Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gerçi kızların çoğu yok ama olsun gelince katılırlar

evet ya bende gerçek isimleri merak ediyorum bende ayşe memnun oldum

iyi akşamlar kızlar ben kan verdım yarım saat once sonucmuda 10:30 11 gibi alacam inş.hastaneye gidebılırsem tel.bilgi vermıyorlarmıss.bide benım oglen hafıf kahve akıntım olmustu şimdi ise cok acık pembe bı akıntım varr kızlar benım için dua edın nolur cok korkuyorum bu pembede neyin nesi şimdş anlamadım gitti:26:

bence hamilesin sennnnn

super yaaa.cokertmıssın gercektende koskoca ebayı

sen daha tatlısın pamukcum benim
canım ebay benden kurtulamaz eşimi üye yapıcam

bu da guzel
yalnız kredı kartında aynı olmamalı onu da dıkkate al yoksa yıne urun vermezler

canım yerlesme kanaması olabılır bak bence hamılesın hadı hayırlısı canım yaaa

şekerim yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir ya kanamanın devam etmemesi için yat dinlen canım bugün riskli olmasın ayyy hadi yarın 3. Hamiş ol hadi

teşekkürler hazel82 inş.yaaa inş.bana dua et nolurr krisciğimde gelmedi o bilir böyle şeylerii

şekerim yerleşme kanaması olabilir inşallah hamilesindir ya kanamanın devam etmemesi için yat dinlen canım bugün riskli olmasın ayyy hadi yarın 3. Hamiş ol hadi

pamugum cok hafıf ama varla yok arası gibi bişey çamaşırıma gecmemiş sadece çok özür dilerim çişimi yaptıkdan sonra pecetyle sildim zaten bugun beyaz akıntı gını bişey vardı şimdi pembe çok hafıf geldı peçeteye ay çok utandım valla çok özür dielrim inş.dediğiniz gibidir kızlar

teşekkürler hazel82 inş.yaaa inş.bana dua et nolurr krisciğimde gelmedi o bilir böyle şeylerii

canım etmezmıyım hıc.İnşallah meleğin seninledir inşallah saglıkla dogarda kucagınada alırsın.veeee isteyen herkese Rabbim nasip etsin o guzel duyguyu en kısa zamanda inşallah

kızlar ben şimdi çıkıyorum inş.sonuclarımı alamya giderim ve güzel sonuc alırım alamazsam zaten bu gece uyuyamam ben valla sizede mutlaka yazmaya çalısırım canlarım benı hepinizi öpüyorum grsmek üzere hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…