benden kurtulamaz eşimi üye yapıcam
iyi akşamlar kızlar ben kan verdım yarım saat once sonucmuda 10:30 11 gibi alacam inş.hastaneye gidebılırsem tel.bilgi vermıyorlarmıss.bide benım oglen hafıf kahve akıntım olmustu şimdi ise cok acık pembe bı akıntım varr kızlar benım için dua edın nolur cok korkuyorum bu pembede neyin nesi şimdş anlamadım gitti:26:
şekerim yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir ya kanamanın devam etmemesi için yat dinlen canım bugün riskli olmasın ayyy hadi yarın 3. Hamiş ol hadi
teşekkürler hazel82 inş.yaaa inş.bana dua et nolurr krisciğimde gelmedi o bilir böyle şeylerii
canım etmezmıyım hıc.İnşallah meleğin seninledir inşallah saglıkla dogarda kucagınada alırsın.veeee isteyen herkese Rabbim nasip etsin o guzel duyguyu en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?